Cristina Ramskov har fejret 10-års forfatterjubilæum

christina.jpg
12-06-2023
Det var en glad forfatter Christina Ramskov, som i sidste uge kunne fejre sit 10-års jubilæum som forfatter af Fønix-serien på i alt ni bøger. Den sidste bog udkommer den 1.9. 2023.
 
Serien består af fantasiromaner, hvor handlingen foregår både i den rigtige verden og i en magisk verden. Man følger Maria, en 16-årig outsider, der lever et normalt liv, indtil hun en dag kommer i besiddelse af Fønixens Hjerte. Det bliver starten på en rejse ind i en magisk verden, hvor der lever varulve, engle og mange andre væsner - nogle gode, nogle onde.
 
Man følger Maria i tre år på en skole med magiske væsner som varulve, drager og havfruer med flere. Mange problemer opstår undervejs, som Maria må hjælpe med at løse.
 
- Mine bøger har solgt fint og findes på mange biblioteker i Danmark. Min første bog i serien Fønixens Hjerte har mit forlag Mellemgaard for nylig fået oversat til engelsk. Jeg håber, hele serien bliver oversat senere, fortæller Christina Ramskov og fortsætter:
 
- Jeg er allerede i gang med et nyt projekt i Fantasy-serien med brug af gamle karakterer fra Fønix-serien. Den nye serie er tiltænkt teenager og young adults.
 
For Christina har de første 10 år som forfatter været fantastiske år med mange gode oplevelser med sine fans. Hun har fået mange positive reaktioner med hensyn til bøgernes indhold og spændingsmoment.
 
Bøgerne er ifølge Christinas fans spændende og svære at lægge fra sig, når først man er startet.
Christina slutter med et tilbageblik:
 
- Livet som forfatter i de 10 år har været spændende, men også udfordrende. Det er svært at skille sig ud fra mængden af bøger. Jeg synes, det er lykkedes hen ad vejen. Fordi jeg er ordblind, bruger jeg et lettere sprog, som er nemt at forstå og skrevet på en læsevenlig måde. Det samme sprog bruger jeg, når jeg holder foredrag på skoler og biblioteker. På min Facebook-side får jeg mange fanbreve og positive reaktioner, som jeg er meget glad for, slutter Christina Ramskov.
Ultimate Web