• En satellitgruppe af Hjallerup Bibelcamping hyggede sig på Asaa Camping03-08-2020En satellitgruppe af Hjallerup Bibelcamping hyggede sig på Asaa CampingEn gruppe af alene-forældre, som normalt ville have deltaget i Hjallerup Bibelcamping, har på grund af aflysningen af bibelcampingen på grund af Corona sat hinanden stævne i uge 31 på Asaa Camping.
 • Fotoudstilling om naturskønne områder kan ses i Hjallerup Kulturhus og bibliotek03-08-2020Fotoudstilling om naturskønne områder kan ses i Hjallerup Kulturhus og bibliotekI hele august måned udstiller Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling i Brønderslev Kommune fotos af naturskønne områder i kommunen. Billederne er taget af Lars Schønberg-Hemme og Mogens Ingemannsen.
 • Åben have hos borgmester Mikael Klitgaard27-07-2020Åben have hos borgmester Mikael KlitgaardDen 23. juli havde borgmester Mikael Klitgaard inviteret til en slags åbent hus i haven/maskinhuset klokken 17.00 med medbragt aftensmad, som man kunne nyde sammen og samtidig diskutere politik. Landmand Thomas Bertram skulle fortælle om sine oplevelser i forbindelse med tv-udsendelsen ”Landmand søger kærlighed”, som han i 2018 havde deltaget i.
 • Virtuelt Bedsteræs i Vendsyssel: Løb sammen med dit barnebarn til fordel for indlagte børn27-07-2020Virtuelt Bedsteræs i Vendsyssel: Løb sammen med dit barnebarn til fordel for indlagte børnI weekenden d. 15. og 16. august er Børneulykkesfonden klar med et nyt koncept, Virtuelt Bedsteræs. Her kan bedsteforældre og børnebørn i hele landet sammen – hver for sig – løbe eller gå distancer på enten 1 km, 3 km eller 5 km til fordel for indlagte børn.
 • Sommergudstjenesten i Anlægget blev på Spar Nord scenen20-07-2020Sommergudstjenesten i Anlægget blev på Spar Nord scenenSøndag den 19. juli holdt Hjallerup Kirke sommergudstjeneste i det grønne i Anlægget. Gudstjenesten blev på grund af regnvejr holdt under tag på den store scene i Anlægget, hvor både gospelkoret, menighed og præst kunne opholde sig.
 • Johnni har nu svømmet over 200 km20-07-2020Johnni har nu svømmet over 200 kmJohnni Olesen nærmer sig nu halvvejs på sin svømmemaraton ”Vendsyssel Rundt 2020”. Allerede på førstedagen svømmede han 17 km med slut på Gjøl. Sponsoraterne for turen går selvfølgelig til Julemærkehjemmet i Hobro.
 • Mange unge på job lever livet farligt13-07-2020Mange unge på job lever livet farligtDet står skidt til med arbejdsmiljøet for mange ungarbejdere rundt omkring i det nordjyske sommerland. Det er konklusionen efter de to første dage af Jobpatruljens årlige rundtur i Nordjylland.
 • Misbrug af genbrugspladsen i Asaa13-07-2020Misbrug af genbrugspladsen i AsaaAsaa har det privilegium at have en udmærket genbrugsplads, som er ubemandet, men som man kan komme ind på, hvis man følger anvisningerne. Med til det privilegium følger også, at brugerne anvender pladsen forskriftsmæssigt og f.eks. anbringer affaldet i de rigtige containere.
 • Status på Midtbyrådets arbejde i Hjallerup06-07-2020Status på Midtbyrådets arbejde i HjallerupBrønderslev Kommune nedsatte et Midtbyråd i juni 2019, som består af midtbyens forskellige aktører, relevante politiske udvalg og den kommunale forvaltning. Dette udvalg giver mulighed for at arbejde med et bredt perspektiv på midtbyens udfordringer - især Hjallerup Centret.
 • Fodboldskole i Klokkerholm06-07-2020Fodboldskole i KlokkerholmDet er efterhånden blevet en tradition, at der holdes fodboldskole de tre første dage i uge 27 i Klokkerholm. Så trods corona blev det også gennemført i år med de mindre begrænsninger, som forholdene krævede.
 • Købmandspenge til Klokkerholm Idrætsforening29-06-2020Købmandspenge til Klokkerholm IdrætsforeningMange foreninger og sportsklubber er hårdt ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen.
