Nyt lokalt Teknicar autoværksted, NK Autoteknik i Klokkerholm

vaerksted.jpg
17-12-2018

Et nyt autoværksted i Klokkerholm står klar til at hjælpe bilejere af alle mærker med reparationer af enhver art. Værkstedet har de nødvendige apparater og udstyr til fejlfinding på forskellige bilmærker og er dermed parat til at klare enhver reparation. Ejerne af værkstedet Niklas Nielsen og Kasper Krabdrup Kjær er uddannede mekanikere og har begge stået i lære hos Bosch Car Service og har adskillige års erfaring inden for faget. Kasper har i en periode også været værkfører hos Bosch. Begge har haft en drøm om at være selvstændige, og den drøm er nu blevet realiseret med åbningen af NK Autoteknik i Klokkerholm.
”Vi tilbyder en lidt mere personlig værkstedsoplevelse, hvor folk får lov til at komme med ind på værkstedet for at se på bilens problemer. Vi laver alle former for reparationer og har anskaffet os det nødvendige udstyr til at klare alle mærker. Der er for eksempel indkøbt diagnosetester, udstyr til reparation og service af klimaanlæg, samt udstyr til montering af dæk op til 24 tommer.
Vi er medlem af værkstedskæden Teknicar, som blandt andet indebærer, at vi også kan servicere nye biler, der stadig er omfattet af fabriksgarantien, uden det påvirker garantien hos forhandleren, endvidere har vi også 3 års garanti på reparationer,” fortæller de to indehavere Niklas og Kasper.
 Ydermere tilbyder firmaet reparationer af veteranbiler, da Kasper har stor interesse indenfor veteran- og klassiske køretøjer.
”Jeg har selv veteranbiler, som jeg bruger en stor del af min fritid på” fortsætter Kasper.
Det nye autoværksteds visioner er at udføre reparationer og service til rimelige priser, med god kundekontakt og at levere et godt stykke arbejde med fokus på faglig stolthed.
”Vi ønsker at skabe et godt værkstedsmiljø, hvor der er god dialog mellem værksted og kunde. Vi foretager aldrig fordyrende ekstra reparationer uden forudgående aftaler og ønsker at vores kunder får en god vejledning omkring deres bil, både før, under og efter reparation. Vores kunder er altid velkomne til at kigge forbi i åbningstiden uden tidsbestilling og få en vurdering af problemets omfang,” slutter de to mekanikere og håber, at mange vil kigge forbi for at se og høre om de mange muligheder for reparationer.

 

Ultimate Web