Hjallerup Bibelcamping større end nogensinde

31_2018_bibel.jpg
30-07-2018
En stor camp som Hjallerup Bibelcamping kræver et oversigtskort over pladsen, så de besøgende kan finde rundt. Dette er blevet lavet i år og hænger i stort format på informationsområdet. På grund af det varme vejr er der også en swimmingpool, som de voksne kan blive afkølet i. Der er endvidere lavet aftaler med Svømmehallen i Idrætscenteret om brug af svømmehallen. Flere campister tager også i løbet af ugen ture til Asaa eller Vestkysten for at få en dukkert.
Et stort Legeland ses på pladsen, hvilket er et nyt tiltag.
”Vi har i år styrket vores legeområde og dannet et stort legeland, hvor børnene kan boltre sig dagen lang. Også byens børn er velkommen til at benytte pladsen. Det hele er gratis,” fortæller formanden for Bibelcampingen Jonas Holdensen og fortsætter:
”Som noget nyt i år har vi opsat et stort telt til de 10-12-årige juniorer. Vi har købt sækkestole til teltet, så de cirka 200 juniorer kan hygge sig med hinanden. Teltet skal indvies mandag aften.”
Om onsdagen den 1. august afholdes der en markedsdag med masser af boder. Her kan der købes mange sjove ting, og Ryå is vil have en stand på pladsen denne dag.
Om aftenen kommer stand-up-komikerne Jacob og Robert Svendsen. Denne aften bliver der indsamling til næste års Bibelcamping med afholdelse af en chilikugle-konkurrence. Her bliver der konkurreret om hvem, der kan klare de stærkeste chilikugler.
De øvrige aftenen er der møder, hvor forskellige præster holder tale. Mange spændende seminarer afholdes om eftermiddagen ugen igennem.
Bibelcampingen slutter lørdag den 4. august. Bibelcampingens program kan ses på hjemmesiden.
Ultimate Web