• Fire konfirmandklasser på pilgrimsvandring20-09-2021Fire konfirmandklasser på pilgrimsvandringOnsdag den 15. september drog fire konfirmandklasser fra Hjallerup Kirke på pilgrimsvandring under titlen: I Jesu fodspor – gennem det lokale landskab.
 • De Grønne Pigespejdere og KFUM Hjallerup på kanotur20-09-2021De Grønne Pigespejdere og KFUM Hjallerup på kanoturForrige weekend tog De Grønne Pigespejdere og KFUM Hjallerup på kanotur sammen.
 • Hjallerups drikkevand nu og i fremtiden13-09-2021Hjallerups drikkevand nu og i fremtidenHjallerup Vandforsyning købte Tennisskoven for et par år siden for blandt andet at passe på jorden omkring de nuværende boringer i den sydlige del af Tennisskoven, men også med det sigte at foretage yderligere undersøgelse for etablering af yderligere brønde i området. Der er nu ny prøveboring i gang i Tennisskoven.
 • Indvielse af kunstværk i rundkørslen ved Hjallerup13-09-2021Indvielse af kunstværk i rundkørslen ved HjallerupI torsdags den 9. september blev kunstværket i rundkørslen i Hjallerup Nord indviet. Valg af kunstner blev Klaus Jensen fra Ravnstrup med firmaet Havekunst. Kunstværket, der består af en stor kugle og fire små, vil lyse op om aftenen og opleves som en smuk portal til Hjallerup. Der var tale af Margit Chemnitz, formand for kunstfonden, Godtfred Pedersen, formand for Hjallerup Byudvikling og Peter Stecher, formand for Teknik- og Miljøudvalget.
 • Grønt samarbejde mellem DGP og KFUM06-09-2021Grønt samarbejde mellem DGP og KFUMEt samarbejde er startet mellem De grønne Pigespejdere og KFUM i Spejderhuset på Præstevænget i Hjallerup.
 • Børnehaven Møllegården fejrede 40-års-jubilæum06-09-2021Børnehaven Møllegården fejrede 40-års-jubilæumI fredags den 3. september kunne Børnehaven Møllegården fejre 40-års-jubilæum. Børnene i børnehaven fejrede den runde fødselsdag med besøg af John og Tinne fra Kulturskolen i Brønderslev Kommune. De underholdt med musik og bevægelseslege. Dagen blev fejret på børnenes præmisser.
 • Hjallerup Børnehave fejrede 50-års jubilæum06-09-2021Hjallerup Børnehave fejrede 50-års jubilæumHjallerup Børnehave fejrede den 3. september sit 50-års jubilæum med masser af overraskelser for børnene. Der var trylleshow med uddeling af ballondyr om formiddagen, festfrokost med pizzasnegle, pølsehorn og snittede grøntsager til frokost. Om eftermiddagen var forældre og søskende inviteret til kagemand, der var sponseret af Hjallerup Bageri.
 • Ny udstilling i Hjallerup Kulturhus06-09-2021Ny udstilling i Hjallerup KulturhusI september og oktober udstiller Birgit Urth sine malerier i Hjallerup Kulturhus og Hjallerup Bibliotek. Det er især abstrakte malerier med stærke farver, som dominerer billedet.
 • Borgermøde i Hjallerup om Midtbyplanen30-08-2021Borgermøde i Hjallerup om MidtbyplanenDen 24. august holdt Brønderslev Kommune borgermøde i Idrætscentret for at gennemgå forslag til renovering af Hjallerup Midtby. Formand for Teknisk udvalg og Midtbyrådet Peter Stecher bød velkommen og fortalte i korte træk om processen og høringsperioden, som udløber 1. september. Kristian Bransager, der er projektchef i COWI, gennemgik tegninger.
 • Torvedag på lørdag i Hjallerup Centret30-08-2021Torvedag på lørdag i Hjallerup CentretLørdag den 4. september afholder Handels- og Erhvervsforeningen Torvedag i Hjallerup Centret. Det bliver en lørdag med blandt andet kræmmermarked, musik ved Mads Torp, besøg af lokale politikere og meget andet.
 • Travl weekend for medlemmer i 24 Timer I Hjallerup23-08-2021Travl weekend for medlemmer i 24 Timer I Hjallerup24 Timer i Hjallerups medlemmer har haft en travl weekend med arrangementer lørdag med Limfjordskrydseren og søndag ”Tour De Egholm”.
