Danmark Svøm Ud 2021

1.jpg
03-05-2021

Foreningen 24 Timer i Hjallerup deltog og var vært for arrangementet ude ved Lindholm Strandpark.
”Vi mødtes klokken 13.00. Nogle havde våddragt og handsker/futter, og andre havde badebukser på. Alle havde en havtaske på, så vi kan blive set i vandet, når vi svømmer derude. Det er nødvendigt, da der er mange på vandet - både folk som ror og sejler,” fortæller Johnni Olesen og fortsætter:
”Vi var 22 svømmere, som hoppede i vandet med en dejlig temperatur på 10,5 grader varmt vand. Hver svømmer tilbagelagde mellem 500 og 2.000 meter i det fantastiske vand. De forskellige svømmere havde en alder fra 12 år og op til 76 år, så åben-vand-svømning er for alle, som kan lide at svømme. Fra nu af og så frem til oktober-november er der træning hver tirsdag, torsdag og søndag, samt de andre dage, hvis der er nogle, som vil med ud at svømme.”
Efter en frisk tur i fjorden var der en god grøntsagssuppe, som Madmor Mette havde lavet. Svømmerne kunne også nyde en kop varm kakao, så de kunne få varmen igen og være klar til endnu en svømmetur.
”Nu begynder vi at træne hen imod, at vi skal svømme over Limfjorden den 21. august, samt svømme rundt om Christiansborg den 28. august – begge arrangementer er super fede svømmeture,” uddyber Johnni Olesen og slutter:
”Hvis du har fået lyst til at komme med ud at svømme, så er du velkommen til at kontakte Johnni Olesen for at høre nærmere.”

 

Ultimate Web