Nye toiletter til 0.-6. klasse på Klokkerholm Skole

toiletter.jpg
26-11-2018

”Endelig!” lød det fra ledelse og skolestyrelse, som igennem ti år har kæmpet for at få nye toiletter, indendørs toiletter til elever fra 0.-6. klasse. Igennem de mange år siden skolen blev bygget i 50’erne har toiletterne for de små været med en indgang udendørs.

”Vores toiletter var efterhånden blevet så ringe, at eleverne forsøgte at undgå at bruge dem. Det var vanskeligt efterhånden at gøre dem rene. De var gamle og slidte og trængte til fornyelse,” lyder det fra skoleleder Helle Faber.

Med 150 elever siddende på gulvet omkring indgangen til toiletterne skete indvielsen med klipning af snor, som Helle Faber og nyansat serviceleder Svend Olesen foretog. Så skulle eleverne bare på toilettet og prøve den luksus, som de på skolen havde manglet i mange år.

For overbygningen sker der en renovering af deres toiletforhold, som man forventer bliver færdiggjort inden jul. Dermed er toiletforholdene for alle klasserne nu i top, en stor tiltrængt forbedring ifølge ledelsen.

Pladsen til nogle af de nye toiletter er taget fra det gamle omklædningsrum til gymnastiksalen. I dag bruges gymnastiksalen mest til leg og bevægelse.

Ultimate Web