Egnssamlingen er nået langt med restaureringen

Spillemaend.png
  • Spillemaend.png
  • Markarbejde.png
18-05-2020

Indtil nu kan det konstateres, at planerne til fulde er blevet fulgt, og restaureringen af bygningerne er blevet udført. Der er indrettet et lokale i maskinhuset, som tillige har fået lagt nyt tag på. Alle vinduer i Ll. Knudsgaards stuehus, i Urmagerhuset og i Smedjen er skiftet. Så godt som alle porte, vinduer og døre er blevet malet. Dertil kommer en gennemgribende oprydning i buske og træer i området.    
Og så arbejdede bestyrelsen og en flok frivillige i april energisk i marken og fik tilsået, således at der bliver klart til Hødag, Høstdag og Kartoffeldag. Det righoldige program med forskellige arrangementer er desværre ikke blevet gennemført på grund af coronakrisen. Det sidste med publikum på var Sang- og Fortælleaftenen på Ll. Knudsgaard d. 27. februar.
De energiske (og forhåbningsfulde) ledere i Egnssamlingen tror imidlertid på, at Grundlovsmødet den 5. juni, Hødagen den 14. juni, Syltedagen den 19. juli og endelig Høstdagen den 23. august bliver gennemført, og de opfordrer til, at man kigger ind, når man kører forbi. ”Der er masser at se på. Der er næsten altid nogen at træffe – i hvert fald onsdag formiddag”, skriver de.

 

Ultimate Web