• Udsalget starter i Hjallerup tre uger før tid29-05-2020Udsalget starter i Hjallerup tre uger før tidFlere butikker i Hjallerup Centret starter udsalg i ugen efter pinse. Det er tre uger før, butikkerne normalt plejer at holde udsalg. På Grundlovsdag – Fars dag holder flere butikker i Hjallerup Centret åbent fra 10-14.
 • Vicca.dk – Dit Skoleunivers i Hjallerup Arkaden fylder fem år29-05-2020Vicca.dk – Dit Skoleunivers i Hjallerup Arkaden fylder fem årSpecialbutikken Viccadk kan den 1. juni fejre fem-års fødselsdag. Det bliver i hele uge 23 markeret med gode tilbud i butikken og på webshoppen. Som tak for opbakningen vil der også være Give Aways til kunderne på Facebook og Instagram.
 • Hjallerup Kulturhus aflyser det årlige Borgermøde25-05-2020Hjallerup Kulturhus aflyser det årlige BorgermødeSom følge af Corona-krisen har Kulturhusets bestyrelse valgt at aflyse årets Borgermøde.
 • Musikken fortsætter trods Coronakrise18-05-2020Musikken fortsætter trods CoronakriseDet kan være svært at drive musikforening, når landet lægges ned, og alle arrangementer må aflyses. Det har man måtte sande i Hjallerup Musikforening, der blev tvunget til at udsætte de sidste to koncerter i Sæsonen 2019/20.
 • Egnssamlingen er nået langt med restaureringen18-05-2020Egnssamlingen er nået langt med restaureringenDer var mødt mange frem til nytårstaffelet hos Egnssamlingen for Østvendsyssel i begyndelsen af dette år. Formanden, Mogens Gregersen, gjorde status over 2019 og fortalte forsamlingen om de omfattende forbedringer på bygningerne, som dengang var planlagt.
 • Fællessang på Stengården11-05-2020Fællessang på StengårdenDen 7. maj blev der holdt Fællessang med beboerne på Plejehjemmet Stengården. En lille flok frivillige sammen med organist og kirkens to præster mødte op udendørs ved Stengården, hvor der blev sunget fællessange og holdt andagt.
 • Donation til enlige borgere04-05-2020Donation til enlige borgereI lyset af Coronakrisen vil Dronninglund Rotary Klub og Hjallerup Morgen Rotary Klub forsøde tilværelsen med en æske chokolade og andre lækkerier til de medborgere i Hjallerup-Dronninglund området, der er omfattet af den kommunale hjemmepleje – enlige mennesker, som formodes at være ekstra hårdt ramt af de nødvendige restriktioner i samfundet, og for hvem savnet af familie og venner må opleves særlig vanskeligt.
 • Ny skolepatrulje på Hjallerup Skole04-05-2020Ny skolepatrulje på Hjallerup SkoleI forbindelse med Coronakrisen er der ikke mange områder i Danmark, der ikke er ramt. Således er også skolepatruljen på Hjallerup Skole hjemsendt indtil videre. Et problem, der gerne skal løses, da de små i indskolingen har brug for hjælp i trafikken hver morgen.
 • Salget hos Vicca.dk afspejler udviklingen i samfundet27-04-2020Salget hos Vicca.dk afspejler udviklingen i samfundetDen nordjyske butik, som sælger skoleprodukter til børn, har lavet en tidslinje over drift af deres webshop, som ser ud til at være direkte påvirket af myndighedernes udmeldinger i forbindelse med Covid-19.
 • Tøjeksperten Thomas fejrede 2 års fødselsdagen med 30% rabat27-04-2020Tøjeksperten Thomas fejrede 2 års fødselsdagen med 30% rabatTøjeksperten Thomas i Hjallerup Centret har lige fejret, at det er to år siden, han overtog butikken efter Butik Frank. De gamle kunder er trofast fulgt med. Thomas har ført butikken videre i samme ånd og med kun små ændringer i sortimentet.
 • Gederne er vendt tilbage til EKKO Parken20-04-2020Gederne er vendt tilbage til EKKO ParkenEfter en lang vinterferie er gederne vendt tilbage med foreløbig fem gedekid og ti fuldvoksne geder, hvoraf tre er drægtige. Mange børn har glædet sig til, at gederne kom tilbage. Nu er de her igen i EKKO Parken.
 • Mange besøgte kirkegården i påsken20-04-2020Mange besøgte kirkegården i påskenTraditionen tro var kirkegården i Hjallerup gjort klar til påskehøjtiden. Granerne var fjernet, og stedmoderblomster og påskeliljer pyntede på gravstederne. Mange besøgende var i påskedagene forbi kirkegården for at lægge blomster til højtiden.
