• Sommerkoncert i Anlægget i Hjallerup08-08-2022Sommerkoncert i Anlægget i HjallerupI et samarbejde mellem Hjallerup Musikforening og Hjallerup Borgerforening er en nyskabelse etableret med støtte fra Kulturpuljen, Brønderslev Kommune. ”Sommerkoncert i Anlægget” er et søndagsarrrangement den 28. august 2022 med deltagelse af flere kendte danske og udenlandske musikere og sangere.
 • Billede- og kirkekunstner Simon Aaen holder foredrag i Hjallerup Kirkehus om sin kunst08-08-2022Billede- og kirkekunstner Simon Aaen holder foredrag i Hjallerup Kirkehus om sin kunstDen 8. september kommer Simon Aaen og holder foredrag om indholdet i sin kunst, og hvordan hans maleteknik giver sine billeder en særlig levende udstråling. Det er opstart på Studiekredsen, men alle er velkomne til at deltage.
 • Hjallerup Bibelcamping fejrede 10-års jubilæum01-08-2022Hjallerup Bibelcamping fejrede 10-års jubilæumHjallerup Bibelcamping kan nu se tilbage på en vellykket uge med omkring 1.600 deltagere. Mange besøgende udefra kom dagligt og deltog i det meget afvekslende program. På Markedspladsen var der hele ugen igennem masser af liv. Både børn, unge og ældre hyggede sig med hinanden og med de 125 ukrainske flygtninge, som deltog for første gang.
 • Et modigt fællesskab: Børn og unge fra FDF Dronninglund på stor landslejr01-08-2022Et modigt fællesskab: Børn og unge fra FDF Dronninglund på stor landslejrI ti dage har FDF’erne udfordret deres mod sammen med 10.000 andre børn og unge på deres store landslejr på området Sletten ved Silkeborg.
 • Rotary-pris til Rødder og Vinger18-07-2022Rotary-pris til Rødder og VingerDronninglund Rotary Klub har netop uddelt sin årlige foreningspris på 5.000 kroner. Prisen gives til en forening i den tidligere Dronninglund kommune, som gør en særlig indsats for børn og unge, der ikke er med i et forenings-fællesskab, eller som er faldet ud af fællesskabet.
 • Hjallerup Bibelcamping i uge 3018-07-2022Hjallerup Bibelcamping i uge 30Lørdag den 23. juli åbner Hjallerup Bibelcamping for tilmeldte deltagere.
 • Dronninglund Cup er nu skudt i gang11-07-2022Dronninglund Cup er nu skudt i gangDronninglund Cup løber af stablen den 10.-15. juli. Søndag aften var der indmarch af de cirka 180 hold fra 18 forskellige nationer på spillersiden og dommersiden. Hele ugen vil håndboldkampene foregå både udendørs og indendørs. Indkvarteringen sker på skoler og campingplads i nærområdet.
 • Ørum Kultur-og Forsamlingshus er snart færdigrenoveret11-07-2022Ørum Kultur-og Forsamlingshus er snart færdigrenoveretIgennem de sidste tre år har bestyrelsen arbejdet på at skaffe penge til at få den store sal i forsamlingshuset renoveret og istandsat. 350.000 kroner er blevet indsamlet. Den 4. juli påbegyndte det store arbejde.
 • #barelæse er sommerens læsefællesskab04-07-2022#barelæse er sommerens læsefællesskabDel din læsestund, del din fordybelse. Med læsekampagnen #barelæse opfordrer Brønderslev Bibliotek alle til at læse sammen på tværs af kontinenter og læsemåder.
 • Sankt Hans i Anlægget blev en stor folkefest27-06-2022Sankt Hans i Anlægget blev en stor folkefestEfter Coronaen var det igen muligt at samle flere hundrede mennesker i Anlægget for at fejre Sankt Hans. Der var opstillet hoppeborg til børnene og lavet børnebål og mulighed for at grille aftensmaden. Det store bål midt i søen blev tændt efter tale af Steen Søgaard.
 • Skoledistriktsleder Hans Jørgen Bæk sluttede på Hjallerup Skole med flagallé og sang27-06-2022Skoledistriktsleder Hans Jørgen Bæk sluttede på Hjallerup Skole med flagallé og sangHans Jørgen Bæk havde fredag den 24. juni sidste arbejdsdag på Hjallerup Skole. Hans Jørgen startede på Hjallerup Skole som viceskoleleder i august 2008. Da der skulle ansættes ny skoleleder i 2009, blev Hans Jørgen Bæk ansat i stillingen. Senere blev han skoledistriktsleder. Det blev til 14 spændende år.
