Biblioteket er din hjælp i hverdagen

Slyngefar_712x400.jpg
06-03-2023
Bibliotekerne leverer ikke kun fiktionsunderholdning i form af kærlighedsromaner og gruopvækkende krimier, de kan også være med på sidelinjen, når du har brug for en håndsrækning i hverdagen med både stort og småt.
 
Særligt i disse tider, hvor mange af udgifterne er støt stigende, kan det være rart at ty til de midler, som ikke kræver, at man skal have penge op af lommen. På biblioteket kan du opleve et rummeligt hus, som tilbyder både viden, hygge og debat, men biblioteket kan faktisk også komme hjem til dig i en travl hverdag.
 
I en ny kampagne ønsker de nordjyske biblioteker at minde borgerne om, at bibliotekerne med deres forskellige genrer af litteratur kan give en hjælpende hånd. Lån en fagbog, der guider dig godt igennem, hvordan du slynger dit barn, eller lyt til en medrivende lydbog imens du knokler i garagen på at gøre bilen forårsklar. Biblioteket har alt litteratur imellem himmel og jord, så der findes helt sikkert også noget for lige præcis dig – og ellers kan de biblioteksansatte hjælpe dig med at finde det.
 
Bibliotekschef Bente Kristoffersen på Brønderslev Bibliotek bliver stolt, når hun tænker på, hvilken værdi bibliotekerne kan tilføre danskerne i en travl og til tider udfordrende hverdag.
- Bibliotekerne har noget substans i de tilbud, som vi hver dag kan tilbyde danskerne. Lige meget om det handler om at blive klogere på et emne, udvikle børnenes sprogforståelse eller sætte vigtige punkter på dagsordenen, så har bibliotekerne en bred pallette af tilbud, som tilmed er let tilgængelige for alle borgere – også hjemme i køkkenet, eller når børnene skal puttes.
 
Kampagne for både øjne og øre
10 nordjyske biblioteker er gået sammen om en fællesregional kampagne, der har til formål at inspirere vores borgere til at opleve, hvordan bibliotekernes tilbud kan blive en naturlig del af hverdagen – måske endda en ekstra hjælp, når noget er svært.
 
Kampagnen udspiller sig i fire kampagnefilm, som særligt bliver eksponeret på de sociale medier, hvor de med et glimt i øjet formidler, hvordan biblioteket på simpel vis kan blive en (hjælpsom) del af din hverdag. Udover kampagnen på de sociale medier vil du også kunne møde biblioteket i din radio i form af reklamespots, ligesom der på de nordjyske bibliotekers egne kanaler vil være fuld fokus på fortællingen om, hvad biblioteket kan tilbyde dig.
Ultimate Web