Uforglemmelige minder: FDF Dronninglunds rejse til Norge med de ældste FDF’ere

Artikel_1.jpg
08-08-2023

Da sommeren ankom, var det tid for at tage på en uforglemmelig tur til Norge med mere end 200 af de ældste FDF’ere fra vores netværk. Denne rejse var ikke kun en chance for at udforske Norges naturskønne landskab, men også en mulighed for at styrke båndene mellem alle de deltagende FDF’er. Det var en tur, der ville skabe minder for livet og forstærke fællesskabet.

Lejrens destination var Sejlfjordvatnet i den Norske Telemark, en betagende sø omgivet af flotte bjerge. Vi slog vores lejr ved søens bred og nød synet af det krystalklare vand og den omkringliggende natur. Her fik vi mulighed for at bruge Tragia køkkenerne og tilberede måltider i små grupper, hvilket var en fantastisk måde at fordybe os i naturen og opbygge stærkere bånd

Efter at have tilbragt nogle gode dage ved Sejlfjordvatnet, besluttede vi at udforske Lifjell, et fjeldområde med utallige vandreruter og spektakulære udsigter. Vi var klar til at tage udfordringen op og begav os ud på en spændende vandretur. Det var en oplevelse, der testede vores udholdenhed og styrke, men det var det hele værd, da vi nåede toppen og blev belønnet med en panoramaudsigt over det omkringliggende fjeldlandskab.

Udover vores tid på fjeldet havde vi mulighed for at prøve kræfter med forskellige andre eventyr og aktiviteter. Vi klatrede op ad stejle klippesider og høje træer, sejlede i kano, smeltede metal, snittede, badede i søen, sang og spilled musik, vandrede, legede og optimerede vores lejr med hjemmelavet ovn og andre herligheder.

Efter vores tilbagevenden fra Norge sidder vi tilbage med mange refleksioner over turen og dens betydning for vores fællesskab. Turen har ikke kun skabt stærkere bånd mellem os og FDF’ere fra Agersted og Brønderslev som vi havde slået lejr med, men den har også styrket vores fællesskab i Dronninglund. Vi har lært at værdsætte naturen og eventyret, men vigtigst af alt har vi lært at værdsætte hinanden og det fællesskab, vi er en del af.

FDF Dronninglund er nu klar til at tage imod nye udfordringer og skabe flere uforglemmelige minder. Vi vil fortsætte med at udforske naturen, styrke vores færdigheder og skabe et endnu stærkere fællesskab når vi starter den nye sæson i uge 34 og fortsætte vores rejse sammen, for både børn og voksne, lyder det til slut fra FDF Dronninglund.

 

ν

Ultimate Web