 • Første student på Dronninglund Gymnasium20-06-2022Første student på Dronninglund GymnasiumDen 20. juni blev den første student færdig med sin eksamen på Dronninglund Gymnasium. Det er Christian Termansen, Syvsten fra 3.b.
 • Svømmeklubben Søhesten deltog i Midsommer Cup i Ikast20-06-2022Svømmeklubben Søhesten deltog i Midsommer Cup i IkastI weekenden den 10.-12. juni deltog Svømmeklubben Søhesten i sæsonens næstsidste stævne Midsommer Cup i Ikast.
 • Beboere fra Plejehjemmet Stengården besøgte børn i anden klasse på Hjallerup Skole20-06-2022Beboere fra Plejehjemmet Stengården besøgte børn i anden klasse på Hjallerup SkoleI onsdags den 15. juni var omkring 20 beboere på Stengården inklusive Gå-med-venner på besøg på Hjallerup skole – inviteret af 2.c. Det blev til stjernestunder for begge parter.
 • Cykelsponsorløb i Hjallerup Børnehave20-06-2022Cykelsponsorløb i Hjallerup BørnehaveDen 17. juni blev der afholdt cykelsponsorløb i Hjallerup Børnehave. Arrangementet har børnehavens forældrebestyrelse stået for. Der blev samlet ind til nye skumpuder i børnehaven.
 • Jan Sonne Schmidt udstiller i Hjallerup Kulturhus13-06-2022Jan Sonne Schmidt udstiller i Hjallerup KulturhusDet er anden gang, Jan Sonne Schmidt udstiller malerier i Hjallerup Kulturhus. Denne gang er det især blomster- og havmotiver, der dominerer udstillingen. Udstillingen kan ses de næste tre måneder, når Kulturhuset holder åbent.
 • Ny Hellested i Hjallerup har åbnet gårdbutik13-06-2022Ny Hellested i Hjallerup har åbnet gårdbutikEfter nedlægning af sin minkfarm må Hanne Kristensen gå ny veje. Hun startede 19. maj med at sælge jordbær og kartofler i sin gårdbutik, som ligger på den tidligere minkfarm tæt på Hjallerup og ved den gamle hovedvej mod Aalborg. Hendes koncept er at hjemkøbe nordjyske råvarer og sælge dem fra gårdbutikken.
 • Borgerforeningens Tombola fik næsten udsolgt13-06-2022Borgerforeningens Tombola fik næsten udsolgtDer var tydeligt spænding ved Borgerforenings Tombola Pinsedag ved aftenstid, hvor de tre hovedgevinster skulle udtrækkes.
 • Status over markedet 202213-06-2022Status over markedet 2022En tilfreds formand kunne søndag aften i Pinsen begynde at se tilbage på et marked, som viste stor tilfredshed fra alle de medvirkende fra frivillige til beredskab, leverandører og samarbejdspartnere. Et stort antal besøgte markedet. Vejret var godt markedsvejr, som gæsterne nød til fulde.
 • Meny i Hjallerup er solgt til Kommunen03-06-2022Meny i Hjallerup er solgt til KommunenMeny i Hjallerup er for nylig blevet solgt til Kommunen. Købmand Anders Dige fra Dronninglund, som har ejet Meny i adskillige år, har solgt den store bygning for fire millioner kroner. Med salget får Midtbyrådet nye muligheder i deres planlægning af en byfornyelse af Hjallerup Centret.
 • Bedsteforældre-dag i Hjallerup Børnehave30-05-2022Bedsteforældre-dag i Hjallerup BørnehaveOnsdag den 25 maj blev der afholdt bedsteforældre-dag i Hjallerup Børnehave arrangeret af de seks private børnepassere Dorte S. Nielsen, Maj Brit S. Jeppesen, Jane Vestergård, Christina Kjeldsen, Susanne G. Jørgensen og Lone Christensen.
 • Kick 202223-05-2022Kick 2022Hjallerup kirkegård har endnu engang haft besøg af en flok 7. klasser, der kommer fra forskellige skoler rundt om i kommunen.
Ultimate Web