Stor byfest i Klokkerholm til Open by Night

klokkerholm_by_night.jpg
20-08-2018
Der var god stemning på Klokkerholm Stadion i fredags, hvor der var Open by Night og stor byfest både i og uden for klubhuset.
Første punkt på programmet var cykelsponsorløbet, hvor der skulle køres penge ind til 9.-klassernes tur til København fra den 11. til den 14. september. Foruden cykelsponsorløbet havde eleverne også en bod med salg af vafler og et lotteri, som skulle give penge til turen.
Inde i klubhuset stod Mette Albæk med sine smukke puder og forskelligt strik, som hun prøvede at sælge. Endvidere solgte hun garn i flotte farver og mønstre, som hun selv havde designet.
Også Hellevad og Ørum Kirker var repræsenteret af medlemmer fra menighedsrådet, organist og præst. Der blev reklameret for kirkens mange aktiviteter, som blandt andet indeholder korsang med mere. Til børnene havde kirken taget spil med, som de kunne hygge sig med. Der var både ludo, mølle og dam.
På Stadion var der masser af boder opstillet. Her stod blandt andet forfatter Christina Ramskov og solgte sine fire udkomne bøger. Hun fortalte, at en femte bog var på vej inden jul.
Også HanneP strik var udstillet. Hanne Petersen stod selv og solgte sine maskin- og håndstrikkede produkter.
En bod samlede underskrifter mod lukning af Hellevadlund. Også Klokkerholm Antenneforening var repræsenteret. Der blev reklameret for de nyeste produkter fra TV-verdenen sammen med YouSee.
Foruden de mange boder var der Bogbussen og Dansk Lastbil Nostalgi.
”Vi er glade for den store tilslutning til vores byfest. I år har vi rykket boderne ned på Stadion, fordi KIF skulle afvikle en serie 4 kamp på Stadion. Vi kan sagtens klare alle aktiviteterne alligevel. Byfesten bliver også holdt som en slags afslutning på vores 100-års jubilæum. Idrætsforeningen og Venstre har sørget for helstegt pattegris, og som noget nyt var der også kylling på menukortet,” fortæller formanden for Borgerforeningen Carsten Hannesbo.
Ultimate Web