Fantastisk fremmøde til ”Den Store Svømmedag” i Svømmeklubben Søhesten

svoemning.jpg
08-10-2018
Både børn, unge og ældre havde muligheden for at deltage i denne dag, som stod i vandets tegn. Det er både for dem, som normalt færdes i svømmehallen, men det er samtidig også et arrangement, der har til hensigt at få borgere, der normalt ikke benytter de lokale svømmehalsfaciliteter, til at kigge forbi og tage en frisk dukkert i bassinet. Nogle deltagere kom for motionens skyld, nogle for hyggens skyld og andre for konkurrencens skyld.
Bestyrelsen i Svømmeklubben Søhesten kunne ikke have forestillet sig dagen forløbe bedre. Der var spandevis af hygge, dejligt samvær og masser af friske svømmekinder. 97 svømmeglade deltagere var troppet op og svømmede tilsammen 129.900 meter. Den mest ihærdige svømmer, Andreas Torp, svømmede i alle seks timer og kom op på den flotte distance af i alt 20.000 meter. Den næstlængste distance blev svømmet af Mathias Jelle Thomsen fra konkurrenceafdelingen, som svømmede i de første fire timer og nåede op på den imponerende distance af i alt 11.000 meter. De glade svømmegæster var i alderen fra to år – cirka 75 år, og de brugte de seks baner til at svømme, pjatte og lege. 
”Tak til alle, der kom og deltog i Svømmeklubben Søhesten’s arrangement. Hvor var det dejligt at se så mange søndagsglade deltagere, der ville bakke op om dette arrangement.
Og en stor tak skal også lyde til REMA 1000 for at sponsorere frugt til alle deltagere og tak til alle de frivillige, der talte baner samt klargjorde friske forsyninger til de aktive. Vi er snart klar på endnu en svømmeweekend, vi sidder ikke stille i Søhesten,” fortæller formanden Camilla Blach fra Søhesten. 
I weekenden den 27.-28. oktober holder Svømmeklubben Søhesten i samarbejde med Dansk Svømmeunion Regionsmesterskab. Det bliver et kæmpe stævne med 300 svømmere, en masse frivillige, der skal få hele weekenden til at spinde, samt en masse tilskuere.
”Så kunne nogen tænke sig at se, hvordan sådan et stort stævne løber af banen, så skal man være velkommen til at kigge forbi.” slutter formanden.
Ultimate Web