Et stort velkommen tilbage til Hjallerup Musikforening

Michelle-Birkballe.jpg
04-10-2021
Vi er to par – et fra Gandrup og et fra Frederikshavn – der gennem flere år har fulgt Musikforeningen, og i denne periode har vi haft mange gode musiske oplevelser.
I perioden efter Corona tiden hæfter vi os specielt ved tre koncerter:
Tørfisk der fredag den 25. juni 2021, i forbindelse med deres 40 års jubilæumsturne besøgte Anlægget i Hjallerup.
De afviklede her en forrygende koncert for godt 300 glade - med syngende - og veloplagte  mennesker.
En herlig aften i Anlægget i Hjallerup.
 
Tim Christensen, der fredag den 20. august 2021 besøgte Hjallerup Musikforening, hvor han fyldte salen på Hotel Hjallerup Kro med glade og humørfyldte gæster.
 
Endeligt  fik Hjallerup Musikforening fredag den 1. oktober 2021 besøg af Michelle Birkballe feat. Rock Nalle med deres band på Hotel Hjallerup Kro, hvor de gav over 100 glade og festlige tilhørere en uforglemmelig aften med et meget bredt musik repertoire bestående af bl. a. Rock og Blues.
Bandet  består af bl.a. Michelle Birkballe, der er en fantastisk musiker, der med sin fyldige særprægede sangstemme og flotte guitarspil er en fantastisk frontfigur for bandet, idet man ikke ser hende på scenen uden stor energi og et varmt glimt i øjet. Rock Nalle, der jo har  rundet de 78 år, er en musiker i et format for sig selv. Trods den ”høje alder” er hans musikalske øre, det høje tempo og den klare stemme stadig til rådighed for ham. Han har spillet og sunget med Michelle Birkballe i mange år – og de har kendt hinanden så længe – at de snart kunne have  sølvbrullup (som Nalle) udtrykker det. Rock Nalle glemte forøvrigt ikke ”Go’e gamle fru Olsen”.
 
Nu hvor Michelle Birkballe og Rock Nalle er nævnt, må de fem øvrige fantastiske musikere ikke glemmes.  det var en oplevelse at se og høre, hvordan de spiller sammen. De lyste af glæde – smil i øjnene og glæde, når de så på hinanden  og ud mod publikum.  Det var en fornøjelse at se og høre en god musiker på keyboard, en god musiker på saxofon, en dygtig og engageret trommeslager, en rigtig god bassist og en fantastisk guitarist – og alle fik vist hvad de kunne på deres instrumenter under deres solonumre. Det var en aften, der kun kunne blive god, da Michelle og Nalle havde så gode og sympatiske musikere til at bakke dem op.
 
Tak til Hjallerup Musikforening for en god aften. Det tegner godt for fremtidens musik i Hjallerup.
 
Med venlig hilsen fra
Ejnar - Jørgen og fruer
Ultimate Web