Bliv frivillig i Røde Kors Butikken i Hjallerup

roede_kors.jpg
26-07-2021

Hjallerup Røde Kors Butikken har igennem længere tid manglet frivillige og ønsker nu at appellere til byens borgere om at hjælpe med arbejdet en formiddag eller eftermiddag om ugen.

- Et par timer om ugen vil også være en hjælp, lyder budskabet fra formanden for Røde Kors Bent Heiselberg og den nuværende leder af butikken Annette Christensen.

Det har ifølge Annette Christensen været nødvendigt midlertidigt at holde lukket om lørdagen og lukke butikken klokken 17 på hverdage for at klare personalesituationen.

- Vi håber med dette opråb, at flere vil afsætte nogle timer om ugen til at hjælpe os. Vi er omkring 50 frivillige, som både tømmer dødsbo, afhenter og reparerer møbler og sorterer tøj, hvoraf det bedste klargøres til udstilling og salg. Vi har en stor isenkramafdeling, hvor tingene kræver både rengøring- og sorteringsarbejde inden udstillingen. Indtjeningen går til et godt formål. Røde Kors arbejder både lokalt, nationalt og globalt og gør en stor forskel. Mange frivillige er glade for vores fantastiske fællesskab. Det er ikke kun arbejde, men også hygge, snak og et dejligt fællesskab, som vi alle har brug for. Der er ingen aldersbegrænsning. Alle, der har lidt overskud, er meget velkomne i vores fællesskab. Man kan henvende sig i åbningstiden i Hjallerup Røde Kors Butikken og få en snak med personalet, oplyser Bent Heiselberg og Annette Christensen.

Foruden frivillige til de forskellige gøremål mangler Annette også en makker til ledelsesopgaver. Ledelsesteamet har tidligere bestået af tre, men to er stoppet på grund af helbredet. Annette vil være tilfreds med et team bestående af kun to. Hun håber at kunne finde en god samarbejdspartner, der både har forstand på ledelse, men også kan bidrage til det gode fællesskab, som allerede er skabt.

- Vi har brug for både mænd og damer i det antal timer, overskuddet rækker. Opgaverne er både store og små, så alle kan gøre en forskel, slutter formanden for Røde Kors Bent Heiselberg og den nuværende leder af butikken i Hjallerup Annette Christensen.

Ultimate Web