Mange fandt vej til Julemarkedet i Klokkerholm Hallen

julemarked.jpg
03-12-2018

Det traditionelle Julemarked i Klokkerholm Hallen havde i år lidt flere stande end sidste år. Der var mange spændende stande, med blandt andet bøger, træprodukter, dekorationer, TupperWare og forskellige juleting.
Et nyt firma NK Autoteknik I/S på Kærsigvej 1 i Klokkerholm informerede om et nyt autoværksted, der starter den 3. december med at tilbyde reparationer af alle bilmærker, service og fejlfinding. Indehaveren Kasper Krabdrup Kjær er uddannet mekaniker og har adskillige års erfaring i branchen. Han glæder sig til at åbne sit nye værksted.
Et andet nyt firma Flat-Cap Furniture fremviste flotte spækbrætter, tapasborde og forskelligt andet i træ.
Flere af standene havde smukke træting, lavet med stor kærlighed til arbejdet. Allan Hansen fremviste af træprodukter: dyr, juletræer, lysestager og skåle. Det samme gjorde Poul Erik Nielsen, som også bruger megen tid på træværkstedet, og resultatet af standene med træprodukter viste flot kunsthåndværk.
 Hallund Marked, som en gruppe kalder sig, fremviste et stort udvalg af juleting. Gruppen vil prøve at lave et marked til påske.
Også Historisk Samfund var med. De fremviste deres ny-udkomne bog fra 2018 sammen med gamle bøger fra omkring 70’erne og til i dag.
En lille pige Celina Hesselborg på syv år var sammen med sin bedstemor besluttet på at sælge sit brugte legetøj, så de sammen kunne købe lidt nyere ting.
Lokalhistorisk Arkiv med formanden Frans Hesselborg fremviste mapper med gamle billeder fra Klokkerholm. Der var samme sted reklame for en ny bog, som snart vil udkomme: Smeden fra Klokkerholm, skrevet af Birgit Chemnitz Kristiansen.
For børnene var en del af hallen fyldt med legeredskaber. Julemanden kom også forbi i løbet af eftermiddagen med godteposer. Havde man lyst til at klippe noget julepynt, så havde Meny lavet en stand med gratis materialer til dette formål.

Alt i alt en god og hyggelig stemning prægede julemarkedet, og mon ikke salget fra de forskellige stande var tilfredsstillende ved julemarkedets afslutning. I hvert fald var der god afsætning på de gratis æbleskiver med kaffe – der blev spist 700! Der var i eftermiddagens løb i alt 300-400 gæster.

 

Ultimate Web