Dialogkoncert i Hjallerup Kulturhus

IMG_9614.JPG
05-09-2023

“Sådan en dag er det svært at holde humøret nede”.

Den sætning er altid et godt udgangspunkt for en ny dag - Sammen med ordet forandring, er det også det gennemgående tema for denne dialogkoncert.

Michael Vesterskov har tidligere besøgt Hjerteforeninger rundt i landet med mit musikalske foredrag “Hjertets vagabond”, historien om sin hjerteoperation, hjertestop og vejen tilbage til livet igen.

Her 4 år efter og med en del erfaringer rigere, har Michael Vesterskov for alvor har fået indblik i, hvor vanskeligt det kan være at komme tilbage til hverdagen igen - hvordan han ret hurtigt var oppe i mere end fuld tempo for at følge med tidens krav og trends.

Resultatet blev efter råd fra lægen og to coaches, en alvorlig sygemelding. Sammen med publikum vil han kaste lys over de de forskellige faldgruber der kan være for Hjertepatienter, så vi kan inspirere hinanden til at håndtere vores hverdag på en nye og bedre måde og derved og skabe den nødvendige forandring i hverdagen.

Michael Vesterskovs musikunivers næres af det, man tror, man næsten ikke kan komme igennem. Han stiller spørgsmålet: Hvad er det egentlig vi løber så stærkt efter? Alle skal helst med på lyntoget, men ingen ved rigtig hvor det fører os hen!

Med sin egen særlige Vesterskov-stil er vi med på passagersædet i fortællinger og sange, der vedrører os alle, og som går igen på tværs af tid og sted.

Der er en hverdagens sejhed og storhed over Michael Vesterskovs tekster, der gør dem interessante. Det er ikke pinsemorgen med tungetale og vajende faner. Det er insisterende ærligt og ægte, og det er en sjælden vare.

Michael Vesterskov har de seneste år rejst rundt til hver en afkrog af Danmark med foredragene ‘Hjertets Vagabond’,‘Vi leger kun for alvor’ ‘Lykkestrejfer’ og ‘I lænestolens dyne stille ro’. Dialogkoncerten lægger sig i deres slipstrøm af en utrættelig søgen.

”Vi vil gerne som lokalforening være med til at give hjertepatienter og deres pårørende en god og humørfyldt aften med oplæg, dialog og sang,” slutter Hjerteforeningen i Brønderslev. Der er tilmelding til arrangementet.

Ultimate Web