Danmissions genbrugsbutikker i Dronninglund og Hjallerup har fået en ny kassevogn

genbrug.jpg
01-11-2021
Genbrugsbutikkerne i Danmission i Dronninglund og Hjallerup glæder sig over at kunne køre i en splinterny kassevogn, når der skal hentes møbler, ryddes dødsboer eller leveres købte møbler ud til kunderne.

- Vi råder over kassebilen to dage om ugen i Hjallerup, så vi kan tilrettelægge rydning af dødsboer, afhentning af donerede møbler, eller vi skal levere købte møbler ud til kunder, fortæller de to frivillige chauffører Christian Nielsen og Christian Peter Andersen. Dronninglund har tilsvarende kassebilen i to af ugens dage.
Møbelsalget udgør cirka 40% af genbrugsbutikkens salg på årsplan.

- Udover møbler sælger vi rigtig meget tøj, men også isenkram sælger godt. Vi har for nylig fået ordnet vores skønlitterære bøger alfabetisk og opdelt faglitteraturen i grupper. Det har forøget vores bogsalg rigtig meget, fortæller daglig leder Bente Hellerung og kasserer Else Nielsen og fortsætter:
. Vores julesalg er lige gået i gang. Vi har allerede solgt omkring halvdelen af juletingene.
I genbrugsbutikken er der åbnet mandag til fredag. Den første lørdag i hver måned holdes der åbent. De øvrige lørdage er lukket.

- Vi mangler frivillige både til butikken og til kørsel af vores kassebil. Har man lyst til at hjælpe os nogle timer i ugens løb, kan man henvende sig i butikken. Vi har et hyggeligt fællesskab, hvor vi prioriterer det sociale meget. Årligt tager vi på en udflugt sammen og hygger os. Vi holder også en julefrokost for alle de frivillige, slutter daglig leder Bente Hellerung fra genbrugsbutikken Danmission i Hjallerup.
Ultimate Web