• Åbningstider i juli måned01-07-2019Åbningstider i juli månedI juli måned har vi følgende åbningstider:
 • Indvielse af fugletræ i EKKO Parken15-07-2019Indvielse af fugletræ i EKKO ParkenDen 11. juli blev der holdt indvielse af EKKO Parkens fugletræ, fugle-kollektiv – en fire meter høj stolpe bestående af grene med 14 stærekasser, som er opsat i gedernes indhegnede område.
 • Plejehjemsbeboerne på Stengården på udflugt til Asaa Havn08-07-2019Plejehjemsbeboerne på Stengården på udflugt til Asaa HavnDen 3. juli var plejehjemsbeboerne på Stengården i Hjallerup inviteret på tur til Asaa Havn, en udflugt, som sognepræst Marie Kirketerp og tovholder for de frivillige Karsten Knudsen havde arrangeret. Der var tilmeldt godt 40, som både var plejehjemsbeboere, personale og kirkens frivillige Gå-med-venner.
 • 84 deltagere til HIF’s Fodboldskole08-07-201984 deltagere til HIF’s FodboldskoleTraditionen tro afholdtes igen Fodboldskole på Hjallerup Stadion i den første uge af børnenes sommerferie uge 27. Mandag-onsdag var der minifodboldskole for U6,7 og 8 og for de store U9-12 maxiskole hele ugen.
 • Udsalget i Hjallerup er kommet godt fra start01-07-2019Udsalget i Hjallerup er kommet godt fra startOnsdag den 26. juni startede byens forretninger sommerudsalget. Store nedsættelser gav travlhed fra morgenstunden for Sko Shoppen, Bodil O og Limasport i Arkaden. Tøjeksperten Thomas startede først klokken 17.
 • Sommerfest for de frivillige i Kulturhuset01-07-2019Sommerfest for de frivillige i KulturhusetTraditionen tro afholdes der før sommerferien en sommerfest i Kulturhuset for de frivillige. Næstformand i Fondsbestyrelsen John Ovesen bød velkommen, præsenterede den nye Fondsbestyrelse og fortalte om renovering og nye tiltag.
 • De Grønne Pigespejdere markerede 100-årsjubilæet med fest og taler24-06-2019De Grønne Pigespejdere markerede 100-årsjubilæet med fest og talerDen 21. juni fejrede DGP i Hjallerup korpsets 100-årsjubilæum med taler, aktiviteter, kaffe, saftevand og hjemmebagt kage til de mange fremmødte. Kit Hartmann bød velkommen og ridsede spejdernes historie i Hjallerup op. Borgmester Mikael Klitgaard fortsatte med at fortælle om spejdernes betydning og takke for deres store indsats i lokalområdet.
 • Stor tilslutning til Sankthansfesten i Anlægget24-06-2019Stor tilslutning til Sankthansfesten i AnlæggetHjallerup Borgerforening var igen vært ved årets Sankthansfest med bål ude midt i søen, et opsat telt, hvor der kunne købes diverse drikkevarer og lækre vafler. Båltalen blev holdt af byrådsmedlem Steen Søgaard. Byens borgere var mødt op i stort tal og nød det fantastiske Sankthans-vejr.
 • Svømmeklubben Søhesten sluttede med et brag af en fest17-06-2019Svømmeklubben Søhesten sluttede med et brag af en festNu er sæson 2018/19 lakket mod enden i Svømmeklubben Søhesten. Sæsonen sluttede af med et brag af en fest, da man fredag den 14. juni afholdt Pool Party for alle børn og unge, der havde lyst til at komme og være med.
 • Royal Run på Hellevadlund i Klokkerholm17-06-2019Royal Run på Hellevadlund i KlokkerholmFredag den 7. juni havde Centerrådet på plejehjemmet i Klokkerholm arrangeret Royal Run for beboerne, en gruppe børn fra børnehaven og hjemmets personale.
 • Dronninglund Bibliotek lukker – heldigvis kun i en begrænset periode11-06-2019Dronninglund Bibliotek lukker – heldigvis kun i en begrænset periodeOmbygningen af Dronninglund Bibliotek går som planlagt, og nu starter håndværkerne på arbejdet med publikumsarealerne.
