Frokost Jazz i Hjallerup

Jazz.jpg
11-03-2019

Det var med sommerfugle i maven, at bestyrelsen for Hjallerup Musikforening mødte op i kulturhuset i lørdags. Bestyrelsen havde –  som et forsøg – arrangeret Frokost Jazz – men denne gang uden billetbestilling. Der var reklameret i avisen og med plakater i byen, på facebook og hjemmesiden for arrangementet, men det var uvist, hvor stort et publikum JazzPunch skulle spille dejlig New Orleans Jazz for. Det var derfor med stor glæde, at Musikforeningen bød et talstærkt og veloplagt publikum velkommen til øl, sild, postej og ost, der kunne nydes til What a Wonderful World af Louis Armstrong.
Gæsterne dansede i takt på vej til buffeten, flere meldte sig ind i foreningen, og øjnene bliv lukket og musikken nydt, imens man stille sang med. Det var tre hyggelige timer i en rigtig god stemning. Musikforeningen takker Meny i Klokkerholm for sponsering af mad.
Bestyrelsen ser frem til næste Jazz frokost med Limfjordens Sønner den 30. marts i kulturhuset foyer.
På fredag er der igen Jazz på programmet med Miriam Mandipira – det danske svar på Aretha Franklin. Medlemmer kommer gratis til koncerten ved deltagelse i generalforsamlingen. Der kan erhverves medlemskaber og findes oplysninger på hjemmesiden.

Ultimate Web