• Endelig blev der vejforbindelse til Hjallerupvej20-05-2019Endelig blev der vejforbindelse til HjallerupvejDen 18. maj blev vejforbindelsen fra Østermarken, Skelbakken og de nye grunde på Markedsbakken til Hjallerupvej og dermed hurtig forbindelse til motorvejen en realitet. Beboerne i den østlige del af Hjallerup kan nu trække en del minutter fra rejsetiden til Aalborg og Frederikshavn.
 • Stumpemarked og veterantræf på Markedspladsen20-05-2019Stumpemarked og veterantræf på MarkedspladsenI weekenden den 18. og 19. maj holdt Mekanisk Museum i Hjallerup deres årlige Stumpemarked og veterantræf lige inden Hjallerup Marked. Begge dage var godt besøgt, og der var et godt salg af reservedele til både biler, traktorer og motorcykler med mere.
 • Politikens Undervisningspris gik til en Hjallerup-lærer13-05-2019Politikens Undervisningspris gik til en Hjallerup-lærerPolitikens Undervisningspris for Grundskolen gik til Mette Kirkegaard-Kjær på Hjallerup Skole. I sidste uge var hun i København sammen med sit team og fik overrakt prisen. Mange elever fra hendes 9. klasse havde sammen med nogle forældre indstillet hende til prisen.
 • Rejsegilde på Kirkehuset ved Hjallerup Kirke13-05-2019Rejsegilde på Kirkehuset ved Hjallerup KirkeDen 9. maj kunne Menighedsrådets byggeudvalg invitere til rejsegilde på Kirkehuset ved Hjallerup Kirke. Formanden for byggeudvalget Torben Sanden bød velkommen og takkede for et godt og konstruktivt samarbejde med arkitekt, ingeniør og håndværkere.
 • Borgermøde i Hjallerup Kulturhus06-05-2019Borgermøde i Hjallerup KulturhusDen 8. maj indkalder Fondsbestyrelsen i Hjallerup Kulturhus til det årlige borgermøde, hvor en repræsentant til Fondsbestyrelsen vælges, og hvor der bliver orienteret om årets gang, den daglige drift, økonomi og udvikling.
 • Sommerkoncert i Anlægget med GASOLINE & ABBA06-05-2019Sommerkoncert i Anlægget med GASOLINE & ABBANu er Hjallerup Borgerforening og Hjallerup Musikforening klar med årets første sommerkoncert i Anlægget. Det bliver med GASOLINE & ABBA. De vil spille GASOLIN’s og ABBA’s kendte og nostalgiske musiknumre fra 70´erne og 80’erne.
 • Loppemarkedet i Hallen blev en succes med 66 stande29-04-2019Loppemarkedet i Hallen blev en succes med 66 standeLoppemarkedet i Hjallerup Hallen den 28. april med Susanne Ley og Jan Schrøder som initiativtagere blev en succes. Der var tilmeldt 66 stande, og adskillige hundrede besøgte de mange stande i løbet af dagen. Butik 21 fra Aalborg hentede mod dagens slutning de lopper, som folk ikke ville tage med hjem igen.
 • Beredskabet klarede hurtigt røgudviklingen på Hotel Hjallerup Kro29-04-2019Beredskabet klarede hurtigt røgudviklingen på Hotel Hjallerup KroDen 25. april oplevede Hjallerup by sidst på eftermiddagen et trafikkaos, da flere af Beredskabets slukningskøretøjer holdt parkeret foran Hotel Hjallerup Kro. Både ambulance, politi og lægebil var tilkaldt. En voldsom røgudvikling i en snavsetøjskurv, der stod i et baglokale, medvirkede til alarmen.
 • Forskning, der kan gøre en forskel23-04-2019Forskning, der kan gøre en forskelAlzheimers er den femte hyppigste dødsårsag i Danmark og antallet af Alzheimers diagnoser stiger. En læge og sygeplejerske fra virksomheden CCBR kommer til Klokkerholm og fortæller om viden og forskning inden for Alzheimers.
 • Ørums nye kunstværk afsløret23-04-2019Ørums nye kunstværk afsløretDen 14. april blev Ørums nye kunstværk afsløret. Else Marie Pedersen klippede snoren og holdt indvielsestalen. Kunstværket er skænket af Ørums Madklub to, som igennem 14 år har stået for fællesspisningen i Ørum Kultur- og Forsamlingshus fem gange om året med deltagelse af 60-80 mennesker hver gang.
 • Det var vildere end med dans – og Silas Holst førte an15-04-2019Det var vildere end med dans – og Silas Holst førte an450 elever dansede sig gennem en usædvanlig DG-skoledag. Afrodans, swing, zumba, cross, showdance og step – og ikke et øje var tørt.
 • Golfens Dag – Kom og find din nye kærlighed15-04-2019Golfens Dag – Kom og find din nye kærlighedHvor længe er det siden, at du gik hen og blev godt og grundigt forelsket? Og kunne du tænke dig at prøve det igen - sådan helt uden fare for utroskab og ægteskabelige kriser? Så læs med her.
 • Gederne og de små gedekid blev budt velkommen tilbage til EKKO Parken08-04-2019Gederne og de små gedekid blev budt velkommen tilbage til EKKO ParkenGlade geder, gedekid og børn åbnede forårssæsonen i EKKO Parken i Hjallerup i lørdags. Gedernes indtog i EKKO Parken blev det helt store tilløbsstykke lørdag eftermiddag, hvor det fantastiske solskinsvejr gjorde, at de forårskåde geder hoppede ekstra rundt blandt de mange fremmødte børn.
 • Egnssamlingen i Try åbner sine aktivitetssøndage08-04-2019Egnssamlingen i Try åbner sine aktivitetssøndageDen 14. april indleder Egnssamlingen i Try et omfattende program for 2019. Cirka hver måned afholdes en aktivitetssøndag fra 11-16. De øvrige søndage er der åbent fra 13-16, hvor der altid er kaffe på kanden.
 • Hjallerup Kirke afholdt Menighedsmøde med frokost i Kulturhuset01-04-2019Hjallerup Kirke afholdt Menighedsmøde med frokost i KulturhusetDen nye formand for Menighedsrådet Anna Storgaard orienterede om kirkens mange aktiviteter i det forgangne år, om det kommende kirkehus og om det afsluttede regnskab for 2018.
 • Limfjordens Sønner spillede op til frokost Jazz i Hjallerup Musikforening01-04-2019Limfjordens Sønner spillede op til frokost Jazz i Hjallerup MusikforeningHjallerup Musikforening har i denne sæson forsøgt sig med to frokost- arrangementer med Jazz på programmet i Hjallerup Kulturhus. Et musisk arrangement uden forudbestilte billetter til 100 kroner for sild, lun postej, ost og en øl.
Ultimate Web