En meget travl sommer i foreningen ”24 Timer i Hjallerup”

Christiansborg_rundt_1.jpeg
05-09-2023

Formanden for ”24 Timer i Hjallerup” Johnni Olesen fortæller:

 

”Vi har haft en travl sommer i 24 Timer i Hjallerup, hvor vi blandt andet har afholdt Tour De Egholm. Der blev svømmet fra Lindholmstrandpark til Egholm. Vi havde i år deltagelse af 18 svømmere, som svømmede afsted på denne tur.

I år blev vi nødt til at lave om på ruten, da der var meget med-strøm, derfor svømmede vi lige 500 m mod-strøm op til jernbanebroen først. Herefter gik turen mod Egholm, hvor vi skulle spise på Restaurant Kronborg.

Her blev årets fighterpokal uddelt. Den gik til Maja Mosegaard fra Randers for hendes flotte indsats, da hun aldrig havde svømmet så langt i åbent vand før (3 km).

Weekenden den 25.-26. au­gust gik turen til København, hvor vi havde en stor flok svømmere, som deltog i Christiansborg rundt 2023. Allerede om fredagen svømmede flere af dem 2 km i mørkesvøm. Her havde alle svømmere lys i deres havtasker. Det var et meget smukt syn med lys i forskellige farver rundt omkring Christiansborgs kanaler. Virkelig en super fed oplevelse for alle svømmerne.

Lørdag svømmede vi rundt igen i vores eget heat, og der var ca. 4.000 deltagere i år.

Det sidste års tid har vi fast svømmet søndag formiddag, og det har kun været for svømmere over 18 år. I år har vi fået muligheden for at udvide vores svømmedage med at tage tirsdag aften i brug også. Her skal man dog kun være fyldt 14 år for at svømme med. Er der spørgsmål i forbindelse med svømmeundervisningen er man velkommen til at kontakte formanden Johnni Olesen.

Hvad laver vi, når der er svømmetid?
Jeg svarer altid, at det er op til hver svømmer, hvad de ønsker at lave. Der ligger programmer til dem, som ønsker dette, samt teknik til dem, som kunne ønske det. Hvis der skulle komme nogen med vandskræk, ja, så er der også plads til dem.

Vi kan faktisk fortælle, at vi siden maj måned har trænet fast i Limfjorden hver tirsdag, torsdag og søndag med rigtig mange deltagere. Der er kommet mange nye åbent-vand svømmere. Her er det dog gratis at deltage. Vi regner med at svømme ude i hele september måned med. Vi har et enkelt åbent-vand arrangement tilbage, nemlig det flydende kagebord i Hals søndag den 17. september.
Overskuddet fra alle aktiviteterne går til Julemærkehjemmet i Hobro.

Til info, så er vi i fuld gang med at planlægge næste års store event 24 timer i Hjallerup, så sæt allerede nu kryds i kalenderen i weekenden uge 7.”

Ultimate Web