Corona-venlig koncert med Carl Emil Petersen på Hjallerup Kro

carl_emil.jpg
19-10-2020
De 120 gæster var det antal billetter, Hjallerup Musikforening måtte lukke ind grundet corona- restriktioner.  Der var sikret god afstand mellem sæderne, og når man rejste sig fra sin plads, var det et krav, at man skulle bære mundbind. Så man kan med ro i sindet godt tage til koncert med Hjallerup Musikforening i denne tid.  
For de gæster, der havde valgt at starte aftenen med et måltid på kroen, blev der serveret lækkert tapas lavet af Hjallerup Kro. Maden var portionsanrettet, så også her var der taget coronahensyn.
De 120 publikummer, der var heldig at få billet, var en blandet skare af unge og ældre, og de oplevede en Carl Emil Petersen, der med stor indlevelse og et meget ydmygt set-up kun assisteret af intet andet end hans guitar og mundharmonika. Han formåede at tryllebinde publikum med sine smukke kompositioner. Til koncerten fik man et tydeligt indblik i Carl Emils egne kompetencer som komponist og sangskriver.
Imellem hver sang kommunikerede Carl Emil med publikum og jokede frem og tilbage. Han fortalte om sine oplevelse med og om det at være kunstner i corona-krisen. Han fortalte blandt andet, at han havde skrevet en helt ny sang i karantænen, og de heldige gæster i Hjallerup Kro fik lov at høre den. 
Carl Emils musik har vist sig at appellere til mennesker i alle aldre, og der kunne nynnes med på kendte numre som København, Frit land og det sidste nye hit Amager forbrænding, der er titelnummeret på Carl Emils nyeste album. Hjallerup Musikforening glæder sig over endnu en vellykket koncert, hvor publikum kunne forlade salen med store smil og fornyet energi i en ellers coronatrist tid.
Musikforeningen næste koncert er med Tørfisk onsdag den 18. november. Denne koncert er flyttet til Hjallerup hallen, så der er plads til alle de gæster, der har købt billet. Der er stadig få billetter at få til koncerten med de gæve musikere fra Thyborøn. Ligeledes er koncerten med Julie Bertelsen udsat til 30.- 4.
Julekoncert og nytårskoncert har foreningen valgt at aflyse, men håber, at der igen i foråret bliver mulighed for at sælge billetter og invitere til store musikalske oplevelser på Hotel Hjallerup Kro.
Ultimate Web