Motionsfodbold 60+ starter igen 7. august på Hjallerup Stadion

motion.jpg
30-07-2018
Hjallerup Idrætsforening startede i foråret en ny aktivitet med motionsfodbold for 60+, som Bevæg dig for livet står bag.
Bevæg dig for livet er en fælles vision mellem DGI og DIF, som handler om, at 75 % af befolkningen skal være aktive i 2025 – og 50 % i en forening.
Det er Godtfred Pedersen, der fra starten er blevet tovholder på motionsfodbold 60+-holdet.
”Det er blevet en succes, hvor nye motionister i klubben en gang om ugen får sved på panden og hyggeligt samvær. Oprindeligt startede det tirsdag formiddag. Men det viste sig hurtigt, at der var flere interesserede, som endnu var på arbejdsmarkedet, der gerne ville deltage. Derfor er træningen flyttet til om eftermiddagen.
Motion er godt for kroppen, og holdsport godt for sjælen, så kom og deltag den 7. august, når vi starter op igen,” lyder opfordringen fra tovholder Godtfred Pedersen.
Mange har dyrket fodboldspillet i mange år, men er stoppet på et tidspunkt. Nu er der med Motionsfodbold 60+ en mulighed for at genoptage spillet.
Motionsfodbold er ifølge Godtfred Pedersen et fodboldtilbud til mænd, der elsker fodboldspillet og samværet på et hold, men som ikke ønsker at være bundet af at spille turneringer. Det er glæden ved fodboldspillet, samværet og motionen, der er i fokus med Motionsfodbold 60+.
Det er videnskabeligt bevist, at fodbold isoleret set er en sundere motionsform end både fitness og løb. Initiativet til motionsfodbold 60+ støttes af DGI, DBU og Brønderslev Kommune.
Ultimate Web