Røde Kors Butikken i Hjallerup flytter i nye lokaler til efteråret 2019

roede_kors.jpg
10-12-2018

”Vi er glade for, at aftalen om nyt lejemål for vores Røde Kors butik nu er faldet på plads. Til 1. oktober næste år flytter butikken fra Søndergade 2 til Hjallerup Centret 24, hvor Hjallerup Møbelforretnings lokaler kommer til at rumme den nye Røde Kors Butik,” fortæller Arne Mortensen fra Røde Kors, Dronninglund. Han fortsætter:
”Vi har været meget glade for at være i Søndergade – en god placering og et stigende salg år efter år. Vi har desværre det problem, at lokalet på 1. sal, som huser et stort udvalg af isenkram og bøger, ikke kan besøges af gangbesværede kunder. Endvidere er det meget hårdt for vores frivillige personale, der for det meste er 60+, at bære alt glas, porcelæn og bøger op ad trappen.
De to store lokaler, hvor de forskellige donationer kommer ind, er ikke opvarmet, og det er derfor meget koldt for personalet, når de skal klargøre møblerne og sortere og prismærke glas og isenkram.
I de nye lokaler får vi cirka 300 kvm mere end nu. Det hele er i ét plan og opvarmet.
Salget i vores to butikker i Dronninglund og Hjallerup er med til, at vi kan hjælpe med blandt andet julehjælp til 65 familier i lokalområdet – den gamle Dronninglund Kommune.
Vi har netop sendt 20.000 kroner til julehjælp til Grønland, 50.000 til venskabsprojekt i Liberia, 25.000 til sundhedsklinikker i Aarhus og København og sidst, men ikke mindst 250.000 til Røde Kors’ katastrofefond.”

Ultimate Web