Fotoudstilling i Hjallerup Kulturhus

fotoudstilling.jpg
02-03-2020
Mange gæster var mødt op i Kulturhuset for at overvære åbningen af Hjallerup Fotoklubs anden udstilling inden for de to år, klubben har eksisteret.
Formanden Otto Nygaard bød velkommen og overlod indvielsestalen til Tao Lytzen fra PixIArt fra Østervrå.
”Billeder siger mere end 1000 ord,” fortalte han og lavede et eksperiment med publikum om at lukke øjnene og tænke på deres forældre.
”Af vores sanser er øjnene de vigtigste. Alle sanser involveres gennem øjnene, og indtrykkene lagres i vores hjerne som en slags harddisk,” uddybede han og roste den smukke afvekslende udstilling om Vendsyssel. Alle kunne derefter gå rundt og kigge på billederne med et glas vin i hånden.
Martha Christiansen fra Dronninglund, som er kasserer i Fotoklubben, havde taget to billeder med fra Grenen i Skagen. Andre havde taget billeder af havet, stranden, en solnedgang, blomster, slotte og landskaber.
Helle Blakey fra Dronninglund havde taget sin engelske veninde fra Winchester med til udstillingen. De beundrede begge de mange smukke billeder.
Enkelte spurgte, om billederne kunne købes.
”Vi har ikke drøftet muligheden i vores klub, men skulle der fra en gæst komme et ønske, vil vi drøfte det i klubben,” fortalte formanden Otto Nygaard.
Udstillingen kan ses i Kulturhuset de næste par måneder og kan anbefales varmt.
Ultimate Web