Kan det passe, at det er svært at skaffe frivillige i Hjallerup?

frivillige.jpg
24-09-2018
Man har ifølge Dennis Kvesel, som er formand for Fondsbestyrelsen i Kulturhuset, i samråd med de frivillige arbejdet meget målrettet på at udvikle og vedligeholde, samt organisere huset, da det har rigtig mange kvaliteter og dermed store muligheder for at skabe kulturelle og sociale arrangementer.
Kulturhuset har vist sin værdi ved at være booket rigtig meget, og nu er tiden kommet, hvor der er behov for, at flere frivillige melder sig til nogle få eller mange timer, for at Byens Hus kan opfylde målsætningen: nemlig at tjene penge til vedligeholdelse og udvikling af Huset.
”I øjeblikket er det, vi kigger på, at få økonomi til den nye Forplads til gaden, så den kan etableres. Det vil forskønne området betydeligt for husets gæster og Hjallerups borgere.
Samtidig er det vores ambition at udvikle et større samarbejde med Borgerforeningen, Musikforeningen og Handels- og Erhvervsforeningen, så nye tiltag kan realiseres til glæde for hele byen.
Hvis mange frivillige bare bidrager lidt, i stedet for at få laver meget, så vil oplevelsen af at medvirke til succesfulde oplevelser og være en del af et fællesskab blive større, netop som det nye set up i Kino i Hjallerup har oplevet. Det samme kan og skal vi gøre med vores Kulturhus.
I gennem Husets 20-årige historie har mange frivillige brugt mange timer her og gør det stadig. Men der er behov for flere hænder, for at ordrebogen er fyldt op, og vi skal huske på, at det skal være sjovt at være frivillig i Hjallerup, så jo flere vi er, jo skønnere bliver det, ” forklarer Dennis Kvesel og appellerer til, at flere frivillige vil melde sig.
Der igangsættes nu en hvervekampagne, hvor interesserede frivillige kan besøge Kulturhuset mandag, onsdag og fredag formiddag og her møde de frivillige, som er i Kulturhuset nu.
De vil stå parat for at tage imod dem, der har lyst, og de vil fortælle om arbejdet, hvor man kan vælge mellem forskellige arbejdsområder efter interesse og tid.
”Vi håber, at mange vil hjælpe aktivt til i Byens Hus og opleve stedet som værende hyggeligt med et godt socialt miljø.  Gør jer selv den tjeneste at besøge Huset og oplev fællesskabet – Hjallerup-ånden,” slutter Dennis Kvesel.
Ultimate Web