Beredskabet klarede hurtigt røgudviklingen på Hotel Hjallerup Kro

brand.jpg
29-04-2019
På Hotel Hjallerup Kro er man ifølge daglig leder Jeanette Fisker lettet over, at skaderne blev minimale efter torsdagens hændelse. En af kroens køkkenhjælpere måtte have behandling i ambulancen, da indåndingen af den voldsomme røg havde medvirket til utilpashed. Der blev givet en behandling med ilt.
 I krydset Søndergade og Østergade klarede politiet hurtigt at få styr på trafikken, hvor kun én vejbane var fremkommelig. Flere af byens borgere stod undrende uden for kroen, da de hverken kunne se ild eller røg. Snart fik de meldingen, at der var udviklet en voldsom røg i en snavsetøjskurv, som personalet ikke kunne håndtere.
Kroens gæster mærkede ikke noget til hændelsen. Alle lokaler blev efterfølgende grundigt udluftet, og kun et baglokale ved køkkenet, hvor snavsetøjskurven stod, havde taget lidt skade. Loftet i rummet og nogle installationer havde taget skade af varmen og måtte repareres efterfølgende.
”Kun få af vores gæster havde opdaget episoden med røgudviklingen. Nogle få undrede sig over beredskabets tilstedeværelse og kom ud på fortovet for at kigge med. Vores drift kører fuldstændig, som den plejer, og vi glæder os over, at det kun blev til minimale skader, som hurtigt er genoprettet,” fortæller Jeanette Fisker.
Ultimate Web