• Christina Ramskovs første bog oversat til engelsk20-03-2023Christina Ramskovs første bog oversat til engelskEn glad forfatter fra Hjallerup Christina Ramskov har nu fået sin første bog i Fantasyserien oversat til engelsk – The Heart of The Phoenix. Det blev fejret i Hjallerup Bageris Café i lørdags. Flere fans var kommet langvejsfra for at snakke med forfatteren og ønske tillykke.
 • Folkeligt og intimt20-03-2023Folkeligt og intimtStemningen i Hjallerup Kulturhus var fortættet fredag aften, hvor Helge Engelbrecht og Neighbours var programsat til kl 20.30. Ikke et sæde var ledigt i salen, så Hjallerup Musikforening havde ramt plet ved at engagere det populære ensemble.
 • Foreningen ”24 Timer i Hjallerup” afslørede årsresultatet13-03-2023Foreningen ”24 Timer i Hjallerup” afslørede årsresultatetSøndag den 12. marts holdt foreningen ”24 Timer i Hjallerup” deres årlige generalforsamling på ”Bakken” i Hjallerups Industrikvarter. Her blev det økonomiske resultatet af årets mange aktiviteter afsløret. Lise Claësson fra Julemærkehjemmet i Hobro var til stede og modtog nyheden med begejstring. Hun gav en stor krammer til formanden for foreningen Johnni Olesen og en kæmpe stor tak til alle, der havde medvirket til det flotte resultat.
 • Skab håb i verden13-03-2023Skab håb i verdenSådan lyder opfordringen i temaet for næste år i Rotary fra skotten Gordon McInally, Rotary Internationals præsident for 2023-24. Det bliver også ledetråden for Vivi Grøntved, der tiltræder som Dronninglund Rotary Klubs præsident den 1. juli.
 • Biblioteket er din hjælp i hverdagen06-03-2023Biblioteket er din hjælp i hverdagenUanset om du er nybagt far på barsel eller træner op til at deltage i den store bagedyst, så står bibliotekerne klar med en hjælpende hånd til at blive klogere på at slynge din baby eller lave en flot og lækker kage.
 • Vinterferien bød på to dages besøg af HopHans i Hjallerup Idrætscenter27-02-2023Vinterferien bød på to dages besøg af HopHans i Hjallerup IdrætscenterMandag og tirsdag i uge otte blev et eldorado for mange børn i Hjallerup. Håndboldafdelingen havde besluttet igen at bestille HopHans til at komme og lave et stort legeland i hal A. Mere end 400 børn i alderen 2-14 år besøgte Idrætscentret.
 • Stor generator udlånt til Ukraine27-02-2023Stor generator udlånt til UkraineHjallerup Mekaniske Museum har nu udlånt deres store generator til Ukraine. Den blev afhentet torsdag morgen. Generatoren er på 48 Kilowatt og kan være til stor hjælp i en institution, når strømmen forsvinder efter for eksempel et droneangreb.
 • Flere end 700 deltagere til ”24 Timer I Hjallerup”20-02-2023Flere end 700 deltagere til ”24 Timer I Hjallerup”Den 18. og 19. februar blev der efter to års corona-pause igen holdt ”24 Timer I Hjallerup” i Hjallerups Idrætscenter, et støttearrangement til fordel for Julemærkehjemmet i Hobro. Hele idrætscentret var optaget af aktiviteter fra svømmehal til de to idrætshaller. Også mødelokalerne var i brug. For første gang deltog Hjallerup Kirke med aktiviteter og en midnatsgudstjeneste.
 • Nordjylland får 280 nye hjertestartere20-02-2023Nordjylland får 280 nye hjertestartereDen nordjyske fond Melsen Fonden donerer nu et tocifret millionbeløb til Hjerteforeningen. Pengene er øremærket til et nyt forskningsprojekt, NordStart, med deltagelse af et internationalt team af hjerteforskere fra Canada og Danmark. Forskerne skal udvikle en algoritme, der sikrer den mest optimale placering af 280 nye hjertestartere i Nordjylland.
 • Jubilæums svømmestævne13-02-2023Jubilæums svømmestævneWeekenden er blevet brugt til 50 års jubilæet for Vendsyssel Cup i Brønderslev.
 • Jubilæumskoncerten med Hjallerup Kirkes Gospelkor blev en kæmpe succes13-02-2023Jubilæumskoncerten med Hjallerup Kirkes Gospelkor blev en kæmpe succesDen 11. februar fejrede Hjallerup Kirkes Gospelkor deres fem-års jubilæum i Hjallerup Kulturhus. Rigtig mange havde fundet vej til koncerten, og der var kun rosende ord efterfølgende til både kor og band.
 • Hans Pilgård åbnede sig i Hjallerup – Kampen for et sjovere liv...13-02-2023Hans Pilgård åbnede sig i Hjallerup – Kampen for et sjovere liv...Det var en imødekommende, glad dreng, som indtog scenen i Hjallerup Hallen fredag aften foran 250 fremmødte tilhørere. En Hans Pilgård med al den varme og charme, vi kender ham for gennem TV-programmer som blandt andet ”Vild med dans” og ”Hvem vil være millionær”.
