• Håndværkerpris går til Hjallerup-håndværker18-01-2021Håndværkerpris går til Hjallerup-håndværkerHåndværkerpris går til Hjallerup-håndværker. Jysk Flise & Fugeteknik v/ Jan Jørgensen fra Hjallerup er kåret som den bedste murer i Region Nordjylland.
 • Plejehjemmet Stengården tager sin nyindrettede spisestue og køkken i brug11-01-2021Plejehjemmet Stengården tager sin nyindrettede spisestue og køkken i brugSelv om Coronakrisen har lammet store dele af samfundet, fik plejehjemsbeboerne på Stengården i Hjallerup alligevel holdt en slags indvielse af deres nyindrettede spisestue og anretter-køkken den 5. januar med et glas Asti og kransekager.
 • Julegudstjenesterne blev aflyst28-12-2020Julegudstjenesterne blev aflystAftenen før afholdelsen af juleaftensgudstjenesten i Anlægget i Hjallerup kom der fra kirkernes overordnede - biskopperne en anbefaling om at aflyse alle gudstjenester. Anbefalingen gjaldt ikke kun juleaftensgudstjenesten, men alle gudstjenester i juledagene til og med den 3. januar. For Hjallerup Kirke var det særligt frustrerende at skulle aflyse udendørsgudstjenesten i Anlægget, hvor alt var klargjort.
 • Ny rundkørsel ved Hjallerup28-12-2020Ny rundkørsel ved HjallerupI længere tid har man i teknisk udvalg arbejdet på at få startet arbejdet med at etablere en rundkørsel ved Hjallerup i krydset Aalborgvej (hovedvejen)/Hjallerupvej.
 • Julehyggen i Hjallerup Centret måtte aflyses21-12-2020Julehyggen i Hjallerup Centret måtte aflysesEt planlagt arrangement i Hjallerup Centret måtte igen aflyses på grund af nye corona-restriktioner. Denne gang gik det ud over den annoncerede julehygge søndag den 20. december. Forretningerne holder åbent indtil den 23. december. Der bliver derefter lukket ned i juledagene indtil den 4. januar med få undtagelser.
 • Store musikalske oplevelser i trygge rammer: Musikkens Hus inviterer til digital julegudstjeneste21-12-2020Store musikalske oplevelser i trygge rammer: Musikkens Hus inviterer til digital julegudstjenesteMusikkens Hus inviterer den 24. december til online, musikalsk julegudstjeneste med salmesang, musik og julestemning. Billetterne til de to oprindelige gudstjenester blev revet væk på få timer, men som følge af nye retningslinjer bringer koncerthuset nu både julegudstjeneste og tryllebindende julekoncerter hjem i de danske stuer.
 • Juleaftensgudstjeneste i Anlægget i Hjallerup14-12-2020Juleaftensgudstjeneste i Anlægget i HjallerupDen 24. december vil der i år på grund af corona-restriktioner afholdes udendørs gudstjenester i Anlægget. Den første bliver klokken 11.00 for børnene og den næste klokken 15.00 målrettet de voksne. Spar Nord scenen vil være pyntet op med juletræer, en julekrybbe og får.
 • Julehygge i Hjallerup Centret søndag den 20. december14-12-2020Julehygge i Hjallerup Centret søndag den 20. decemberCorona-krisen har lavet om på alle traditioner. Således også i Hjallerup Centret. Søndag den 20. december vil Handels- og Erhvervsforeningen skabe en form for julehygge. Julemanden vil komme forbi og uddele slikposer til børnene, og en julekane med ”Rudolf” i spidsen vil køre rundt og skabe lidt julestemning. Juletræssalget vil også holde åbent.
 • Turisme i hjertet af Vendsyssel07-12-2020Turisme i hjertet af VendsysselDronninglund Turistforening har besluttet at fortsætte traditionen med at udgive en turistbrochure også i 2021.
 • Donation til indkøb af kunst i Hjallerup Kirkehus07-12-2020Donation til indkøb af kunst i Hjallerup KirkehusFor godt et år siden fik Hjallerup Menighedsråd overrakt en donation fra en ældre borger i Hjallerup på 100.000 kroner. Donationen skulle bruges til udsmykning af Hjallerup Kirkes nye Kirkehus. I sidste uge blev det sidste kunstværk hængt op, et krucifiks lavet af billedkunstner Simon Aaen. To malerier af samme kunstner er tidligere hængt op. På grund af corona-krisen er ferniseringen udsat til efter jul.
