Markedspladsen i Hjallerup har i uge 30 været fyldt op med over 1.700 campister

DSC04417.jpg
31-07-2023

”Det har været en uge med rigtig mange aktiviteter, og campisterne har trodset det svigtende sommervejr og deltaget flittigt i både bibeltimer, foredrag og aftenmøderne. Børnene har leget udendørs, når der var tørvejr, og indendørs, når regnen satte ind. Vi har i ugens løb haft besøg af spændende foredragsholdere. I mandags var det komiker Jacob Svendsen, som fortalte om det at være både komiker og kristen. Om aftenen lavede han stand-up show i Ung-Caféen, hvor alle pladser var fyldt til bristepunktet,” fortæller formanden for Bibelcampingen Andreas Fibiger og fortsætter:

Onsdag eftermiddag havde vi besøg af vejrvært Mikael Jarnvig, som holdt foredrag om emnet: Hvad sker der med klimaet, og hvad er fup eller fakta i klimadebatten? Omkring 400 deltog, og mange havde spørgsmål efterfølgende. Samme eftermiddag blev årets sponsorløb afholdt. Desuden var der i eftermiddagens program opsat en fuldautomatisk pandekagemaskine, som var meget populær. Vi solgte næsten 1.000 pandekager. Torsdag aften spillede det svenske band ”Lin D”, et band, som har holdt flere internationale koncerter.”

Det store markedstelt blev ved flere arrangementer fyldt til bristepunktet. Her kan nævnes gudstjenesten søndag eftermiddag og de store fællessamlinger i ”Storhytten” om aftenen. ”Storhytten” er det store markedstelt. Hver aften var der her fællessang, prædiken eller undervisning ved både danske og amerikanske præster.

Mange frivillige medvirkede hele ugen igennem med mange forskellige opgaver. En af de frivillige var Poul Kristensen fra Gjern. Han var selv caféleder og sørgede for bemanding af frivillige fra de mange Menighedssamfund fra forskellige sogne i landet, der deltog i Bibelcampingen. Mange familier fra de forskellige sogne havde i forvejen bestilt plads, så de kunne campere sammen og danne et godt fællesskab ugen igennem.
”Der blev udtaget  12-15 frivillige fra disse grupper hver dag til eftermiddagsvagter og aftenvagter. Vi lukkede først omkring midnat. Der blev solgt vafler, sandwich og andre lækkerier,” fortæller caféleder Poul Kristensen og slutter:

”Vi har haft en rigtig god uge, selv om vejret har været noget lunefuldt. Vi har hygget os, gået til bibeltimer, foredrag og fællessamlinger. Mange nye bekendtskaber er blevet dannet. Vi glæder os til næste år.”

Ultimate Web