• Stor interesse for Borgermødet i Hjallerup Kulturhus17-02-2020Stor interesse for Borgermødet i Hjallerup KulturhusDen 12. februar var der indkaldt til Borgermøde i Kulturhuset, hvor planlæggere fra kommunen og Midtbyrådet satte fokus på udvikling af Hjallerup bymidte. Borgerne kunne deltage i workshops på fem stationer med forskellige fokusområder og komme med ideer til videreudvikling af midtbyen. Hver station havde en bordformand fra Midtbyrådet.
 • Chris MacDonald begejstrede hal 217-02-2020Chris MacDonald begejstrede hal 2”Tænk at alle jer er kommet her en fredag aften” lød velkomsten fra Chris MacDonald i hal 2 i Hjallerup Idrætscenter, og dermed var tonen givet an med indforståede, venlige og kvikke bemærkninger fremsat med en charmerende amerikansk accent.
 • Indvielse af nyt Kirkehus10-02-2020Indvielse af nyt KirkehusDen 9. februar holdt Hjallerup Kirke indvielse af det Nye Kirkehus. Efter søndagsgudstjenesten forblev de fleste gæster på kirkebænkene, og indvielsen kunne starte i form af adskillige talere.
 • Aktiv lejrweekend for Svømmeklubben Søhesten10-02-2020Aktiv lejrweekend for Svømmeklubben SøhestenEn vellykket, enormt hyggelig og aktiv minitræningslejr er nu overstået. Halvtreds glade børn og unge deltog i minitræningslejren 2020 med overnatning på Hjallerup Skole og aktivitet i svømmehal og hal fra fredag til lørdag i den foregående weekend.
 • Stor tilslutning til fejring af Kyndelmisse i Hjallerup Kirke03-02-2020Stor tilslutning til fejring af Kyndelmisse i Hjallerup KirkeTraditionen tro var der igen i år til fejringen af Kyndelmisse et optog med fakler fra Dramhuspladsen til Hjallerup Kirke. Over 100 trodsede kulden og gik med i fakkeltoget, som FDF havde organiseret. Optoget bestod især af årets konfirmander med forældre.
 • Alpacaer er blevet populære i Hjallerup03-02-2020Alpacaer er blevet populære i HjallerupPå græsplænen på adressen Algade 28 går tre alpacaer og græsser. Mange børn står dagligt og beundrer de smukke og fredelige dyr, som ligner lidt lamaer, men kun er halvt så store. Om to uger forlader de græsplænen og flytter til Asaa, hvor de hører til i virksomheden Alpacas of Fredly. Virksomheden har over 20 alpacaer gående, som bliver klippet en gang om året. Ulden bliver lavet til garn, der er eftertragtet og mere blødt end fåreuld.
 • Chris MacDonald kommer til Hjallerup27-01-2020Chris MacDonald kommer til HjallerupForeningen ”24 Timer i Hjallerup” er i fuld gang med at forberede deres store happening med samme navn som foreningen, som finder sted i Hjallerup Idrætscenter 15.-16. februar.
 • 230 til fællesspisning og prisuddeling27-01-2020230 til fællesspisning og prisuddeling”Det er ildsjæle, der gør forskellen med stolthed og engagement. Og i aften hylder vi en frivillig person, en ildsjæl som igennem mange år har bidraget med en ekstraordinær og vedholdende frivillig indsats i Klokkerholm Idrætsforening (KIF).”
 • Enorm tilstrømning til åbning af ny Røde Kors butik20-01-2020Enorm tilstrømning til åbning af ny Røde Kors butikAllerede før man kom hen til den nye Røde Kors butik i Hjallerup, kunne man på åbningsdagen se store menneskeskarer, som stod langt ud på gaden. Det var tydeligt at høre på snakken, at de var meget spændte på at se den nye (store) butik, og Geraa Engvejs Orkester bidrog til stemningen.
 • Hjallerup Skole skal til DM i Skolehåndbold20-01-2020Hjallerup Skole skal til DM i SkolehåndboldDa Hjallerup Skole i november vandt kredsmesterskabet i skolehåndbold for 8. klasser, gav det billetten til danmarksmesterskabet i Sønderborg den 28. – 29. januar, hvor de indledende kampe spilles, den 30. januar er der slutspil og finaler. Hjallerup Skole deltager med et hold i både dren-ge- og pigerækken. Lederne er Lisbeth Voldby og Finn Christensen.
 • Egnssamlingen er et sted, hvor man kan opleve fortiden13-01-2020Egnssamlingen er et sted, hvor man kan opleve fortiden80 veloplagte medlemmer og frivillige af Egnssamlingen for Østvendsyssel i Try var mødt op til nytårstaffel i den nye spisesal på Try Efterskole. Der blev serveret flæskesteg og risalamande, og det lod til at smage forsamlingen.
