• Hjallerup Samvirke skal have ny formand22-11-2021Hjallerup Samvirke skal have ny formandPeter Jensen, nuværende formand for Hjallerup Markedsforening og Event, Hjallerup Samvirke, har meddelt sin bestyrelse og forretningsudvalget, at han ønsker at udtræde af bestyrelsen ved det kommende repræsentantskabsmøde/generalforsamling, som er tirsdag den 30. november 2021.
 • To kandidater fra Hjallerup valgt til Ældrerådet22-11-2021To kandidater fra Hjallerup valgt til ÆldrerådetValget til Ældrerådet med en valgdeltagelse på 60% blev en stor succes. Valget foregik i Hjallerup Kulturhus i Ny sal, hvor kommunal- og regionsvalget foregik i den store sal. I flere perioder stod folk i kø for at stemme til Ældrerådet.
 • Fælles juleaften i Hjallerup15-11-2021Fælles juleaften i HjallerupGitta Vall fra Hjallerup har taget initiativ til at invitere til et juleaften-fællesskab, så ingen i byen skal sidde alene, men have mulighed for at deltage i et hyggeligt fællesskab.
 • Christmas By Night15-11-2021Christmas By NightTorsdag den 18. november afholder Hjallerup Handels og Erhvervsforening Christmas By Night. Vi tager forskud på julehyggen og byder jer velkomne til en dag fyldt med masser af spændende aktiviteter.
 • Skyggebørn – ”sorg uden filter”08-11-2021Skyggebørn – ”sorg uden filter”120 deltagere donerede sammen med Dronninglund Rotary 19.000 kroner til Skyggebørn.
 • Thorkild Christiansen fra Gærum udstiller sine malerier i Hjallerup Kulturhus08-11-2021Thorkild Christiansen fra Gærum udstiller sine malerier i Hjallerup KulturhusEn ny udstilling er hængt op i Hjallerup Kulturhus og Bibliotek. Det er kunstneren Thorkild Christiansen fra Gærum, som udstiller denne gang. Malerierne viser især abstrakt kunst, hvor der undertiden findes skjulte motiver.
 • Hjallerup SMS-Hjertestarter-gruppe mødes til nye kurser01-11-2021Hjallerup SMS-Hjertestarter-gruppe mødes til nye kurserMedlemmerne i Hjertestartergruppen deltager i interne kurser, der som noget nyt omfatter genoplivning af børn, der har fået hjertestop.
 • Danmissions genbrugsbutikker i Dronninglund og Hjallerup har fået en ny kassevogn01-11-2021Danmissions genbrugsbutikker i Dronninglund og Hjallerup har fået en ny kassevognDe frivillige chauffører i genbrugsbutikkerne i Danmission i Dronninglund og Hjallerup kan nu glæde sig til at kunne tage den nye kassebil i brug, når der skal hentes møbler fra dødsboer eller afleveres købte møbler til kunder.
 • Rejsegilde på Smedegården i Hjallerup25-10-2021Rejsegilde på Smedegården i HjallerupI det store byggeri i Østergade på tre etager og med fire fløje, når byggeriet står færdigt, kunne i lørdags fremvises en færdig blok, hvor en lejlighed i stueetagen var møbleret og kunne beses. I den færdige blok er der 13 lejligheder på cirka 90 kvadratmeter udlejet, og de er klar til indflytning 1. november.
 • Hjallerupdreng vandt DM i vario i motocross 202125-10-2021Hjallerupdreng vandt DM i vario i motocross 2021Den 11-årige Hjallerupdreng Noah Brandborg Mosbech har vundet DM i Quadløb i Vario i foråret 2021. Hans lillebror på fem år kører også løb. Forældrene er stolte af deres to drenges præstationer og støtter dem 100%.
 • Ægtepar i Hjallerup vandt en måneds gratis husleje18-10-2021Ægtepar i Hjallerup vandt en måneds gratis huslejeI torsdags den 14. oktober fik ægteparret Birthe og Knud Christensen fra Hjallerup overrakt førstepræmien – et gavekort på en måneds gratis husleje - af direktør Jens Erik Grøn og formand Hans Bøyen Christensen fra Sundby-Hvorup Boligselskab. Andenpræmien – en halv måneds husleje gik til en beboer i Løvvangen i Nørresundby. Tredjepræmien – seks flasker vin gik til en beboer i Lindholm.
 • Der skal ikke lukkes skoler18-10-2021Der skal ikke lukkes skolerBred enighed ved Dronninglund Rotarys offentlige møde med borgmester-kandidaterne i Brønderslev Kommune.
 • Så er vi i fuld gang igen11-10-2021Så er vi i fuld gang igenSøndag den 4. oktober hoppede 65 glade svømmere i vandet til ”Den Store Svømmedag”, som er arrangeret i samarbejde med Dansk svømmeunion.
 • Indvielse af Rehabiliteringscentret Hellevadlund i Klokkerholm11-10-2021Indvielse af Rehabiliteringscentret Hellevadlund i KlokkerholmDen 8. oktober blev Rehabiliteringscentret Hellevadlund indviet, og samtidig var der inviteret til Åbent Hus, så alle interesserede havde mulighed for at se centret med egne øjne. Mange tog imod indbydelsen. Borgmester Mikael Klitgaard og udvalgsformand Ole Jespersgaard holdt tale.
 • Et stort velkommen tilbage til Hjallerup Musikforening04-10-2021Et stort velkommen tilbage til Hjallerup MusikforeningEfter at samfundet har været lukket ned i meget lang tid, på grund af Corona, er det med stor glæde at vi oplever, at Hjallerup Musikforening ikke har tabt lysten til at arrangere musik underholdning for alle i Nordjylland, og det er musik af mange arter, altså musik der på tidspunkter passer til alle aldre, unge, ældre og lidt ældre.
 • Hyggelig Efterårsfest i Hjallerup Centret04-10-2021Hyggelig Efterårsfest i Hjallerup CentretHjallerup Handels- og Erhvervsforening havde torsdag den 30. september inviteret byens borgere til gratis spisning i centret. Byens butikker holdt åbent til klokken 20.00 og havde reklameret med 20-25% nedsættelse på masser af varer. Der var live musik ved The Balloons.
 • Ny fondsbestyrelse i Hjallerup Kulturhus27-09-2021Ny fondsbestyrelse i Hjallerup KulturhusFondsbestyrelsen i Hjallerup Kulturhus har konstitueret sig. Der er igen fuld gang i husets faste aktiviteter, og adskillige fester er booket til afholdelse i efteråret og i det nye år.
 • Vedkommende foredrag med Rolf Eggert - en livsklog eksrocker og socialpædagog27-09-2021Vedkommende foredrag med Rolf Eggert - en livsklog eksrocker og socialpædagogRolf Eggert har en livshistorie, som kan få de fleste til at stoppe op og lytte. Onsdag den 15. september var Rolf efter aftale stoppet ved Hjallerup Kirke for at holde foredrag og fortælle sin historie.
 • Fire konfirmandklasser på pilgrimsvandring20-09-2021Fire konfirmandklasser på pilgrimsvandringOnsdag den 15. september drog fire konfirmandklasser fra Hjallerup Kirke på pilgrimsvandring under titlen: I Jesu fodspor – gennem det lokale landskab.
 • De Grønne Pigespejdere og KFUM Hjallerup på kanotur20-09-2021De Grønne Pigespejdere og KFUM Hjallerup på kanoturForrige weekend tog De Grønne Pigespejdere og KFUM Hjallerup på kanotur sammen.
Ultimate Web