1.400 til fødselsdagsfest i Hjallerup

P9028947.jpg
05-09-2023

I samarbejde med Musikforeningen Hjallerup var der lavet et forrygende arrangement, hvor rammerne med Kulturhuset og det tilknyttede Anlægget i dagens anledning var blevet opgraderet med et fantastisk musik- og lysanlæg, der i forbindelse med mørkets frembrud viste, hvad det smukke område og SparNord-scenen kan magte. Lyden var majestætisk - klar, kontant og uden irriterende ekkoer. Joh - absolut de bedste betingelser for dagens kunstnere, som LM havde plukket ned fra øverste hylde.

 

Sanne kom, sang
og sejrede

Eftermiddagen startede med Patrols - et regionalt populært pop-band, som afleverede det ene covernummer efter det andet med klar lyd og rytmisk kvalitet. Det virkede, som om de også var ret begejstrede for lydanlægget, og den oplevelse fortsatte med et meget lokalt band, som fik lov at prøve kræfter med både lyd og publikum - Second Hand News. Igen et coverband, men med lidt mindre rutine i bagagen. Specielt lagde jeg mærke til bandets lille guldfugl, sangerinden Mille Husballe, som vi sikkert kommer til at høre mere til fremover. En smuk og ren stemme med god gennemslagskraft. Flot.

Aftenens to sidste bands var Halberg & Friends samt - Sanne Salomonsen med Electric Guitars. I en lille by som Hjallerup burde der være troppet mange flere op til disse 2 oplevelser. Poul Halberg, Miki Vandborg - er et par klenodier i guitarverdenen og Halbergs basspillende kone, Jette Schandorf var garantier for, publikum fik fuld valuta for pengene. Vi fik leveret alle de kendteste numre, og - sanglærken Heidi Degn strålede som sædvanlig.

Ingen over og ingen ved siden af Sanne, synes nogle ungersvende at synes. Deres hæse stemmer gjaldede i hvert fald, da den lille pige med den store stemme entrede scenen i kraftigt projektørlys og proklamerede, at i aften skulle vi bare ha’ hele armen med Rock og Rul. Det fik vi.. Med vanlig professionalisme blev det ene hit efter det andet drønet af sted. Samarbejdet mellem Sanne og Miki Vandborg bar frugt, og alle i Anlægget gyngede med arme, ben og baller til de hede stærke numre...

Lars Maribo gik stille og roligt rundt med et stort smil på hele dagen, så mon ikke han også var glad og tilfreds, da han kunne slutte aftenen af med en kold fadøl og et par hotdogs...

 

Tekst og fotos:
Bo Christensen,
pressefotos.dk

 

Ultimate Web