Gederne er vendt tilbage til EKKO Parken

Geder_.png
  • Geder_.png
  • geder.png
20-04-2020

Det er heldigvis ikke alt i disse Corona-tider, der bliver sat i stå, og en af de glæder, vi heldigvis stadig kan have, er mødet med gederne i EKKO Parken. Fem kid og ti fuldvoksne geder har nu indtaget det dejlige naturområde i parken, der også efterhånden har genfundet sig selv efter en særdeles våd marts måned.
Efterhånden er det en tradition, at der bliver sat nye kid i verden i EKKO Parken, og det bliver heldigvis heller ikke undtagelse i år. Tre af gederne er drægtige, så der bliver noget at glæde sig til i den kommende tid med flere små firbenede venner.
Hans Jensen står atter bag leveringen af gederne i EKKO Parken, og det er Hjallerup Samvirke særdeles taknemlige over, da gederne er et kæmpe trækplaster for byens borgere – små som store, ligesom de gør parken til generelt at være en attraktion, hvor der kan medbringes medbragt mad eller blot være målet for en afslappende gåtur.
Som det tidligere har været, er det også fremover medarbejdere og beboere på Gaia i Hjallerup, der står for det daglige tilsyn med gederne.
Parken vil i øvrigt snart få yderligere attraktioner, idet legepladsen ved bålhytten udvides, ligesom der kommer en rampe ud i søen, så livet i vandet kan betragtes på tættere hold.

 

Ultimate Web