Christina Ramskovs første bog oversat til engelsk

IMG_8524.jpg
20-03-2023
I lørdags havde Christina Ramskov inviteret sine venner og fans til fejring af udgivelsen af den engelske udgave af sin første bog Phoenixens Hjerte, som forlaget Mellemgaard nu havde oversat til engelsk. På forlagets hjemmeside kan den nu læses som e-bog. Den er også udkommet som fysisk bog - The Heart of The Phoenix.
 
Der var fans helt fra Brande, som havde taget turen til Hjallerup for at sige tillykke og se den engelske udgave. Alle havde læst Christinas otte bøger og var meget begejstrede. De glædede sig til at få læst den sidste i serien, når den senere på året blev udgivet.
 
Det er snart 10 år siden, Christina Ramskov fra Hjallerup fik udgivet sin første bog Phoenixens Hjerte på forlaget Mellemgaard. Det er i alt blevet til ni bøger i Fantasy-genren, hvor den niende bog lige er blevet færdig og vil udkomme sidst i 2023.
 
- Min første bog udkom i 2013 og handler om Marias magiske halskæde, der indeholder sjælen af den sidste Phoenix. Halskæden er med til at åbne en verden med magiske væsner. Maria går på en skole, hvor alle kan se ud som mennesker, drager, varulve, vampyrer og engle. Maria er halvengel. I serien følger vi Marias hverdag på skolen, hvor hun opdager store problemer i den magiske verden, som fører til krig mellem flere væsner. Samtidig oplever hun sin egen skæbne. I den sidste bog – Livets valg, som jeg lige har gjort færdig, falder visse brikker på plads. Slutningen er åben, hvor læseren kan fantasere videre, fortæller Christina om serien, som nu findes på biblioteket i alle kommuner.
 
Den 3.6. 2023 kan Christina Ramskov fejre sit ti års jubilæum som forfatter. Hun er i gang med at planlægge en ny serie i samme genre. Hun vil dog ikke røbe, hvad den kommer til at handle om, og hvilket nyt univers med nye karakterer, som bliver aktuelle.
Hendes mange fans venter spændt på den nye serie.
Ultimate Web