 • Et brag af en succes...23-08-2021Et brag af en succes...Det var med stående ovationer, Tim Christensen fik skudt godt gang i musikken på Hjallerup Kro i fredags. Hjallerup Musikforening havde udskudt og udskudt arrangementerne gennem det seneste år, men nu var det tid til, at salen igen skulle summe af begejstring og taget løfte sig under applausen fra publikum.
 • Høstdagen i Try samlede mere end 800 besøgende16-08-2021Høstdagen i Try samlede mere end 800 besøgendeSøndag den 15. august holdt Egnssamlingen for Østvendsyssel den traditionsrige høstdag i Try med levendegørelse af høstarbejdet i gamle dage og åbning af værksteder.
 • ”Havfruen” i Asaa bliver mere og mere kendt16-08-2021”Havfruen” i Asaa bliver mere og mere kendtFredag den 13. august var der særlig interesse for skulpturen fra politiets side.
 • Ildsjæl modtog dronningens fortjenstmedalje i sølv09-08-2021Ildsjæl modtog dronningens fortjenstmedalje i sølvKirsten Tranekær fejrer i disse dage sit 40-års jubilæum som folkeskolelærer og er i den forbindelse blevet indstillet af Brønderslev Kommune til dronningens fortjenstmedalje. Medaljen blev overrakt på dagen den 1. august af Brønderslevs borgmester Michael Klitgaard, som også er tidligere kollega til Kirsten.
 • Skulpturen ”Mod Hjemve” på Asaa Havn bliver nu kendt09-08-2021Skulpturen ”Mod Hjemve” på Asaa Havn bliver nu kendtDen smukke og snart berømte skulptur på Asaa Havn er for arvingerne til kunstværket på Langelinie Den Lille Havfrue blevet et problem. De mener, kunstværket i Asaa ligner for meget den rigtige Lille Havfrue af bronze.
 • Genopstart af kirkens Gå-med-venner på Plejehjemmet Stengården02-08-2021Genopstart af kirkens Gå-med-venner på Plejehjemmet StengårdenI onsdags den 28. juli var kirkens Gå-med-venner mødt op på Stengården for at genoptage gåturene med kørestolsbrugere og andre gangbesværede af plejehjemsbeboerne. Disse gåture bliver resten af sommeren hver onsdag formiddag.
 • Hjallerup Bibelcamping oplevede glæden ved at være sammen igen02-08-2021Hjallerup Bibelcamping oplevede glæden ved at være sammen igenHjallerup Bibelcamping, som sluttede den 31. juli, blev for de 500 deltagere en rigtig god oplevelse med et spændende og varieret program. Temaet var NÆR, et tema, som havde mange udlægninger som for eksempel: nærvær, nærhed, livsnær og jordnær.
 • Bliv frivillig i Røde Kors Butikken i Hjallerup26-07-2021Bliv frivillig i Røde Kors Butikken i HjallerupRøde Kors Butikken i Hjallerup har igennem en periode manglet frivillige til deres arbejde, et arbejde, som på mange måder er spændende og varieret, og som foruden arbejdet giver den enkelte et godt socialt fællesskab. Foruden frivillige mangler den nuværende leder Annette Christensen en makker at dele lederskabet med, så der igen kan dannes et lederteam M/K med ansvar for den daglige ledelse.
 • Syltedag i Egnssamlingen for Østvendsyssel i Try26-07-2021Syltedag i Egnssamlingen for Østvendsyssel i TrySøndag den 18. juli holdt Egnssamlingen i Try årets syltedag. Flere forskellige slags bær var plukket i forvejen og var klar til at blive lavet til syltetøj og saft. De færdige produkter kunne efterfølgende købes og tages med hjem til vinterens forbrug.
 • Mini-OL i Hjallerup19-07-2021Mini-OL i HjallerupInspireret af det forestående OL i Tokyo blev der tirsdag formiddag afholdt Mini-OL i en have på Søndergade i Hjallerup.
 • Terapi i det fri i Dronninglund Slotshave12-07-2021Terapi i det fri i Dronninglund SlotshaveLykke Marianna Bak, som er bosat i Hjallerup, har startet en klinik, hvor hun udbyder Terapi og Coaching. I sommerhalvåret foregår det i Dronninglund Slotshave og i vinterhalvåret i et tårnværelse på Dronninglund Slot.
Ultimate Web