• Corona-venlig koncert med Carl Emil Petersen på Hjallerup Kro19-10-2020Corona-venlig koncert med Carl Emil Petersen på Hjallerup KroFredag den 16. oktober mødte cirka 120 mennesker op på Hjallerup Kro til koncerten med Carl Emil Petersen, der skulle spille en akustisk intimkoncert på kroen.
 • Kulturhuset må igen aflyse adskillige arrangementer12-10-2020Kulturhuset må igen aflyse adskillige arrangementerKulturhuset i Hjallerup er igen i den situation, at mange arrangementer og fester må aflyses. Med en begrænsning på 50 deltagere, der skal holde afstand, kan mange arrangementer slet ikke lade sig gøre. Der er så også kommet nye arrangementer til med et deltagerantal under 50, fordi lokaler er lukket andre steder.
 • En ny robot udviklet til bekæmpelse af Covid 1912-10-2020En ny robot udviklet til bekæmpelse af Covid 19Lasse Thomsen fra Hjallerup, der har firmaet LT Automation, har sammen med samarbejdspartnere udviklet en ny robot, der kan være med til at bekæmpe Covid 19.
 • Ny børnehave er på vej i Østermarken i Hjallerup05-10-2020Ny børnehave er på vej i Østermarken i HjallerupFor fjorten dage siden startede udgravningen til en ny børnehave i Hjallerup. Den nye børnehave bliver normeret til at kunne tage 75 børn og er placeret i det store nybyggerområde i Østermarken.
 • Dronninglund Rotary støtter børn og unge05-10-2020Dronninglund Rotary støtter børn og ungeForeninger, der gør en særlig indsats for børn og unge, kan nu søge om støtte hos Dronninglund Rotary Klub.
 • Johnni Olesen må så absolut være Årets Nordjyde28-09-2020Johnni Olesen må så absolut være Årets NordjydeDen store årlige udpegning af Årets Nordjyde nærmer sig kraftigt, og der er fem nominerede til hæderstitlen. Når man ser nærmere på deres baggrund og på, hvad de har præsteret i løbet af mange år, så bliver man imponeret. Men allermest imponeret bliver man, når man bliver klar over, hvad en af de fem, Johnni Olesen, har præsteret.
 • Flotte resultater på både dame- og herresiden28-09-2020Flotte resultater på både dame- og herresidenDronninglund Golfklub spillede sig til oprykning på både dame- og herresiden.
 • Generalforsamling i HHE28-09-2020Generalforsamling i HHE– Efter vi måtte aflyse vores generalforsamling i marts i år og den p.t. svære situation i landet, var det en stor fornøjelse at se at der dog var medlemmer, som stadig havde lyst og mulighed for at møde op, så vi endelig kunne få sat et punktum for 2019, siger Rikke Mersholm, formand for Hjallerup Handels- og Erhvervsforening.
 • Hvad med Dronninglund Sygehus?28-09-2020Hvad med Dronninglund Sygehus?21. august udløb chancen for at byde på bygningerne, som tidligere rummede Dronninglund Sygehus. Nu er frygten i byen, at bygningerne og grunden kommer til at stå og forfalde.
 • Åbent Hus i Thorup corona-ramt21-09-2020Åbent Hus i Thorup corona-ramtDer var lagt op til en rigtig oplevelsesrig dag med arrangementet ”Åbent Hus i Thorup”, men mediemøllen havde lagt sin kvælende sky over Østvendsyssel med tidender om, hvor virusbefængt Dronninglund og omegn var.
 • Pilgrimsvandring til Sømosen for årets konfirmander21-09-2020Pilgrimsvandring til Sømosen for årets konfirmanderOnsdag den 16. september var konfirmandundervisningen for 7.a og 7.b fra Hjallerup Skole henlagt til en pilgrimsvandring fra Sømosen tilbage til Hjallerup med ophold på historiske steder og oplæsning af bibeltekster, der omhandlede Jesu vandring og mødet med mennesker. Desuden var der aktiviteter undervejs. Temaet for turen var: I Jesu fodspor.
 • Weekend på Byrhøj14-09-2020Weekend på Byrhøj- detektorrally og samarbejde med Klokkerholm skole
 • Nystiftet pris skal hylde Nordjyllands kvinder14-09-2020Nystiftet pris skal hylde Nordjyllands kvinderEn ny kvindepris ser nu dagens lys. Kammaprisen er stiftet for at hylde Nordjyllands mest inspirerende kvinder, og uddeles for første gang den 6. november 2020. Prisen udspringer i det nordjyske, hvor kun to af regionens 50 største virksomheder har en lige fordeling blandt mænd og kvinder, men håbet blandt stifterne er, at bevægelsen på sigt vil brede sig til landets øvrige regioner.
 • Allan Kjær og Sholeh Bavel udstiller fotografier i Hjallerup Kulturhus07-09-2020Allan Kjær og Sholeh Bavel udstiller fotografier i Hjallerup KulturhusEn ny fotoudstilling af Allan Kjær og Sholeh Bavel kan nu ses i Hjallerup Kulturhus og på Hjallerup Bibliotek. Allan Kjærs billeder er både i sort-hvide og i farver, mens Sholeh Bavels altid er i farver.
 • Nu skulle Ekko virke igen07-09-2020Nu skulle Ekko virke igenI 2012 blev Ekko indviet midt i det område, som i dag benævnes Ekko Parken. Den særprægede skulptur var præmien i den store landsdækkende konkurrence, som Hjallerup deltog i og vandt. Den internationalt kendte kunstner, Thilo Frank, blev udvalgt til at lave et kunstværk, som blev placeret i det område, som er beliggende i den sydlige ende af Hjallerup.
 • Detektorrally på Byrhøj ved Klokkerholm31-08-2020Detektorrally på Byrhøj ved KlokkerholmVendsyssels historiske museum og Klokkerholm – byen i landskabet holder igen et detektorrally efter 3 års pause. Men nu er vi klar igen.
 • Tænd et lys24-08-2020Tænd et lysI weekenden den 29. og 30. august skulle man have afholdt Stafet for Livet i Oasen i Dronninglund for 3. gang, det forhindrer Covid 19 som bekendt.
 • Mød TV-lægen Peter Qvortrup Geisling24-08-2020Mød TV-lægen Peter Qvortrup GeislingAlle kender den populære TV-læge Peter Qvortrup, der også de senere måneder har beroliget danskerne omkring Covid-19 i TV-programmet Lægens bord. Nu gæster han Hjallerup Bibliotek og har de seneste fakta med om danskernes sundhed.
 • Det kan vi simpelthen ikke være bekendt17-08-2020Det kan vi simpelthen ikke være bekendtKommunen vil rydde op og istandsætte anlægget Stjerneplads Midt.
 • Udendørs gudstjeneste på Stengården17-08-2020Udendørs gudstjeneste på StengårdenDenne sommers gudstjenester på plejehjemmet Stengården i Hjallerup har på grund af besøgsrestriktionerne fundet sted udenfor i gårdhaven, mens beboerne sad inde i spisestuen og kiggede på og kunne høre via højttalere. Men denne gang var det anderledes.
 • Johnni rundt om Grenen10-08-2020Johnni rundt om GrenenSå har svømme-supermanden Johnni rundet Grenen. Det foregik i selskab med adskillige andre i så vel vandet som på land. De startede etapen med 12 svømmere, to i havkajak og en på sup board. Inde på land var der et følge på 25 – heriblandt Johnnis kone, Mette, og deres yngste søn, Frederik.
Ultimate Web