Stort Modeshow i Arkaden i Hjallerup

modeshow.jpg
15-10-2018
Mange butikker deltog i Modeshowet i Arkaden. Formanden for Handels- og Erhvervsforeningen i Hjallerup Thomas Olsen bød velkommen til en festlig aften, hvor butikker som Bodil O, Sko Shoppen, Sportigan, Hjallerup Optik og Tøjeksperten Thomas viste efterårets trend og farver.
Tøjeksperten Thomas viste efterårets mode for herrer. Et mærke, som gik igen i fremvisning af skjorter, habitter, sko og støvler, var firmaet Lindbergh. Smukke blomstrede skjorter blev som efterårets nye trend vist frem. Endvidere var de krølfri skjorter fra Eterna noget, som fik folk til at lytte. Der var jeans med stretch fra Sunwill, vind- og vandtætte jakker fra Bison, og kendte tøjmærker som Superdry og Digel gik igen i fremvisningen.
Fra Hjallerup Optik blev der igennem hele Modeshowet fremvist moderne briller, der passede i farver og facon til den enkelte.
Bodil O viste mærker fra Soya i trøjer og bukser og mærket Fransa i bluser og bolero. Nederdele var fra Zeze, og tøjsæt fra Signature. Også Vero Moda var godt repræsenteret i både bukser, strik og jakker.
Fra Sko Shoppen var der støvler og sko fra mærkerne Rieker, Ecco, Tamaris og Caprice.
Sportigan viste et stort udvalg af jakker, skisæt, løbetøj og naturligvis sportstøj til både voksne og børn. Der var jakker fra Peak Performance, trøjer og tasker fra Only Play og sko fra Nike, Asics, adidas og skechers. Smukke hættetrøjer fra Puma og børnetøj fra Champion og Puma blev også vist.
To piger fortalte begejstret om besøg hos kosmetolog Hanne Lindtner, hvor de havde gennemgået en ansigtsbehandling, taget farveprøve, fået negle ordnet med shellae og lagt en make up. Det havde været en oplevelse, som de bare ville anbefale andre at prøve.
Foruden Modeshowet i Arkaden var der opstillet boder fra Gade & Juul og Sense ved Sanne Sørensen. Hjallerup bageri havde stået for kage-tapas, og Humørblomster havde lavet dekorationer til showet.
By Helle fremviste sine mange nye hatte, som matchede tøjet.
Der blev efter modeshowet serveret et overdådigt bord med kage-tapas fra Hjallerup bageri med kolde/varme drikke. Butikkerne holdt efterfølgende åbent og gav 20%.
Ultimate Web