 • Hjallerup Bibelcamping aflyst i år – kan opleves på SKY29-06-2020Hjallerup Bibelcamping aflyst i år – kan opleves på SKYLedelsen i Hjallerup Bibelcamping har i år måttet aflyse den normale form for bibelcamping. En alternativ form – små satellitfællesskaber på campingpladser landet rundt, vil se dagens lys. Disse fællesskaber bliver forbundet i et netværk, som online kan opleve bibelundervisning og efterfølgende spørgsmål, der kan arbejdes videre med i de små fællesskaber. På Asaa Camping er der bestilt plads til et satellit-fællesskab.
 • De Grønne Pigespejdere i og efter Corona-tiden22-06-2020De Grønne Pigespejdere i og efter Corona-tidenDe Grønne Pigespejdere i Hjallerup blev ligesom resten af landet lukket ned midt i marts, da Covid-19 for alvor greb fat i Danmark og resten af verden. Der skulle tænkes i alternative baner for at holde alle pigespejdere til ilden. Forårssæsonen blev afsluttet med spejderlejr på Knivholt.
 • 1. student på Dronninglund Gymnasium22-06-20201. student på Dronninglund GymnasiumDen 22. juni blev Frederik Bruun Badstue Kirk fra Hou den første student 2020 fra Dronninglund Gymnasium. Han afsluttede med faget SRP – studieretningsprojekt i fagene kemi og historie. Hans overordnet emne var giftstoffer under Vietnamkrigen.
 • Hjallerup Handels- og Erhvervsforening gør status over Corona-perioden15-06-2020Hjallerup Handels- og Erhvervsforening gør status over Corona-periodenFormanden for Hjallerup Handels- og Erhvervsforening Rikke Mersholm tænker tilbage på 1. halvår af 2020 og kigger frem mod næste halvår med forhåbentlig mere normale forhold for handelslivet i Hjallerup.
 • Johnni vil svømme rundt om Vendsyssel15-06-2020Johnni vil svømme rundt om VendsysselJohnni Olesen er efterhånden kendt af alle i Østvendsyssel som manden, der kan stampe et arrangement op ad jorden og få så mange penge ud af det, at Julemærkehjemmet ved Hobro får en betragtelig del af sine indtægter forøget.
 • Eablering af rundkørsel på hovedvejen08-06-2020Eablering af rundkørsel på hovedvejen– Det bliver den sidste lysregulerede kryds i kommunen, som bliver til en rundkørsel, siger næstformanden i Udvalget for Teknik og Miljø, Hildo Rasmussen. Stående ude i rabatten på hovedvej 180 ved krydset Aalborgvej/Tylstrupvej-Hjallerupvej redegør han for det store anlægsarbejde, som skal sættes i gang til efteråret.
 • Hjallerup Idrætscenter bruger alternative løsninger for motion08-06-2020Hjallerup Idrætscenter bruger alternative løsninger for motionFitnesscenter, svømmehal og idrætshaller har stået tomme siden 11. marts, og mange medlemmer har savnet de sportslige aktiviteter. Fitnessholdene er i den sidste tid rykket udenfor og har dannet hold på ni. I lukningsperioden er der brugt tid på forbedringer af saunarummene og mere moderne håndvaske. En tilbygning til Fitnesscentret er gået i gang.
 • Vicca.dk – Dit Skoleunivers i Hjallerup Arkaden fylder fem år29-05-2020Vicca.dk – Dit Skoleunivers i Hjallerup Arkaden fylder fem årSpecialbutikken Viccadk kan den 1. juni fejre fem-års fødselsdag. Det bliver i hele uge 23 markeret med gode tilbud i butikken og på webshoppen. Som tak for opbakningen vil der også være Give Aways til kunderne på Facebook og Instagram.
 • Udsalget starter i Hjallerup tre uger før tid29-05-2020Udsalget starter i Hjallerup tre uger før tidFlere butikker i Hjallerup Centret starter udsalg i ugen efter pinse. Det er tre uger før, butikkerne normalt plejer at holde udsalg. På Grundlovsdag – Fars dag holder flere butikker i Hjallerup Centret åbent fra 10-14.
 • Hjallerup Kulturhus aflyser det årlige Borgermøde25-05-2020Hjallerup Kulturhus aflyser det årlige BorgermødeSom følge af Corona-krisen har Kulturhusets bestyrelse valgt at aflyse årets Borgermøde.
 • Musikken fortsætter trods Coronakrise18-05-2020Musikken fortsætter trods CoronakriseDet kan være svært at drive musikforening, når landet lægges ned, og alle arrangementer må aflyses. Det har man måtte sande i Hjallerup Musikforening, der blev tvunget til at udsætte de sidste to koncerter i Sæsonen 2019/20.
Ultimate Web