Aflysning af koncerter i Hjallerup Musikforening

Torfisk_presse2019.jpg
09-11-2020
Så sent som i onsdags havde Hjallerup Idrætscenter og Hjallerup Musikforeningen planlagt, hvordan koncerten med Tørfisk den 18. november kunne afholdes, så alle gæster kunne føle sig sikre. Men sådan skulle det som bekendt ikke gå. Torsdag kunne statsministeren meddele, at alle arrangementer i blandt andet Brønderslev kommune aflyses og herunder naturligvis også koncerten med Tørfisk.
Hvorvidt koncerten bliver flyttet til et senere tidspunkt vides endnu ikke, men alle gæster, der har købt billet, får ifølge formanden Charlotte Hove direkte besked om, hvad der kommer til at ske.
- Det er som skrevet en svær tid at drive musikforening i. At se, at alle de arrangementer, man har planlagt, bliver aflyst er meget demotiverende, udtaler foreningens formand Charlotte Hove, men siger samtidig, at bestyrelsen klør på med at lægge planer for sæsonen 2021/22. Det er netop i denne periode, at der bookes kunstnere til næste år, og foreningen drømmer fortsat om at kunne præsentere et skarpt program til kommende koncertgæster, ligesom der arbejdes på at skabe musik på Spar Nord Scenen.
Opgradering af lyd og lys. Ud over spændende og aktuelle kunstnere på scenen er en musikforenings vigtigste opgave at sikre, at lydoplevelsen er helt i top. Derfor har bestyrelsen søgt og fået doneret 35.000 kroner fra Spar V Fonden til indkøb af opdateret lyd- og lysudstyr, så man fremover kan præsentere en endnu bedre lyd- og lysoplevelse, når man går til koncert i Hjallerup Musikforening.
- Det er fantastisk, at man i en svær tid oplever støtte fra sponsorer, der vil være med til at sikre, at kulturlivet fortsat kan bestå og levere gode oplevelser. Det er netop i disse tider, at vi som mennesker har brug for nogle lyspunkter. Det er det, de musikalske oplevelser kan være med til, fortsætter Charlotte Hove.
- Hvad fremtiden bringer, er der ingen af os, der kan spå om, men håbet om at vi igen kan mødes til koncerter og andre sociale arrangementer består, og vi håber, at alle fortsat vil bakke op om foreningen, når der igen bliver åbnet op for musik. Man kan fortsat støtte foreningen ved at købe medlemskab på www.hjallerup-musikforening.dk. Medlemskabet vil gælde for sæsonen 2021/22
 Indtil da arbejder bestyrelsen optimistisk videre og ser frem til lysere tider, slutter Charlotte Hove.
Ultimate Web