Så er Julehandlen skudt i gang i Hjallerup

jul5.jpg
26-11-2018
Forretningerne reklamerede med store procent-nedsættelser, pengeinstitutterne lokkede med konkurrencer, julegløgg og forskellige lækkerier og musiklaske indslag blev givet af Hjallerup Sangkor og Brønderslev Harmoniorkester.
Der var sort af mennesker på Dramhuspladsen, da julemanden kom med Falcks kranbil, som kunne løfte ham op til stjernen på juletræet og dermed tænde de mange julelys. Børnene jublede. Rudolf var også ankommet sammen med julemanden, og begge måtte krammes af børnene og fotograferes af de mange forældre.
I Centret var byens butikker klar til et stort rykind af handlende. Byens julehandel blev traditionen tro skudt i gang denne aften med store procentnedsættelser på varerne. Der var nedsættelse af priser på mellem 20 og 50 procent i de forskellige butikker.
Fra butikkerne lyder tilbagemeldingen, at det var en travl aften med masser af kunder. Efter juletræstændingen kunne børnene aflevere et julehjerte, som nissepigerne uddelte, og få en gratis godtepose. Der var lavet ikke mindre end 400 poser, som blev uddelt.
I Centret havde flere opstillet boder. Råvaremarkedet havde udstillet deres mange træprodukter fra eget værksted sammen med syværkstedets forklæder og tasker med mere.
I Centret var der i løbet af aftenen musikalsk underholdning af Hjallerup Sangkor og Brønderslev Harmoniorkester, der henholdsvis sang og spillede julen ind. Et smukt og stemningsfuldt indslag i julehandlen. Også pølsevognen var på plads til de sultne kunder.
For de mange fremmødte var der stor tilfredshed med arrangementet. Der blev snakket med naboer og venner, og selv om det var koldt, så var der tid til at lytte til de musikalske indslag, hygge sig med naboen og starte på juleindkøbene.
Ultimate Web