230 til fællesspisning og prisuddeling

spisning.jpg
27-01-2020
Med disse ord startede Margit Chemnitz uddelingen af prisen ”Årets Ildsjæl 2019” ved det store arrangement i form af fællesspisning i Klokkerholm Hallen. Hun begrundede udpegningen af Årets Ildsjæl med argumenter om, at vedkommende har gjort en særlig indsats for KIF, altid været medlem af KIF, med til at inspirere andre til også at gøre en indsats, god til at samle og indgå i netværk, god til at formidle det gode budskab, står i spidsen for byens bytrimmere og sidst men ikke mindst har vedkommende spillet sammen med den tidligere fodboldstjerne Henning Jensen (bl.a. fra Real Madrid) på Klokkerholm Stadion.
 
Da alle disse positive og rosende karakteristika var blevet nævnt, var der helt sikkert flere i forsamlingen som gættede på Johannes Hovalt, og det var da også ham, som Margit hentede nede ved et af bordene.
 
Oppe foran bordene fik Johannes nu overrakt vandrepokalen og en vingave af Margit og æresmedlem og tidligere KIF-formand Arne Andersen. Johannes takkede for prisen og kommenterede Margits udpegning af alt det, som han har været involveret i, og han skitserede også de planer for byen, som er under udarbejdelse, og som han helt sikkert bliver en del af. Som et kuriosum kunne Arne Andersen nævne, at Johannes blev medlem af KIFs bestyrelse som 16-årig, mens Arne var formand.
 
Det er 4. gang, at der er fællesspisning i Klokkerholm, og antallet af deltagere er konstant steget fra gang til gang. Denne gang nåede man op på 230. Det er tre piger, Maibritt Nørgaard, Heidi Mølbjerg og Margit Chemnitz, som står bag arrangementet. Menuen lyder på bl.a. laksesalat, Shepherds Pie, Maibritts berømte frikadeller – for blot at nævne enkelte af bestanddelene i den flotte anretning.
 
”Det gør noget ved byen, når vi sådan spiser sammen. De første kommer allerede en time før start, og det er noget, som man ser frem til i lang tid før. Nytilflyttere bliver på den måde introduceret til byen og dens indbyggere,” sagde Margit Chemnitz, inden kaffen og de hjemmebagte kager kom på bordene.
Ultimate Web