Landsstævne i Agility ved Hjallerup Skole

Agility.jpg
06-08-2018
På en stor bane ved siden af Hjallerup Skole var der etableret et område til Agility og omkring banen en stor firkant af stævnetelte, hvor deltagerne kunne se de mange hundes præstationer og samtidig være i skyggen.
Stævnet startede klokken otte lørdag morgen og kørte hele lørdagen til klokken 18.00. Hundene var opdelt i klasser efter størrelse og dygtighed. Klasse 1 var for nybegyndere og klasse 3 og åben klasse for de dygtigste. Der var endvidere en klasse – senior, der var for hunde over syv år – en slags skåneklasse.
Stævneleder ved Landsstævnet var Marie Ehrenreich. Hun sørgede for, at det hele forløb efter planen, og uddelte præmier. I stedet for pokaler havde man denne gang indført et pointsystem, hvor man kunne optjene så mange point, at der var mulighed for at vælge hundefoder, legetøj til hunden eller andet hundeudstyr.
Tranekærets foder & hundeudstyr ved Susanne og Rasmus Bøgsted havde en bod til stævnet, hvor vinderne kunne vælge en præmie efter antal point. Også Kærgaards Hundepension og ByVillatukka med hundelegetøj havde boder på pladsen.
Benedikte Antonsen fra Horsens havde sin kongepuddel med til stævnet. Den deltog i klasse to og klarede sig flot igennem banens forhindringer.
Mange dygtige hunde klarede sig til gode point, som så kunne bruges senere til indkøb af hundeudstyr.
Mange frivillige hjalp til ved stævnet både lørdag og søndag.
”Vi vil gerne takke de mange frivillige, som har gjort det muligt at holde et så stort stævne. Vi har lånt lokaler på Hjallerup Skole, hvor vi kunne spise og i øvrigt opholde os. Flere har overnattet på Asaa Camping, andre er kørt hjem og kommet tilbage om morgenen. Enkelte har overnattet ved vores klubhus,” fortæller stævneleder Marie Ehrenreich, og hun slutter med at gøre status over arrangementet:
”Som stævnearrangør er jeg rigtig godt tilfreds med vores indsats. Det har været et rigtig fint arrangement, alt har kørt på skinner – også selvom vinden drillede lidt om søndagen. Vi har fået masser af positive tilkendegivelser fra deltagere, sponsorer og tilskuere. Det er et stor slid at arrangere et stævne af denne størrelse, og det kræver mange timers frivilligt arbejde – men når det så resulterer i et super stævne, som det vi har haft, så er det alt det hårde arbejde værd.”
Ultimate Web