Fuldt hus til Nytårsturnering i Bridge i Hjallerup Idrætscenter

bridge.jpg
07-01-2019
For 44. gang holdt Hjallerup Bridgeklub deres årlige nytårsturnering lige efter nytår. De sidste par år har interessen været så stor, så der har været ventelister forud for tilmeldingen til turneringen.
”Det lykkedes os dog i år at få alle interesserede med, idet der kom nogle afbud,” fortæller formanden Kjeld Pedersen.
Der blev spillet parturnering i 6-bords rækker, 33 spil, hvor spillerne inddeles efter handicap. Der var præmier til de fire bedste i hver række.
Desuden var der sølvpoint til nummer 1,2 og 3. Der blev endvidere spillet om Hjallerup Bridgeklubs vandrepokal.
Turneringen startede klokken 13. Klokken 15.00 blev der serveret kaffe med boller, kringle og chokolade. Cafeteriet havde anrettet bakker til fire personer, så hvert bord kunne forsyne sig med en bakke, hvilket formindskede ventetiden ganske meget.
”Vi er rigtig glade for, at vi kan holde nytårsturnering med fuldt hus. Der kommer mennesker fra Silkeborg, Ikast, Aarhus og Randers mod syd og fra Skagen mod nord. En enkelt nordmand har deltaget. De fleste spillere kommer dog fra nærområdet. Vores mange sponsorer er også fra nærområdet. De har skænket os rigtig mange fine præmier, som udtrækkes på indgangsbilletten,” fortæller formanden Kjeld Pedersen.
For bridgespiller Maud Jacobsen fra Hjallerup var det anden gang, hun deltog i Nytårsturneringen.
”Det er rigtig hyggeligt at deltage. Der er en god stemning i hallen, og serveringen er i top.”
Med 48 sponsorer fra især Dronninglund og Hjallerup får mange en fin gave med hjem foruden den gode oplevelse at være sammen med så mange andre bridgespillere en søndag eftermiddag lige efter nytår. Det giver bridgespillerne fra de forskellige klubber lyst til at komme i gang med klubspillet i det nye år.
Ultimate Web