Filmen ”Hvor flodkrebsene synger” vandt årets ASTA pris

IMG_20230814_194523.jpg
22-08-2023

ASTA prisen er en pris som Biografklub Danmark står for, og det er medlemmerne af BDK som vælger hvilken film fra sidste års sæson som de syntes var den bedste.

I Kino Hjallerup vistes filmen mandag 14. august. Inden filmens start var der mulighed for at nyde et glas mousserende vin ”Hubert de luxe” og smage på slider med fennikel salami og trøffelmayo, slider med chorizoopølse med basilikumpesto og slider med fennikelsalami med basilikumpesto  der var også smagsprøver på Italiensk schorriella brød med tomatsovs, mozzeralla og parmesan.

Det var ”Ny Standards rullende stenovne” som serverede mad og drikke. Der var en rigtig hyggelig stemning omkring maden.

Der var en konkurrence om muligheden for at vinde et medlemskab til den nye BDK sæson. Der blev udtrukket to vindere.

Inden filmen startede fortalte Rikke fra Brønderslev/Hjallerup Bibliotek lidt om bogen som filmen er baseret på, hun læste også et lille uddrag fra bogen højt. Hun fortalte også lidt om ”Delia Owens” forfatterens liv.

Rikke præsenterede også to andre bøger, lidt i stil med ”Hvor flodkrebsene synger”, det var ”Under magnoliatræerne” af T. I. Lowe og ”Løb Som Floden” af Shelley Read.

Ultimate Web