Fotoudstilling om naturskønne områder kan ses i Hjallerup Kulturhus og bibliotek

foto.jpg
03-08-2020

Hjallerup Kulturhus er nu åbnet efter sommerlukning. På væggene i Kulturhuset og biblioteket er der i hele august mulighed for at se og få kendskab til nogle af Brønderslev Kommunes smukkeste natur. De mange fotos, som er taget af Lars Schønberg-Hemme og Mogens Ingemannsen fra Danmarks Naturfrednings lokalafdeling i Brønderslev Kommune viser et udpluk af områder, som man som turist eller naturelsker kan få inspiration til selv at opleve.
”Formålet med udstillingen er at synliggøre naturen og gøre kommunens borgere opmærksom på, at der er et væld af både smuk, varieret og nogen steder helt uberørt natur i kommunen, steder, som de måske ikke er bekendt med, men som de efterfølgende har mulighed for at opleve. Naturen er vigtig og er med til at synliggøre Brønderslev Kommune som en fremtidig Naturkommune, der er med til at skabe glæde og trivsel blandt dens borgere og turister og andre besøgende,” fortæller de to fotografer Lars Schønberg-Hemme og Mogens Ingemannsen.
Udstillingen har tidligere været vist på Brønderslev Bibliotek, men det er meningen, at den skal udstilles, hvor det er muligt, rundt om i hele kommunen. Udstillerne håber endvidere, at Brønderslev Kommune på sigt kan blive optaget som en af de mange naturkommuner i landet.
”Skulle der være ideer til andre udstillingssteder, er man velkommen til at kontakte lokalafdelingen,” slutter de to fotografer fra Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling.

 

Ultimate Web