• To store træer fældet17-05-2021To store træer fældetI Prædikerens Bog fra Det Gamle Testamente står der: Alting har sin tid, for alt, hvad der sker under himlen, er der et tidspunkt. Lørdag den 15. maj 2021 var en historisk dag i Hellevad Sogn, da to anselige og majestætiske kastanjetræer på gårdspladsen i præstegården blev fældet.
 • Årets leder 2020 tilfaldt Hella R. Sparvath fra FDF i Dronninglund17-05-2021Årets leder 2020 tilfaldt Hella R. Sparvath fra FDF i DronninglundI tirsdags den 11. maj blev Årets leder 2020 hædret ved en sammenkomst ved FDF-huset i Dronninglund. Der blev blandt andet holdt tale af borgmester Mikael Klitgaard, som efterfølgende overrakte prisen.
 • Danmark Svøm Ud 202103-05-2021Danmark Svøm Ud 2021Første søndag i maj var der Danmark Svøm Ud. Det betyder, at man hopper i fjorden eller i havet og begynder at svømme udendørs igen.
 • Dronninglund Rotary støtter børn og unge26-04-2021Dronninglund Rotary støtter børn og ungeDronninglund Rotary Klub besluttede sidste år, i foreløbig en periode på fem år, at støtte en forening årligt, som gør en særlig indsats for børn og unge, der ikke er med i et foreningsfællesskab, eller som er faldet ud af fællesskabet.
 • Hjallerup-pigerne vandt Region Skagerraks gå-challenge 202126-04-2021Hjallerup-pigerne vandt Region Skagerraks gå-challenge 2021På 28 dage gik Hjallerups grønne Pigespejdere 3.148 kilometer. Både piger og ledere gav den gas, og det blev til rigtige mange hyggelige stunder, hvor blandt andet Hjallerup og omegn blev udforsket.
 • Så er gederne atter på græs i Ekko-parken19-04-2021Så er gederne atter på græs i Ekko-parkenSøndag den 18. april kom gederne tilbage til Ekko-parken til stor overraskelse for de tilstedeværende i parken. En mødregruppe havde sat hinanden stævne til et hyggemøde med medbragt kaffe og brød. Børnene jublede, da de så de 11 små gedekid blive båret ind i indhegningen til de ventende gede-mødre.
 • Stor slikbutik åbner i Hjallerup19-04-2021Stor slikbutik åbner i HjallerupFredag den 30. april åbner Slikhuset endnu en butik, denne gang i Hjallerup. Slikhuset findes allerede i Dronninglund og i Sæby. Indehaverne Johnny Larsen og Karina Bæk glæder sig meget til også at forsøde livet lidt for borgere i og omkring Hjallerup.
 • Hjallerup Marked opgiver at gennemføre 202112-04-2021Hjallerup Marked opgiver at gennemføre 2021For andet år i træk aflyses Hjallerup Marked, der ellers har været afviklet siden 1744.
 • Så er de gamle atter på græs12-04-2021Så er de gamle atter på græsHjallerup Idrætsforening – Fodbold Fitnesss for seniorer har de sidste tre år både motioneret og spillet fodbold.
 • Hvad venter du på?06-04-2021Hvad venter du på?Foråret har for alvor gjort sit indtog, og vi kan se frem til lunere temperaturer og færre restriktioner. Ventetiden kan være lang og uudholdelig, og hvor bliver den krimi egentlig af, som du har reserveret på biblioteket til at fordrive tiden med? Brønderslev Bibliotek guider dig til bøger, du kan læse, mens du venter på din reservering.
 • Dronninglund Rotary stifter erhvervspris05-04-2021Dronninglund Rotary stifter erhvervsprisPå det seneste møde i Dron-ninglund Rotary Klub præsenterede den kommende præsident Jane Holm klub-bens medlemmer for planerne om at etablere en erhvervs-pris, som tænkes uddelt årligt i forbindelse med et offentligt arrangement, første gang i foråret 2022.