 • Menigheden trodsede vejret og tog på vandring11-06-2019Menigheden trodsede vejret og tog på vandringLidt småregn og en frisk blæst var vejrmeldingen Kristi himmelfartsdag, hvor menighederne i Hellevad, Ørum og Hjallerup Sogne skulle på pilgrimsvandring. Trods det tog knap 60 deltagere afsted til Gjøl på en pilgrimsvandring på ni kilometer.
 • Borgerforeningens Tombola fik afleveret de tre hovedgevinster03-06-2019Borgerforeningens Tombola fik afleveret de tre hovedgevinsterKlokken 17 søndag var ventetiden slut for de heldige vindere af hovedgevinsterne A, B og C. Borgerforeningen fik ikke udsolgt, men var godt tilfreds med salget de fire markedsdage.
 • Hjallerup Marked fejrede 275-års jubilæum med maner03-06-2019Hjallerup Marked fejrede 275-års jubilæum med manerHjallerup Marked åbnede officielt fredag den 30. maj med pensionistfrokost, hvor mere end 300 deltog. Efterfølgende blev den traditionelle Markeds- gudstjeneste afholdt med sognepræst Marie Kirketerp.
 • Stor Markedsdag i Try27-05-2019Stor Markedsdag i TryTry Efterskole og Egnssamlingen afviklede i søndags årets Forårssamling med marked, underholdning og en åben Egnssamling. Omkring 5-600 gæster gjorde dagen hyggelig og munter. Arrangementet vil uden tvivl blive gentaget til næste år.
 • Klovneløb i Hjallerup til fordel for Danske Hospitalsklovne27-05-2019Klovneløb i Hjallerup til fordel for Danske HospitalsklovneDen 23. juni kl. 11 afholdes der Klovneløb i Hjallerup. Pengene, der samles ind gennem tilmeldinger til løbet, doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne.
 • Endelig blev der vejforbindelse til Hjallerupvej20-05-2019Endelig blev der vejforbindelse til HjallerupvejDen 18. maj blev vejforbindelsen fra Østermarken, Skelbakken og de nye grunde på Markedsbakken til Hjallerupvej og dermed hurtig forbindelse til motorvejen en realitet. Beboerne i den østlige del af Hjallerup kan nu trække en del minutter fra rejsetiden til Aalborg og Frederikshavn.
 • Stumpemarked og veterantræf på Markedspladsen20-05-2019Stumpemarked og veterantræf på MarkedspladsenI weekenden den 18. og 19. maj holdt Mekanisk Museum i Hjallerup deres årlige Stumpemarked og veterantræf lige inden Hjallerup Marked. Begge dage var godt besøgt, og der var et godt salg af reservedele til både biler, traktorer og motorcykler med mere.
 • Politikens Undervisningspris gik til en Hjallerup-lærer13-05-2019Politikens Undervisningspris gik til en Hjallerup-lærerPolitikens Undervisningspris for Grundskolen gik til Mette Kirkegaard-Kjær på Hjallerup Skole. I sidste uge var hun i København sammen med sit team og fik overrakt prisen. Mange elever fra hendes 9. klasse havde sammen med nogle forældre indstillet hende til prisen.
 • Rejsegilde på Kirkehuset ved Hjallerup Kirke13-05-2019Rejsegilde på Kirkehuset ved Hjallerup KirkeDen 9. maj kunne Menighedsrådets byggeudvalg invitere til rejsegilde på Kirkehuset ved Hjallerup Kirke. Formanden for byggeudvalget Torben Sanden bød velkommen og takkede for et godt og konstruktivt samarbejde med arkitekt, ingeniør og håndværkere.
 • Borgermøde i Hjallerup Kulturhus06-05-2019Borgermøde i Hjallerup KulturhusDen 8. maj indkalder Fondsbestyrelsen i Hjallerup Kulturhus til det årlige borgermøde, hvor en repræsentant til Fondsbestyrelsen vælges, og hvor der bliver orienteret om årets gang, den daglige drift, økonomi og udvikling.
 • Sommerkoncert i Anlægget med GASOLINE & ABBA06-05-2019Sommerkoncert i Anlægget med GASOLINE & ABBANu er Hjallerup Borgerforening og Hjallerup Musikforening klar med årets første sommerkoncert i Anlægget. Det bliver med GASOLINE & ABBA. De vil spille GASOLIN’s og ABBA’s kendte og nostalgiske musiknumre fra 70´erne og 80’erne.