 • Hjallerup får et flot Røde Kors genbrugscenter13-01-2020Hjallerup får et flot Røde Kors genbrugscenterLørdag d. 18. januar åbnes dørene til den nye Røde Kors butik. Den er flyttet fra Søndergade til den nordre ende af Hjallerup Centret – tidligere møbelbutikken Poul Sadelmager. Bestyrelsen for Røde Kors Dronninglund-Hjallerup og omkring 50 frivillige har i flere uger arbejdet hårdt og intensivt med at færdiggøre det nye genbrugscenter.
 • Et travlt 2019 for Hjallerup Kulturhus06-01-2020Et travlt 2019 for Hjallerup KulturhusHjallerup Kulturhus er i 2019 blevet besøgt af over 20.000 gæster. Det har været tilfredse gæster, som gerne vil komme igen. Knap 400 arrangementer er blevet afholdt. Der er blevet en jævn stigning i direkte udlejning af Huset, en ny ordning, som blev indført i 2018.
 • Rosa tager skraldet06-01-2020Rosa tager skraldetDen fireårige Rosa, som er en Berner Sennenhund, har sammen med sin ejer Bent Ryelund fra Klokkerholm klaret nytårsoprydningen på den lokale idrætsplads i Klokkerholm. Bent Ryelund har lavet en trækvogn om til en slags mini- prærievogn, som hunden bliver spændt for, og i vognen samles der affald.
 • Johnni var i TV og fik en ekstra gevinst med hjem02-01-2020Johnni var i TV og fik en ekstra gevinst med hjemFormanden for 24 Timers foreningen i Hjallerup, Johnni Olesen, var inviteret til at deltage i DRs store juleshow, hvor han bl.a. fortalte om foreningens store støtte til Julemærkehjemmet i Hobro.
 • Julehygge på tværs af kulturer27-12-2019Julehygge på tværs af kulturerSøndag den 15. december blev der afholdt et arrangement i Klokkerholm Hallen. Det var Dansk-afghansk Kulturforening (Gul Khosha Ha), som inviterede danskere og afghanere, der var også en fra Ukraine, en fra Irak og to fra Sri Lanka.
 • En overvældende afskedsreception for pædagog Lisbeth Thoft Pedersen i Hjallerup Børnehave16-12-2019En overvældende afskedsreception for pædagog Lisbeth Thoft Pedersen i Hjallerup BørnehaveFredag den 13. december blev der holdt afskedsreception for Lisbeth i Hjallerup Børnehave, hvor hun har arbejdet i 35 år. Nu er tiden kommet for Lisbeth til at gå på efterløn. Mange gamle og nuværende forældre med børn kom og sagde hende tak for de mange år.
 • Kirken indbød alle aldre til gudstjeneste i december måned16-12-2019Kirken indbød alle aldre til gudstjeneste i december månedIgennem adskillige år har Hjallerup Kirke lavet specielle gudstjenester for alle aldersgrupper i december måned. Pensionisterne har en særlig gudstjeneste. Børnehaverne, Dagplejerne og de private Børnepassere har hver deres gudstjeneste, som er passet ind til de bestemte aldersgrupper.
 • Juletræsfest for alle børnehaver, SFO’er, Dagplejere og Private Børnepassere i Hjallerup09-12-2019Juletræsfest for alle børnehaver, SFO’er, Dagplejere og Private Børnepassere i HjallerupRekordmange mennesker deltog i juletræsfesten i Hallen i år. De tre børnehaver i byen solgte en masse billetter både til børn i børnehaverne og til børn, der går i SFO, dagplejen og den private børnepasning.
 • Ringer der en lille (jule)klokke? Eller måske en gran-juleklokke?09-12-2019Ringer der en lille (jule)klokke? Eller måske en gran-juleklokke?De to dygtige gravermedhjælpere på Hellevad Kirkegård, Bente og Lars, har igen igen… været kreative og lavet denne udsmykning. Granklokken kan ses på Hellevad Kirkegård i Klokkerholm. Man kan ved samme lejlighed gå en tur rundt på kirkegården og se den flotte grandækning på gravstederne.
 • Julemanden tændte byens juletræ, og folk jublede02-12-2019Julemanden tændte byens juletræ, og folk jubledeSå er hele juleudsmykningen i Hjallerup tændt med juletræet som det sidste. Julemanden kom i en Falck-transporter og blev med kran hejst op til toppen af juletræet for at tænde byens store juletræ. Alle børn kunne efterfølgende få slikposer, som byens Handels- og Erhvervsforening havde sponseret.