 • Årets hingst 2021 blev Opbroeks Wicklow fra Thorup-Hjallerup Hingstecenter22-03-2021Årets hingst 2021 blev Opbroeks Wicklow fra Thorup-Hjallerup HingstecenterThorup-Hjallerup Hingstecenter v/ Vita Mølgård & Steve Thomsen kunne igen i 2021 glæde sig over kåringen af deres New Forest pony-hingst Opbroeks Wicklow med topkarakterer og titlen som årets hingst.
 • Hjallerup Idrætscenter klar til åbning, når der bliver givet grønt lys22-03-2021Hjallerup Idrætscenter klar til åbning, når der bliver givet grønt lysHjallerup Idrætscenters ledelse og medarbejdere glæder sig til at kunne fremvise et topmoderne Fitnesscenter og de mange forbedringer i både omklædningsrum, scenerum og hallerne, når der bliver givet grønt lys.
 • Hjallerup Malerservice åbner for malersalg på Nørre Allé 2 i Hjallerup22-03-2021Hjallerup Malerservice åbner for malersalg på Nørre Allé 2 i HjallerupDen 26. marts slår Hjallerup Malerservice dørene op for salg af maling på adressen Nørre Alle 2.
 • Effektiv SMS-Hjertestarterordning i Hjallerup22-03-2021Effektiv SMS-Hjertestarterordning i HjallerupAntallet af tilgængelige hjertestartere og antal af personer der rykker ud ved hjertestop er optimalt.
 • Uden coronapas – og i mange små bidder er De grønne pigespejdere fra Hjallerup på vej sydpå15-03-2021Uden coronapas – og i mange små bidder er De grønne pigespejdere fra Hjallerup på vej sydpåDe grønne pigespejdere i Hjallerup har taget imod udfordringen fra Region Skagerrak at deltage i Gåchallenge 2021 - en udfordring, som de regner med kilometermæssigt fører dem ned omkring Schweiz - medmindre de vælger at dreje mod vest og snuppe Holland og Belgien.
 • Hjallerup Marked 2021? Der efterlyses tydelige svar08-03-2021Hjallerup Marked 2021? Der efterlyses tydelige svarOm tre måneder, torsdag 3. juni, skal Hjallerup Marked efter planen åbne teltdug og boder. Endnu er det stadig uklart, om markedet for andet år i træk må aflyses på grund af den corona-pandemi, der stadig præger samfundet.
 • Hjallerup Idrætscenter ser frem til at få en hal mere – hal 308-03-2021Hjallerup Idrætscenter ser frem til at få en hal mere – hal 3Igennem adskillige år har Hjallerup Idrætscenter søgt om at få en hal mere. Flere idrætshold har måttet bruge hallerne i nabobyerne for at klare træningen. Brønderslev Kommune besluttede forleden i Byrådet at give grønt lys for opførelsen af en tredje hal i Hjallerup.
 • Dyrlægehuset i Hjallerup Centret åbner 15. marts01-03-2021Dyrlægehuset i Hjallerup Centret åbner 15. martsTre friske kvinder i 30’erne – alle uddannede dyrlæger med hver deres speciale - er klar til at åbne Dyrlægehuset Hjallerup midt i marts. Klargøring af lokalerne i Hjallerup Centret er i fuld gang, og dyrlægerne vil snart kunne modtage de første dyr som for eksempel hunde, katte, marsvin og kaniner i deres smådyrspraksis.
 • Endelig åbner butikkerne i Hjallerup igen01-03-2021Endelig åbner butikkerne i Hjallerup igenButikkerne i Hjallerup har længe ventet på grønt lys til åbning igen. Endelig kom tilladelsen fra regeringen.
 • Fastelavn er mit navn...22-02-2021Fastelavn er mit navn...– I sidste uge fik børnene lavet fastelavnsris, som de fik med hjem til weekenden, og mandag den 15. februar blev der slået kattenaf tønden i Dorte´s private pasningsordning. – Det var en hygggelig og dejlig formiddag, som startede med fastelavnsboller og sang, inden tøndeslagning, hvor, vi fik kåret én konge og tre dronninger. Thomas – Clara – Vera og Clara, fortæller Dorte.
Ultimate Web