Ægtepar i Hjallerup vandt en måneds gratis husleje

gratis_husleje.jpg
18-10-2021
Det var en glad Knud Christensen på 82 år fra Jernbanegade i Hjallerup, som kunne tage imod et gavekort fra Sundby-Hvorup Boligselskab på en måneds gratis husleje.
- Jeg besvarede spørgsmålene i konkurrencen, men troede da slet ikke på, at jeg kunne vinde. Jeg er meget glad for at modtage en hel måneds gratis husleje, udtalte Knud Christensen med et smil.
Sundby-Hvorup Boligselskab har i forbindelse med lanceringen af deres nye hjemmeside haft en digital konkurrence kørende, hvor beboerne skulle logge sig ind på MinSide og besvare tre spørgsmål. Boligselskabet er positivt overrasket over den brede vifte af beboere, der har deltaget på tværs af alder og områder.
Sundby-Hvorup Boligselskab har i 2021 lanceret en ny hjemmeside, hvor servicen til nuværende beboere har stået i højsædet. Ifølge Boligselskabet er den digitale kommunikation den mest effektive måde til at nå ud til beboerne. På hjemmesiden vil informationerne være tilgængelige hele tiden. Hjemmesiden er lavet som en brugerrejse for beboerne. Lejerne kan døgnet rundt logge ind på ”MinSide” og her få svar på rigtig mange spørgsmål.
Sundby-Hvorup Boligselskab er meget bevidste om, at der stadig er en gruppe mennesker, hvor behovet for den personlige kontakt er meget vigtig for tryghedsfølelsen, så de fysiske åbningstider er ikke ændret.
Bag ved login på MinSide er der ifølge Boligselskabet en hel række selvbetjeningsmuligheder, og beboerne kan blandt andet følge de kontakter, de har haft med for eksempel ejendomsmesteren. Der vil løbende blive koblet flere og flere selvbetjeningsmuligheder på MinSide. Der kommer også mange nyheder ud til beboerne via denne platform.
Ultimate Web