 • Lions Ingeborg Skeel donerede 15.500 kroner til plejehjemsbeboerne i den gamle Dronninglund Kommune20-04-2020Lions Ingeborg Skeel donerede 15.500 kroner til plejehjemsbeboerne i den gamle Dronninglund KommuneDonationen til plejehjemsbeboerne skulle bruges til indkøb af enten en buket forårsblomster eller vin og chokolade.
 • Mads Torp sponserer koncert hos Gaia08-04-2020Mads Torp sponserer koncert hos GaiaSøndag den 5. april havde musiker Mads Torp fra Hjallerup sponseret en koncert udendørs for Gaias beboere. Der blev sunget sange af blandt andet Kim Larsen, Bamses Venner og Lars Lilholt, populære sange, som beboerne kunne synge med på. Mads Torp havde tidligere spillet for beboerne til en fødselsdagsfest.
 • Mobildiskotek Hangover opfører bygning til udstyr08-04-2020Mobildiskotek Hangover opfører bygning til udstyrMange Hjallerupborgere undrer sig over en nyopført træbygning, der er opsat over for Markedspladsen, og spørger hvad den skal bruges til. Fire unge iværksættere har startet Mobildiskoteket Hangover, og de skal bruge bygningen til opbevaring af udstyr og til kontor.
 • Aflysning af Hjallerup Marked får konsekvenser for byens foreninger08-04-2020Aflysning af Hjallerup Marked får konsekvenser for byens foreningerI Hjallerup Markeds mangeårige historie er det ikke sket før, at markedet er blevet aflyst. I 1982 blev markedet flyttet fra juni til først i august på grund af mund- og klovsyge. Ifølge formanden for Hjallerup Samvirke, Peter Jensen, er man nu i fuld sving med at rykke de mange aftaler frem til næste års marked fra den 3. - 6. juni 2021. Foreningerne vil med aflysningen miste et stort beløb til deres foreningsliv.
 • Historisk håndslaw udsættes: Hjallerup Marked aflyses03-04-2020Historisk håndslaw udsættes: Hjallerup Marked aflysesHjallerup Marked 2020 er aflyst som følge af den aktuelle Corona-pandami.
 • 24 timer i Hjallerup: 333.333 kr.23-03-202024 timer i Hjallerup: 333.333 kr.Generalforsamlingen i foreningen ”24 timer i Hjallerup” var annonceret afholdt lørdag 21. marts, men det viste sig ikke at være en generalforsamling men et møde med et eneste punkt: Resultatet af 15./16. februar-arrangementet i Hjallerup Idrætscenter.
 • Motionsafdelingen udbygges i Hjallerup Idrætscenter16-03-2020Motionsafdelingen udbygges i Hjallerup IdrætscenterTre nye moderne løbebånd Nton 9 blev i tirsdags installeret i Fitnesscentret. Skærmene på de nye løbebånd giver betydeligt flere muligheder for informationer og underholdning. Endvidere er der i Fitnesscentret installeret en StairMaster, som simulerer trappegang. Udvidelse af centret med 110 kvadratmeter er ifølge centerleder Jim Hermansen på vej.
 • Stort kastanjetræ omdannet til skulptur af Gaia09-03-2020Stort kastanjetræ omdannet til skulptur af GaiaHos Boformen Gaia i Hjallerup er et stort, udgået kastanjetræ blevet omdannet til en skulptur af gudinden for Moder Jord – Gaia. Nu skuer gudinden ud over det store område med Boformen Gaia i centrum.
 • Lederskifte i Klokkerholm Hallen09-03-2020Lederskifte i Klokkerholm Hallen”Nu har jeg været i lære i en uge og har tre uger tilbage af min læretid,” sagde Margit Chemnitz, som pr. 1. marts afløste Per Nygren som leder af Klokkerholm Hallen.
 • Vi graver ikke længere gravene med håndkraft02-03-2020Vi graver ikke længere gravene med håndkraftGraver Henrik Jul Larsen ved Hellevad Kirke kan 1. marts fejre 25-års jubilæum.
 • Fotoudstilling i Hjallerup Kulturhus02-03-2020Fotoudstilling i Hjallerup KulturhusHjallerup Fotoklub holdt den 1. marts fernisering på deres nye fotoudstilling i Hjallerup Kulturhus. Omkring 40 fotos er ophængt både i Kulturhuset og på biblioteket. Udstillingens tema er Vendsyssel, og alle billeder er taget i landsdelens smukke og afvekslende natur.
Ultimate Web