 • Hjallerup Spejdere vil gerne reklamere for jer!13-02-2023Hjallerup Spejdere vil gerne reklamere for jer!Hjallerup Spejdere indsamler penge til sommerlejren, som går til Schweiz
 • Svømmer fra Søhesten til Årgangsmesterskaber06-02-2023Svømmer fra Søhesten til ÅrgangsmesterskaberAndreas Morell Thomsen har i denne weekend været i Esbjerg til Danske Årgangsmesterskaber.
 • Nye visioner for Hotel Hjallerup Kro30-01-2023Nye visioner for Hotel Hjallerup KroI søndags holdt Hotel Hjallerup Kro åbent hus for at vise de mange ny-renoveringer frem. Hele hotellet er blevet shinet op, så det stod klar til at tage imod gæster. Men også klar til at byde ind med afholdelse af forskellige fester. I alle lokalerne var bordene dækket op til fest, så de mange gæster til åbent hus kunne se husets mange muligheder.
 • Hvad kan du gøre for din kommune i 2023?23-01-2023Hvad kan du gøre for din kommune i 2023?Borgmester Mikael Klitgaard fortalte ved Dronninglund Rotary klubs Nyt-årskur om, hvordan året 2022 var gået og stillede spørgsmålet – Hvad kan du gøre for din kommune?
 • Hjallerup Kirkes Gospelkor fejrer 5-års jubilæum med stor koncert23-01-2023Hjallerup Kirkes Gospelkor fejrer 5-års jubilæum med stor koncertLørdag den 11. februar har Hjallerup Kirkes Gospelkor 5-års jubilæum. Det fejres med en stor koncert i Hjallerup Kulturhus. Der er fri entré. Gospelkoret vil blandt andet synge ABBA sange og andre kendte radiohits. Der bliver ifølge korleder Pernille Axelsen rig mulighed for at synge med undervejs.
 • Medaljeregn og PR-succes beskriver til perfektion udtagelse til Landsmester- skabet i Aars16-01-2023Medaljeregn og PR-succes beskriver til perfektion udtagelse til Landsmester- skabet i AarsSvømmerne har bare givet den gas - store som små - og der har været både grin og tekniske finesser i fokus.
 • Stor åbningsfest i Røde Kors butikken i Dronninglund16-01-2023Stor åbningsfest i Røde Kors butikken i DronninglundDen 9. januar blev den nye Røde Kors butik i Dronninglund åbnet. Mange af byens borgere stod i kø foran butikken for at deltage i åbningsceremonien. ”De Tre Høje Hatte” fra Aalborg underholdt de ventende borgere.
 • Hjertestartergruppen i Hjallerup på kursus16-01-2023Hjertestartergruppen i Hjallerup på kursusSMS-Hjertestartergruppen i Hjallerup var i sidste uge på kursus i Hjallerup Idrætscenter.
 • Golfmanager i Dronninglund Golfklub Store drømme i klubben16-01-2023Golfmanager i Dronninglund Golfklub Store drømme i klubbenBestyrelsen har ansat en Golfmanager, som skal varetage ansvaret for den daglige drift af ”forretningen Dronninglund Golfklub”.
 • Markedsudvalget har konstitueret sig09-01-2023Markedsudvalget har konstitueret sigFormand for Hjallerup Markeds markedsudvalg igennem de seneste seks år, Keld Nielsen, meddelte i november 2022 sin afgang som formand. Markedsudvalget har derfor kickstartet året med at konstituere sig med ny formand og to nye medlemmer.
 • De grønne spejdere i Hjallerup besøger Kandersteg til sommer09-01-2023De grønne spejdere i Hjallerup besøger Kandersteg til sommerHjallerups spejdere tager til Schweiz til sommer. Denne gang som nyt korps.
 • Ældrerådet havde fokus på mange projekter i det forgangne år09-01-2023Ældrerådet havde fokus på mange projekter i det forgangne årÆldrerådets formand Inger Møller Nielsen kan sammen med Ældrerådets medlemmer se tilbage på et aktivt år 2022, hvor der var fokus på rigtig mange områder.
 • Jubilæumsuge i Røde Kors i uge 309-01-2023Jubilæumsuge i Røde Kors i uge 3Røde Kors butikken i Hjallerup Centret fejrer tre-års jubilæum. Det bliver markeret i hele jubilæumsugen fra mandag den 16. og ugen ud med 50% på alle varer.
 • Snart skal der graves i Hjallerup midtby23-12-2022Snart skal der graves i Hjallerup midtbySnart graves der gader op i Hjallerup, men der er mening med galskaben. Årsagen er, at det nu er blevet Hjallerups tur til at få kloakkerne renoveret og omlagt til to-strengssystem med separering af overfladevand og spilde-vand.
 • Medaljeregn til drengene ved svømmestævnee Kiel19-12-2022Medaljeregn til drengene ved svømmestævnee KielLukas og Esben fra Svømmeklubben Søhesten har været til årets sidste stævne, og sluttede 2022 af med en kæmpe oplevelse og medaljer i alle løb.
Ultimate Web