Foreningen ”24 Timer i Hjallerup” afslørede årsresultatet

24timer.jpg
13-03-2023
Der var stor spænding på den årlige generalforsamling for foreningen ”24 Timer i Hjallerup”, da årets resultat blev offentliggjort for medlemmerne. En stor check blev taget frem, hvorpå resultatet var skrevet med store tal. Det blev et overskud på 311.824,00 kroner til Julemærkehjemmet i Hobro.
Lise Claësson, som er leder af Julemærkehjemmet, gjorde store øjne, da hun så de store tal på checken. Hun takkede alle, der igennem året havde medvirket til det flotte beløb og gav formanden Johnni Olesen en stor krammer.
- I er med til at drysse stjernestøv ud over børnene og give dem stor glæde. Vi er meget taknemmelig over alle de ekstra ting, som I er med til at finansiere med jeres arbejde.
Alle børn på Julemærkehjemmet hører om foreningen ”24 Timer i Hjallerup” og kender formanden Johnni Olesen. Vi er alle meget taknemmelig for jeres indsats, udtalte Lise Claësson fra Julemærkehjemmet.
Johnni fortalte om årets mange aktiviteter. Mange sponsorer har givet et pænt beløb, når der for eksempel har været svømmearrangementer rundt om i landet. Ifølge formandens beretning var der også kommet penge ind ved for eksempel Julegåturen i Storskoven, hvor der var 100 deltagere. Et cykelløb i Industrikvarteret, hvor omkring 50 deltog. Det sidste arrangement, som er blevet afholdt, fandt sted i weekenden før vinterferien, nemlig”24 Timer i Hjallerup” i Idrætscenteret. Det gav et stort overskud. Denne aktivitet fortsætter næste år igen den sidste weekend i uge syv, så interesserede kan sætte kryds i kalenderen. Formanden remsede rigtig mange aktiviteter op, som havde givet overskud. Også oprydning efter fester, opsætning af telte og deltagelse i vagtordninger har ifølge Johnni givet gode penge.  Flere foredrag forskellige steder i landet er det også blevet til. Det har naturligvis også skæppet i kassen. Alt i alt er beløbet vokset til det store beløb på over tre hundrede tusinde.
- Nu er nye aktiviteter i støbeskeen. Vores medlemmer i foreningen støtter trofast aktiviteterne. Vi har et rigtig godt fællesskab i arbejdet, hvor ikke kun børnene på Julemærkehjemmet får glæde af vores indsamling, men vi får også selv en glæde ved at være med, slutter formanden Johnni Olesen.
Ultimate Web