 • Hjallerup Børnehave har julepyntet Kino02-12-2019Hjallerup Børnehave har julepyntet KinoDen 25. november blev Hjallerup Kino julepyntet. Et hold fra Hjallerup Børnehave havde lavet flot julepynt til juletræet og pynt til at hænge op på væggene i indgangspartiet. Som tak fik børnene lov til at se en julefilm – Venskabsbyen, mens de nød deres gratis popcorn.
 • Nyt Kirkehus færdigt og dermed ændrede parkeringsmuligheder25-11-2019Nyt Kirkehus færdigt og dermed ændrede parkeringsmulighederByggeriet af Hjallerup Kirkes nye Kirkehus er nu så langt, at håndværkerne er ved at være færdige med projektet. Det betyder, at menighedsrådet, præster og ansatte nu kan begynde at flytte ind og indrette de nye lokaler.
 • Hjalmer samlede alle unge som gamle25-11-2019Hjalmer samlede alle unge som gamleFredag den 22. november mødte 320 mennesker op på Hjallerup Kro til koncerten med unge Hjalmer Larsen, der skulle spille en akustisk intimkoncert på kroen.
 • Nedrivningen af den gamle Maskinforretning kunne gå i gang18-11-2019Nedrivningen af den gamle Maskinforretning kunne gå i gangDer var trængsel i Østergade i Hjallerup i onsdags, da der var annonceret start på nedrivningen af den gamle Maskinforretning. Borgmester Mikael Klitgaard udtog den første sten af bygningen ud mod Østergade. Det skulle fejres med pølser, øl, vand og desuden kaffe og kagemand. Flere hundrede mødte op til fejringen.
 • Tema-aften for Hjallerup SMS-Hjertestartere18-11-2019Tema-aften for Hjallerup SMS-HjertestartereRegion Nordjylland havde inviteret medlemmerne af Hjallerup SMS-Hjerte-startergruppen til temaaften i Hjallerup Idrætscenter
 • Gospelkoncert med konfirmanderne blev et stort hit11-11-2019Gospelkoncert med konfirmanderne blev et stort hitHjallerup Kirke var fyldt til bristepunktet, da årets konfirmander sammen med Joachim Hejslet med band holdt koncert i Hjallerup Kirke onsdag aften. Fra først til sidst var der glade konfirmander, der gav den hele armen i sang, dans og rytmiske bevægelser.
 • 4. klasserne på Hjallerup Skole har arbejdet med mosaik og symboler11-11-20194. klasserne på Hjallerup Skole har arbejdet med mosaik og symbolerSkole-, Kirke- og kommunikationsmedarbejder Pia Uth har sammen med mosaikkunstner Inge Bøgel Lassen undervist alle 4. klasserne på Hjallerup Skole i kristne symboler. Eleverne lavede efterfølgende deres eget mosaikbillede med et selvvalgt symbol. Et besøg på Hjallerup Kirkegård, hvor de kristne symboler findes på mange gravstene, gav inspiration til projektet. Hjallerup Kirkes store mosaikrude blev også studeret.
 • Svømmeklubben Søhesten til Regionsmesterskaber04-11-2019Svømmeklubben Søhesten til RegionsmesterskaberI sidste weekend var svømmeklubben Søhesten til Regionsmesterskaberne i Aars. Det var ifølge cheftræner Line Bjerregaard et fantastisk stævne, der bød på lidt af det hele.
 • Smedegården bliver navnet på det kommende byggeri i Østergade04-11-2019Smedegården bliver navnet på det kommende byggeri i ØstergadeLokalplanen for et nyt byggeri i Østergade er godkendt. Snart vil byggefirmaet Escot ved Orla Nielsen udmelde en dato for påbegyndelsen af nedrivningen.
 • Sæsonens første hjemmebanestævne skudt i gang28-10-2019Sæsonens første hjemmebanestævne skudt i gangDen 20. oktober holdt Hjallerup Svømmeklub Søhesten Flippercup med deltagelse af hold fra adskillige svømmeklubber i Vendsyssel.
 • Familiespejd’t er skudt godt i gang i Hjallerup28-10-2019Familiespejd’t er skudt godt i gang i HjallerupLørdag den 26. oktober blev Familiespejd’t skudt i gang i Hjallerup. Første møde blev holdt hos De Grønne Pigespejdere - DGP i deres klubhus. Bag Familiespejd’t står følgende organisationer: DGP, FDF, Hjallerup Kirke og Bevæg dig for livet.
 • Christina Ramskov har udgivet bog nummer seks – Stjernernes Skæbne21-10-2019Christina Ramskov har udgivet bog nummer seks – Stjernernes SkæbneMandag den 14. oktober holdt Christina Ramskov reception for at fejre udgivelsen af sin sjette bog i Fønix serien, en fantasy genre. Hovedpersonen i alle bøger er halvenglen Maria, hendes udvikling og besøg i forskellige verdener.
Ultimate Web