Fælles juleaften i Hjallerup

juleaften.jpg
15-11-2021
Gitte Vall fortæller:
 
”Fællesskab og frivillighed plejer at gå hånd i hånd i Hjallerup. Det har været udfordret de sidste to år. I samme periode har jeg haft et ønske om at arrangere fælles juleaften for alle, der har lyst til at skabe et nyt fællesskab i juletiden. Det skal være nu, hvor vi sammen har været gennem en tid, hvor det ikke er en selvfølge, at vi kan besøge hinanden med videre. 
Mange er også udfordret økonomisk, og jeg håber derfor, vi kan arrangere en juleeftermiddag/aften, uden det skal koste noget at deltage i. Alle skal dog bidrage med noget - det kan være at bage småkager, lave mad, dække bord, pynte juletræ, læse historier, finde sange/salmer med mere. Vi skal endvidere have nogen til at hente dem, der ikke selv kan møde op. 
 
Af Corona-hensyn, og måske fordi man har traditioner for at spise af specielt stel eller lignende, kan man selv medbringe service og tage det med retur til opvask. 
Alle kan deltage - både børn, unge, enlige, forældre med/uden børn, bedsteforældre med videre. Det eneste krav er, at man vil gøre alt, for at alle får en hyggelig traditionel juleaften, men måske med lidt flere gæster.  
 
Mit håb er, at der er frivillige/foreninger med videre, som vil være med til at arrangere dette og skaffe sponsormidler. Håber, vi kan være i Kulturhuset juleaften. 
Alt vil foregå efter de Corona-restriktioner, der er gældende.
 
Jeg vil stå ved en stand foran Butik Thomas torsdag den 18. november 2021 i forbindelse med Rotary Christmas Sponsorløb fra 17.15-18.15 og snakke med interesserede. Håber, vi ses.”
Ultimate Web