Christmas By Night

julemand.jpg
15-11-2021
Vi er så heldige at vi får besøg af den rigtige julemand, og han vil hjælpe os med at tænde det store juletræ på Dramhus Pladsen kl.17.00, efterfølgende deles der en gratis slikpose ud til alle børn. Julemand bliver til en snak om gaveønsker og måske en selfie, hvis man har lyst til det.
 
I år er det 100 år siden de første pølsevogne rullede ud i Danmark, det markerer vi ved at dele gratis hotdogs ud til de første 100 personer.
 
Kl.17.15 vil Hjallerup Morgen Rotary løbe sponsorløb,  de friske løbere vil i den gode sags tjeneste løbe penge ind til julehjælp i Brønderslev kommune. I kan heppe på løberne og få jer en snak med Hjallerup Morgen Rotary, høre lidt om det gode arbejde, klubben gør for at gøre en forskel for andre mennesker.
Fra kl. 17.00 vil børn og barnlige sjæle kunne dyste på vores snowboard bane, forlystelsen er ganske gratis.
I kan også deltage i HHE’s store skattejagt, i skal rundt i butikker og pengeinstitutter, vinderne belønnes med fede præmier.
 
Byens pengeinstitutter støtter traditionen tro også op med masser af aktiviteter, de byder indenfor med julehygge og fede konkurrencer.
Spar Nord fonden donerede sidste år de smukke rådyr med lys på Dramhus Pladsen, det markeres ved, at de fra kl.16.00 deler 100 led lys ud til børn, på den måde vil der være lys i en ellers mørk årstid.
 
I kan også møde Rosenbeck Frilandskød, der sælges lækkerier fra bilen fra kl.15.00.
Vi får også besøg af Aloe Vera og Tupperware, ligesom Centret vil dufte af brændte mandler.
 
Sidst men ikke mindst vil byens butikker stå klar til at servicere jer, sælge jer de første julegaver eller klæde jer godt på julefrokosten og HUSK!! når i handler, kan i deltage i Hjallerup’s Julespil og vinde gavekort til byens butikker og erhverv.
 
Så som i kan se vil der være alle mulige gode grunde til at besøge Hjallerup og tage del i hyggen.
Vi glæder os til at se jer.
 
Hjallerup Handels & Erhvervsforening
Ultimate Web