Hjallerup Samvirke har indgået et samarbejde med Event Nature

samvirke.jpg
12-11-2018

Markedspladsen skal bruges noget mere!” lyder det fra Carsten Neve fra Telt- og aktivitetsudvalget under Samvirke:
”Vi skal tjene penge til at opdatere vores toiletter og flere andre faciliteter. Markedspladsen skal gerne bruges hele året. Det vil vi arbejde for ved indgåelse af et samarbejde med Event Nature, som Andreas Lynnerup står for.”
I lørdags blev det første event afholdt på Markedspladsen i samarbejde med Event Nature. Det var Reservedelsfabrikken i Klokkerholm, som Morten Mølbjerg er direktør for, der skulle afholde den årlige firmafest.
”Vi havde regnet med en aktivitet, som at skyde lerduer, men inden vi havde fået det arrangeret og aftalt noget med Hjallerup Samvirke, ringede Peter Jensen for at høre nærmere om arrangementet. Han kunne så fortælle om de nye muligheder for brug af Markedspladsen i forbindelse med samarbejdet med Event Nature,” fortæller Morten Mølbjerg.
Hurtigt blev der aftalt et event lørdag den 10. november, så både Mortens aften kunne fejres på kroen og markedspladsen bruges til spændende aktiviteter som seg-race og lasergame.
Andreas fra Event Nature fik kontakt til Action World, hvor de kunne skaffe de nødvendige rekvisitter til eventet.
Sidst på eftermiddagen stod 30 deltagere klar til de spændende aktiviteter. Lukas fra Action World havde fem seg-racer med og forklarede brugen af dem. Den første var Morten Mølbjerg. Han skulle tage turen rundt på en bane, som var lavet til arrangementet. Han havde prøvet det før og klarede det fint. For andre var det første gang, og det kneb lidt med balancen og fremaddriften, men alle, der havde lyst, fik en tur.
Også Peter Jensen, formand for Samvirke, stod klar til en prøvetur. Hans kone arbejder på fabrikken, og Peter var med som ægtefælle.
”Vi håber, at mange vil gøre brug af Markedspladsen til forskellige events. Vi kan lave aktiviteter til sommerfester, ja, holde hele festen med opsat telt. Frivilligfesten efter markedet kunne også være en mulighed. Kontakt os, så de kommende fester bliver med spændende aktiviteter. Med samarbejdet med Event Nature kan vi tilbyde rigtig mange muligheder,” slutter Carsten Neve fra Telt- og Aktivitetsudvalget.

 

Ultimate Web