Christina Ramskov har udgivet bog nummer seks – Stjernernes Skæbne

Ramskov.jpg
21-10-2019
En stolt Christina Ramskov kunne i mandags fremvise sine seks bøger i Fønix serien. Den nye bog har titlen Stjernernes Skæbne og handler om hovedpersonen Marias krisesituation i en ny verden – Dragernes Rige.
Dæmonerne er gået i krig mod dragerne og ønsker at udrydde dragerne og overtage deres verden. Til trods for, at Maria ikke er drage eller dæmon, kan hun ikke stå tilbage og se andre lide ondt. Sammen med sine venner prøver hun at samle dragerne for at vinde slaget samtidig med, at både Maria og vennerne  skal finde en vej ud for ikke at risikerer livet.
Hovedpersonen Maria var i første bog Fønixens Hjerte 16 år. I bog seks er hun blevet 18 år. Hendes liv er fyldt med udfordringer, venner, kærlighed og den magiske verdens skæbne og hemmelige væsener.
Christinas første bog udkom i 2013. Samtidig med at skrive bøger har Christina taget uddannelse nummer to som butiksassistent, en uddannelse, hun har glæde af, når hun står på messer og skal sælge sine bøger. Endvidere har Christina taget uddannelse som guide og er næsten lige vendt hjem fra sommerens arbejde på Kreta.
”Heldigvis bliver mine bøger mere og mere udlånt fra bibliotekerne. Jeg havde en sjov oplevelse på Kreta, hvor jeg en dag på en restaurant så en dansk pige læse i en af mine bøger. Jeg spurgte hende, hvad hun syntes om bogen, hun læste i, uden at give mig til kende. Pigen var begejstret for bogen og glædede sig til, at en ny bog snart ville blive udgivet. Hun blev meget forbavset over, at jeg kendte titlen på den nye bog. Jeg måtte jo så gå til bekendelse og sige, at det var mig, der var forfatteren. Vi fik derefter en god snak om mit forfatterskab,” fortæller Christina.
For Christina er det vigtigt nu at få bøgerne solgt til et udenlandsk forlag og få dem oversat til engelsk eller tysk. I juni måned var Christina sammen med sit forlag Mellemgaard i Hamburg for at snakke med en agent, som kunne hjælpe med salg af rettigheder til udenlandske forlag. Hun håber, der kommer et resultat ud af mødet.
Christina går nu i gang med sin syvende bog. Hun sidder ofte og skriver i Forfatterhuset, som hun kalder lokalet på Østergade 1a i Hjallerup.
Hendes bøger kan købes i en boghandel eller i Hjallerup Bageri og Café.
Ved køb af alle seks bøger gives der ifølge Christina en god rabat.
Ultimate Web