En overvældende afskedsreception for pædagog Lisbeth Thoft Pedersen i Hjallerup Børnehave

lisbeth.jpg
16-12-2019

Der blevet givet knusere i massevis, og der blev sagt tak for mange gode oplevelser sammen. Lisbeth har i de 35 år, hun har været i Hjallerup Børnehave, haft fire forskellige ledere. Den første leder Peer Thisted kom på kort visit og fik sagt farvel til Lisbet, et besøg, hun var meget glad for.
Den nuværende leder Kit Hartmann sagde i sin afskedstale til Lisbeth:
” Tusind, tusind tak for alt det, du har gjort i Hjallerup Børnehave. Du har gjort dit arbejde 110%, været meget kreativ og klaret mange forskellige opgaver, som blev pålagt dig. Børnene har elsket dig, og du har vist stor omsorg ikke mindst for de børn, der havde det svært på forskellig måde.
Du har påtaget dig mange opgaver, som blev klaret til alles tilfredshed. Vi vil komme til at savne dig.”
Også Dorthe Frederiksen, som igennem mange år har været kollega med Lisbeth, fortæller om Lisbeths store engagement i børnehaven. Hun har vejledt mange pædagog-studerende, og flere er siden blevet ansat i børnehaven. Hun er meget menneskelig og respektfuld og har bakket op om de ledelsesmæssige funktioner som for eksempel informationer udadtil. Lisbeth har ifølge Dorthe sørget for, at alle informationer fra Børnehaven kom ud af huset uden fejl. Hun har næsten en færdig læreruddannelse, men sprang fra og blev pædagog.
Lisbeth udtaler efterfølgende:
”Efter 35 fantastiske år med endnu mere fantastiske børn, kolleger og forældre har jeg sat en streg i sandet og sagt farvel til arbejdslivet og velkommen til efterlønstiden. Jeg har i de mange år lavet mange nørklerier af forskellig slags sammen med børnene. Jeg tror, det er blevet til 20.000 stykker julepynt. Tak til alle, der var med til at gøre min afskedsreception til en uforglemmelig dag.”

 

Ultimate Web