 • Kirkehuset inviterer på kaffe og snak30-11-2020Kirkehuset inviterer på kaffe og snakI december måned inviteres der indenfor i Kirkehuset ved Hjallerup Kirke til kaffe og snak tirsdag, onsdag og torsdag formiddag fra 10-12 fra 1. december indtil den 22. december. Mange kan i denne coronatid have brug for lidt fællesskab over en kop kaffe, og det håber Menighedsrådet at kunne tilbyde. Naturligvis overholdes alle coronareglerne.
 • Knap halvdelen af borgerne i Brønderslev Kommune er nu testet30-11-2020Knap halvdelen af borgerne i Brønderslev Kommune er nu testetTorsdag sluttede Region Nordjylland sin testkampagne i Hjallerup Idrætscenter. Mellem 31.000 og 32.000 borgere er fra lørdag den 21.-torsdag den 26. november blevet testet.
 • Flauenskjold Seniorer har fået nyt tag til SMIEN af fonden23-11-2020Flauenskjold Seniorer har fået nyt tag til SMIEN af fondenLykken ville ingen ende tage, da Flauenskjold Seniorer fik overrakt den glædelige nyhed, at Sparekassen Vendsyssels Fond, Dronninglund havde bevilget dem kr. 246.000.
 • Tidligere tæppeforretning i Hjallerup er blevet omdannet til MC Mægleren/Hjallerup Dækcenter23-11-2020Tidligere tæppeforretning i Hjallerup er blevet omdannet til MC Mægleren/Hjallerup DækcenterDer er nu igen liv i den tidligere Tæppeforretning i Søndergade, idet mekaniker Carsten Svendsen har overtaget bygningen og oprettet firmaet - MC Mægleren/ Hjallerup Dækcenter. 50 motorcykler, som Carsten Svendsen har taget i kommission, står side om side klar til at blive solgt. Firmaet indeholder også dækcenter, hvor dæk kan udskiftes, lappes og endvidere opbevares vinteren over.
 • Try Efterskole laver støttesang16-11-2020Try Efterskole laver støttesangEleverne på Try Efterskole har indspillet en coronasang, som omhandler hele corona-situationen. Sangen kan høres på linket https://fb.watch/1KbKCOV97y/ eller på www.facebook.com/tryefterskole
 • Juleudsmykningen i Hjallerup er på vej16-11-2020Juleudsmykningen i Hjallerup er på vejI de kommende uger bliver der julepyntet i Hjallerups gader og i Centret. Torsdagsklubbens mange frivillige har igen lovet at stå for opsætningen af julebelysningen. Julespillet starter i uge 47. I år har 26 erhverv sagt ja til at deltage med præmier. Byens julehygge holdes den sidste weekend den 19. og 20. december i Centret og i byens anlæg.
 • Indre Missions 125-års jubilæum aflyst09-11-2020Indre Missions 125-års jubilæum aflystDen 22. november havde Indre Mission i Hjallerup planlagt en markering af, at det er 125 år siden, at Indre Mission begyndte i Hjallerup. Missionshuset var fra begyndelsen placeret i Søndergade sydligere end det nuværende.
 • Aflysning af koncerter i Hjallerup Musikforening09-11-2020Aflysning af koncerter i Hjallerup MusikforeningDet er, som for alle andre, svært at være musikforening i denne tid. Foreningens stort anlagte koncert med Tørfisk må for 2. gang udsættes. Koncerten var i første omgang flyttet fra forårets program til den 18. 11.
 • Hjallerup-drengen Jacob Bech med i Guinness Rekordbog 202102-11-2020Hjallerup-drengen Jacob Bech med i Guinness Rekordbog 2021Den nye Guinness Rekordbog viser i tekst og billeder kaptajn Jacob Bechs deltagelse i missionen One More Orbit – en jordomflyvning, som blev til en verdensrekord.
 • Foredrag om sorg og angsten for døden02-11-2020Foredrag om sorg og angsten for dødenForhenværende sygehuspræst Ruth Østergaard holdt foredrag i Hjallerup Kirke den 27. oktober om sine erfaringer med sorg og angsten for at dø. En fyldt kirke lyttede intenst til hendes mange gode råd.
Ultimate Web