Flotte resultater på både dame- og herresiden

golfklub.jpg
28-09-2020

Søndag den 13. september 2020 skulle Dronninglunds damehold spille oprykningsspil fra 3. til 2. division på Breinholtgårds flotte anlæg ved Esbjerg. Dronninglund var i pulje med tre andre hold:  Gyttegaard, Lyngbygaard og Benniksgaard, som også kæmpede om oprykningen til 2. division.
Alle spillere, caddies, tilskuere og påhæng var allerede draget mod Esbjerg om lørdagen således alle kunne være 100 procent friske til søndag morgen.
Til trods for at Dronninglunds damer forud havde kvalificeret sig til oprykningen ved at gøre rent bord i deres pulje i 3. division med tre sikre sejre, så var der stadig lidt nerver på denne dag, hvor oprykningen til 2. division skulle i hus.
Disse nerver blev hurtigt glemt, da spillet først blev sat i gang. Alle pigerne var bedre end deres direkte modstander fra Benniksgaard Golfklub, og en storsejr var hurtig en realitet, ligesom oprykningen således var i hus.
Hvad pigerne ikke havde regnet med var, at de også denne dag suverænt vandt oprykningspuljen.
Den flotte indsats af de dygtige Dronninglundspillere har nu medført, at de nærmeste modstandere i 2. division fremover ligger i Aarhus eller længere væk. Så holdet kommer nu ud på nogle længere køreture –  men det gør vist ikke noget.
Dronninglund Golfklub har som en af de få golfklubber to damehold: Et i 2. division og et i kvalifikationsrækken.

Dronninglunds herrer sikrede oprykning til 5. division
Søndag den 13. september i Hobro skulle Dronninglunds herrehold i kvalifikationsrækken spille oprykningsspil mod 15 andre hold fra det jyske. Af de 16 hold rykker de otte bedste op i 5 division.
Dronninglunds herrer spillede to foursomes og tre singler.
Efter de første ni huller havde Dronninglundherrerne de bedste scores af alle. De sidste ni huller på Hobros svære greens blev lidt nervepirrende, og scores blev noget højere end ventet.
Men de andre hold var i lignende vanskeligheder, så Dronninglunds herrer klarer at opnå en flot sjetteplads i puljen.
Således er Dronninglunds golf-herrer nu repræsenteret i 5. division. Derudover har klubben herrehold i 3. division, 4. division samt Kvalifikationsrækken.
Resultaterne for både dame og herrehold kommer af hård træning, masser af spil, deltagelse i individuelle turneringer samt en stor sportstrup med masser af social fællestræning og ikke mindst hård konkurrence sat op af truppens to dygtige PRO trænere.

 

Ultimate Web