Åbent Hus i Thorup corona-ramt

thorup.jpg
21-09-2020

Der var kun ni personer her hos os i Glocal Art. Siger og skriver ni! Omsætningen var kun omkring 10% af sidste års omsætning. Det er frygten for corona, som har holdt folk hjemme, sagde Frede Hansen i sin omtale af galleriets dag. Lidt længere henne ad Thorup Hedevej kunne Lykke berette om noget lignende hos dem på ”Lykke og Wellness”. I modsætning til Glocal Art startede de først i april i år, så det var første gang, de var med.
– Det er i øvrigt en god idé med åbent hus, men vi havde i løbet af åbningstiden kun besøg af tre, sagde Lykke.
Keramiker Rikke Barlebo kunne fortælle, at hun i lighed med Glocal Art havde besøg af ni personer. I foromtalen blev der lovet, at man ville få Rikke at se under arbejdet med leret, men da det ringe fremmøde viste sig, blev arbejdet med ler på drejeskiven erstattet af en udstilling på et bord udenfor, hvor der blev vist, hvordan en klump ler efterhånden blev til en flot krukke.
– Der har faktisk ikke rigtigt været nogen her, sagde vinavler Mogens Damsgaard, som også gav corona-spredningen skylden. – Der er ellers godt med frisk luft heroppe hos os, tilføjede han med et stort smil. Der var dog nogle enkelte, som vovede sig op på vingården, og de fik en god snak om vin og andet godt med Mogens.

 

Ultimate Web