84 deltagere til HIF’s Fodboldskole

fodboldskole.jpg
08-07-2019

Uge 27 blev en uge med meget blandet vejr. Derfor havde den lokale træner Dennis Cleemann fra HIF sammen med Jesper Larsen fra DGI lavet en plan for alle dagene, hvor både svømmehal og idrætshal indgik foruden naturligvis stadion.
For de yngste var programmet meget varieret. Der blev naturligvis spillet fodbold hver dag, men der var også spændende oplevelser. En brandbil var på besøg mandag, hvor der blev sprøjtet med vand. De øvrige dage var med et meget varieret program. En fartmåler indgik i træningen, hvor man kunne måle styrken af målsparkene. Der blev endvidere spillet golf og meget andet. Hver dag havde den lokale træner Dennis Cleemann lavet stjerneløb for alle holdene.
For maxi-fodboldskolen var det primært tekniske øvelser, som blev trænet. Der blev spillet mange kampe holdene imellem. Torsdag, hvor regnen silede ned, var det med indendørs aktiviteter i både svømmehal og idrætshal.
Mange ung-trænere deltog i ugens aktiviteter. Ingen fra trænergruppen fik løn for deltagelse, men fik tildelt sportstøj som tak for indsatsen.
Alle deltagerne fik ved starten tildelt trøjer, shorts, strømper, drikkedunk og fodbold. Endvidere fik de gratis mad, saftevand og frugt, som Rema 1000 i Hjallerup havde sponseret.
For de 84 deltagere blev det en uge, hvor de ikke kedede sig. Aktivitetsniveauet var højt, og alle havde en spændende uge, hvor de blev dygtigere til at spille fodbold, og hvor nye venskaber blev dannet.

 

Ultimate Web