SFO Stjernehuset Hjallerup støttede Knæk Cancer i uge 43

SFO.jpg
29-10-2018

Personalet havde i uge 43 sammen med børnene i SFO’en i Hjallerup travlt med at få de mange fremstillede produkter klar til uge 43, hvor forældrene kunne komme og købe deres spændende arbejder. SFO’en i Hjallerup plejer om efteråret at holde et stort græskararrangement, men det var i år afløst af projektet Knæk Cancer i uge 43.
”Vi har igennem flere uger arbejdet med Knæk Cancer-projektet. Børnene har fremstillet mange fine produkter, som vi sælger til forældrene. Børnene står for salget og lærer dermed noget om penge, men lærer også, hvordan man taler til kunderne. Der er også blevet snakket meget om, hvad kræft er for en sygdom, som de med indsamlingen er med til at bekæmpe. Flere af børnene har haft det tæt inde på livet, men med en god snak er det blevet godt bearbejdet. Alle har været med til at fremstille produkter, som kunne sælges og dermed give et bidrag til Knæk Cancer,” fortæller pædagog Dorte Rigbord.
Mange forældre og bedsteforældre kom og købte mange af de fremstillede varer. Der var også mulighed for at sætte sig med en kop kaffe til de kager, man nu havde købt, og hygge sig med børnene.
”Vi er glade for den store tilslutning til vores Knæk Cancer-projekt og håber at få et pænt overskud, som vores leder Pia Bering vil ringe ind og fortælle til TV2’s store indsamlingsshow lørdag i uge 43.
Vores projekt Knæk Cancer har i hvert fald givet os muligheder for at få nogle dybe faglige samtaler, som har udviklet sig til en positiv læringsproces. Alle materialerne har vi i SFO’en doneret, og vi håber på et overskud på flere tusinde kroner,” fortæller pædagog Sanne Pedersen afsluttende.

Ultimate Web