 • Loppemarkedet i Hallen blev en succes med 66 stande29-04-2019Loppemarkedet i Hallen blev en succes med 66 standeLoppemarkedet i Hjallerup Hallen den 28. april med Susanne Ley og Jan Schrøder som initiativtagere blev en succes. Der var tilmeldt 66 stande, og adskillige hundrede besøgte de mange stande i løbet af dagen. Butik 21 fra Aalborg hentede mod dagens slutning de lopper, som folk ikke ville tage med hjem igen.
 • Beredskabet klarede hurtigt røgudviklingen på Hotel Hjallerup Kro29-04-2019Beredskabet klarede hurtigt røgudviklingen på Hotel Hjallerup KroDen 25. april oplevede Hjallerup by sidst på eftermiddagen et trafikkaos, da flere af Beredskabets slukningskøretøjer holdt parkeret foran Hotel Hjallerup Kro. Både ambulance, politi og lægebil var tilkaldt. En voldsom røgudvikling i en snavsetøjskurv, der stod i et baglokale, medvirkede til alarmen.
 • Forskning, der kan gøre en forskel23-04-2019Forskning, der kan gøre en forskelAlzheimers er den femte hyppigste dødsårsag i Danmark og antallet af Alzheimers diagnoser stiger. En læge og sygeplejerske fra virksomheden CCBR kommer til Klokkerholm og fortæller om viden og forskning inden for Alzheimers.
 • Ørums nye kunstværk afsløret23-04-2019Ørums nye kunstværk afsløretDen 14. april blev Ørums nye kunstværk afsløret. Else Marie Pedersen klippede snoren og holdt indvielsestalen. Kunstværket er skænket af Ørums Madklub to, som igennem 14 år har stået for fællesspisningen i Ørum Kultur- og Forsamlingshus fem gange om året med deltagelse af 60-80 mennesker hver gang.
 • Det var vildere end med dans – og Silas Holst førte an15-04-2019Det var vildere end med dans – og Silas Holst førte an450 elever dansede sig gennem en usædvanlig DG-skoledag. Afrodans, swing, zumba, cross, showdance og step – og ikke et øje var tørt.
 • Golfens Dag – Kom og find din nye kærlighed15-04-2019Golfens Dag – Kom og find din nye kærlighedHvor længe er det siden, at du gik hen og blev godt og grundigt forelsket? Og kunne du tænke dig at prøve det igen - sådan helt uden fare for utroskab og ægteskabelige kriser? Så læs med her.
 • Gederne og de små gedekid blev budt velkommen tilbage til EKKO Parken08-04-2019Gederne og de små gedekid blev budt velkommen tilbage til EKKO ParkenGlade geder, gedekid og børn åbnede forårssæsonen i EKKO Parken i Hjallerup i lørdags. Gedernes indtog i EKKO Parken blev det helt store tilløbsstykke lørdag eftermiddag, hvor det fantastiske solskinsvejr gjorde, at de forårskåde geder hoppede ekstra rundt blandt de mange fremmødte børn.
 • Egnssamlingen i Try åbner sine aktivitetssøndage08-04-2019Egnssamlingen i Try åbner sine aktivitetssøndageDen 14. april indleder Egnssamlingen i Try et omfattende program for 2019. Cirka hver måned afholdes en aktivitetssøndag fra 11-16. De øvrige søndage er der åbent fra 13-16, hvor der altid er kaffe på kanden.
 • Hjallerup Kirke afholdt Menighedsmøde med frokost i Kulturhuset01-04-2019Hjallerup Kirke afholdt Menighedsmøde med frokost i KulturhusetDen nye formand for Menighedsrådet Anna Storgaard orienterede om kirkens mange aktiviteter i det forgangne år, om det kommende kirkehus og om det afsluttede regnskab for 2018.
 • Limfjordens Sønner spillede op til frokost Jazz i Hjallerup Musikforening01-04-2019Limfjordens Sønner spillede op til frokost Jazz i Hjallerup MusikforeningHjallerup Musikforening har i denne sæson forsøgt sig med to frokost- arrangementer med Jazz på programmet i Hjallerup Kulturhus. Et musisk arrangement uden forudbestilte billetter til 100 kroner for sild, lun postej, ost og en øl.
Ultimate Web