Familiespejd’t er skudt godt i gang i Hjallerup

Familiespejd.jpg
28-10-2019

I lørdags den 26. oktober var der opstart på et familiefællesskab, hvor både voksne og børn kan være aktive sammen med andre familier i et hyggeligt fællesskab.
Der blev startet hos De Grønne Pigespejdere med at lære en sang, hvor man hilser på hinanden, en opstart-sang, som hver gang vil være starten på dagens program.
Derefter blev der leget, tændt bål og ristet skumfiduser. Endvidere blev der snittet navneskilte og sat navne på forskellige ting. Børnene fik et spejd’t-tørklæde, som de voksne på sigt også skal have.
Der blev hygget, snakket over aktiviteterne og dannet et dejligt fællesskab, som gerne i løbet af de næste månedlige mødedatoer vil blive bedre og bedre jo mere, man lærer hinanden at kende.
Der er lavet en folder, hvorpå datoerne og mødestedet er opført. Ifølge Kit Hartmann fra DGP kan der godt være plads til et par familier mere, hvis nogen skulle have lyst.
Aktiviteterne de sidste par gange i 2019 vil  foregå hos FDF’erne 16. november og i kirken den 1. december. Det nye år byder på andre mødesteder.

 

Ultimate Web