Hjallerup Petanqueklub har vundet pokaler

petanque.jpg
10-09-2018
Hjallerup Petanqueklub er en aktiv klub, som træner på deres petanquebaner både tirsdag og torsdag ved Ekko. Klubben har i dag 22 medlemmer. De er for øjeblikket ved at mangle baner og håber på en udvidelse på fire baner. De har søgt Hjallerup Samvirke om økonomisk støtte.
”Vi vil gerne kunne invitere andre hold til Hjallerup, så vi kan lave nogle turneringer. Det kræver fire baner mere. Vores baner ligger centralt ved siden af Ekko og tæt ved Mekanisk Museum. Her får vi mod betaling lov til at benytte deres toiletforhold og køkken. Vi håber på sigt, at der kan opføres et klubhus ved banerne med gode toiletforhold og et lokale til at drikke vores kaffe i. For tiden har vi et læskur med bænke og borde,” fortæller formanden Grethe Andersen.
Det går godt for Hjallerup Petanqueklub, som i de sidste par år har vundet pokaler med hjem. Hjallerup 1 vandt den 25. august en vandrepokal i Limfjordsturneringen. Det samme gjorde hold 2 sidste år i samme turnering.
”Vi glæder os over indvielsen af parken her den 15. september, hvor vi tror, at mange flere vil benytte området med de mange nye tiltag. Vi oplever turister besøge Ekko, når vi spiller petanque, så vi må snakke både tysk og engelsk,” fortsætter Grethe Andersen.
Hjallerup Petanqueklub fortsætter med at spille petanque, indtil vinteren sætter ind. Sidste år spillede de til 14 dage før jul og startede igen i februar måned.
”Vi har et fantastisk fællesskab om spillet. Efter hver træning hygger vi os med kaffe og kage enten udendørs i læskuret eller på Mekanisk Museum. Hvis der er flere, der ønsker at spille petanque, så er der plads til endnu flere, så mød bare op tirsdag eller torsdag på banerne ved Ekko,” slutter formanden Grethe Andersen.
Ultimate Web