De grønne spejdere i Hjallerup besøger Kandersteg til sommer

juletraeer.jpg
09-01-2023

Spejderleder Isabella Stubberup fortæller: Kandersteg er et internationalt spejdercenter placeret i de smukke schweiziske alper.
“Det er en fantastisk oplevelse hver gang, og jeg er glad for igen at få muligheden,” siger Freja Mølgaard, spejderleder.
Sidste gang gruppen var afsted var i 2015. Det er en helt anden gruppe, der tager afsted i år.
Ikke bare er vi blevet ældre, og nye børn er kommet til, men vi har et dubleret korps til også at være KFUM’er, hvilket betyder, at vi har mange flere deltagere, og at vi har muligheden for at gøre turen mulig.
For at vi får det bedste ud af turen, er vi alle begyndt at samle penge ind. Vi har blandt andet solgt julekalendere før jul, og 4.-7. klasserne laver armbånd, der skal sælges. Den 2. januar stod forældre og spejdere klar til at indsamle byens juletræer, hvor 66 have tilmeldt sig, og 67 træer blev hentet i løbet af blot 1,5 time. En fantastisk indsats af alle involverede.
Spejderne glæder sig til især chokolade-fabrikkerne, ost og til at bade i søerne ved bjergene i Schweiz. Turen bliver uforglemmelig for alle, både deltagere og ledere i gruppen. Vi planlægger at lave flere initiativer for at indsamle penge hertil, hvis du/I søger billig arbejdskraft eller vil give en donation, skal du kontakte os” slutter Isabella Stubberup.

 

Ultimate Web